- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adeselerde var canım paşabahçenin geçen akşam gör müştüm.aşağıdaki gibi birşeydi galiba
Eki Görüntüle 364854
günlük olarak 12 kişilik kütahya açelya serisinden almayı düşünüyordum ama bugün gezerken noble life üzerinde mor lale deseni olan çok beğendiğim tabak takımını buldum1 tane kase+ 2 tane de kayık tabağı var 219 TL 2' sinde %40 indirim varmış yani sonuçta 12 kişilik takımım olcak ama açelya da kahve çay fincanlarım oluyor:26: bi de noble life kare gibi pek kullanışlı olmuyor denililiyor:26: bi türlü karar veremiyorumm
![]()
bi fikri olan yok muu![]()
selam kızlar
bende bu ara beyaz eşya araştırıyorum hazır kampanyalar varken taksite girelim dedik.hep arçelik vardı aklımda evimizde hep o kullanıldı ama tereddüt yaşıyorum şimdi boch yada profilomu diye yardım edin banada
arçeliğin online alışverişinde baya indirim var![]()
canım arçelik artık eski arçelik kalitesinde değil.. bence iyi araştır . indirim var diye alıp sonra servıstı arızaydı ıvırdı zıvırdı uğrasmaktansa, bıraz fazla ver iyi birsey al yıllarca kullan derim..
dün bocsha karar vermiştim ama akşam erkek arkadaşımla konuştum yengesi almış hemen bozulmuş hem çamaşır hem buzdolabı
arçeliğe geri döndüm galba erkek arkadşımda arçelik alalım diyo of ne zor ya![]()
bizimkiler de arçelik a+++ siyah renk şahane ama kullanışı nasıl bilmiyorum iyi olur diye düşüünüyorumkayınpederim birde ek garanti yaptırdı hepsine 6 yıl mı 8 yıl mı ne garantililer
bişi olsa da garanti halleder diye düşündüm şuan
allah gönlüne göre versin canm seninde![]()
ama rionun fiyatı normalde de biraz yüksekti, fiyatı tavan yaptırıp öyle indrm yaptılar cnm..başka çarem yok zaten :26: şimdi rio kampanya da 1-2 gün sonra da belki milanoyu da kampanyaya sokarlar :2:
ama rionun fiyatı normalde de biraz yüksekti, fiyatı tavan yaptırıp öyle indrm yaptılar cnm..
milanoyu 399yaptılar diyelm arada sadece 92 tl oynuo bunun için günün fırsatı yaparlarmı orası çelişkili..inşş yaparlarda gayet karlı alırsn sende![]()