Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aaaa bu modelin ne çok renk seçeneği varmış öyleeee

somon da çok güzel:69:

kaysam mı şimdi de buna, 2 saattir tüm modellere kaydım yaaa ne tutarsız kızım ben:37::37::37:

Somonla lilada karar kıldım seviyorum açık rengi yatak odamızda beyaz pek bi güzel durur :16:

senin gösterdiğin modelide çok sevdim abartılı değil onunda fildişi - bej almayı düşünüyorum :16: Haftaya vereyim bari sipariş yaaa pek mutlu oldum vallahi beğenmezsem anneme veririm :16:

bende bunu düşünüyorum sirenaycım

orkide canım nevresimdünyasında her renk seçeneği yoktu galiba değilmi modelelr var ama renk alternatifi yok sanırsam

nevresim dünyasında vardı tatlım da ben dikkatli bakmamışım.
ben de turkuaz ve somon alayım diyorum, fildişinden vazgeçtim böyle güzel renkleri görünce.
tavsiyem kızlar mink'in kendi sitesinden bakın.

Son düzenleme:
Evet kızlar desenli fildişi-bej ve düz lila siparişimi vermş bulunmaktayım. Lilayı anneme vericem :16: Beğenirsem kendimede alıcam. Toplam 138 lira

premium617.jpg

bu da çok hoş:69::69::69:

orkidem nnevresm dünyasında bulamadm ben bunu sen siteden mi bulup ekledn cnm ya,
baya da beğendm aslındaa:69:

o nevresim dünyasında yok ben de mink'in sitesinden görüp de eklemiştim ama bi baktım orda yokmuş meğer, yoksa ben de çok beğendim.
yaaa keşke bu da olsaymıs çok güzel hemen alırdm, cemre düz renk çok güzel bi seçim cnm bende alıcam bi düz ve polar gibi zaten tam aradığm ama rengine karar veremiorm bu zmana kdr krem tonunda ve morlu koyu grili almıstm sarevden, simdi hangi renk alsam ki
diğerinin modeli hangisi bu arada rk ettm:69:

yaaa keşke bu da olsaymıs çok güzel hemen alırdm, cemre düz renk çok güzel bi seçim cnm bende alıcam bi düz ve polar gibi zaten tam aradığm ama rengine karar veremiorm bu zmana kdr krem tonunda ve morlu koyu grili almıstm sarevden, simdi hangi renk alsam ki
diğerinin modeli hangisi bu arada rk ettm:69:

Somon al cnm :16: Pudra pembesi gibi hemen rengi ekliyim bak tatlım :16:

$bilgenindunyasi_battaniye.webp

Tabi kendi seçimin :16:

beğenirsem ben somon ve lila alıcam tekrardan cnm :16:

Orkidecim turkuazın gelince resim çekermisin balım bakalım rengine :16:

anaaaammm simdi de bunda mı kararsz kaldm benn:((
sarevn kremine çok benzio ama bunun da rengi iki tane açık renk olmasn cnm ya çabucak kirlenir:( biraz düşüniciimm;)
bide sitede düz gibi ama uzun uzun çizgili olan da var ama kaln mı bilmiorm yatak örtüsüne de benzio sankii

Back
X