Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

selam kızlar :3:
bende bu ara beyaz eşya araştırıyorum hazır kampanyalar varken taksite girelim dedik.hep arçelik vardı aklımda evimizde hep o kullanıldı ama tereddüt yaşıyorum şimdi boch yada profilomu diye yardım edin banada :17:
arçeliğin online alışverişinde baya indirim var :ssz:

kızlar sız bılırsınız ceyız vs bakarken denk gelmıssınırdır, ben derın dondurma kaselerı varya onlardan arıyorum ayaklı hanı. marketlere baktım mıgros fılan bulamadım, hıc denk geldınızmı

Adeselerde var canım paşabahçenin geçen akşam gör müştüm.aşağıdaki gibi birşeydi galiba

$c41448.webp

günlük olarak 12 kişilik kütahya açelya serisinden almayı düşünüyordum ama bugün gezerken noble life üzerinde mor lale deseni olan çok beğendiğim tabak takımını buldum:16: 1 tane kase+ 2 tane de kayık tabağı var 219 TL 2' sinde %40 indirim varmış yani sonuçta 12 kişilik takımım olcak ama açelya da kahve çay fincanlarım oluyor:26: bi de noble life kare gibi pek kullanışlı olmuyor denililiyor:26: bi türlü karar veremiyorumm :52::43:

Son düzenleme:
Yarınn ilk çeyiz alışverişimizee çıkcazzzzz çok heyecanlıyımm :52:

Almıcaz begenmicez belik biişiler ama araştırcazz yubiii :32:

günlük olarak 12 kişilik kütahya açelya serisinden almayı düşünüyordum ama bugün gezerken noble life üzerinde mor lale deseni olan çok beğendiğim tabak takımını buldum:16: 1 tane kase+ 2 tane de kayık tabağı var 219 TL 2' sinde %40 indirim varmış yani sonuçta 12 kişilik takımım olcak ama açelya da kahve çay fincanlarım oluyor:26: bi de noble life kare gibi pek kullanışlı olmuyor denililiyor:26: bi türlü karar veremiyorumm :52::43:

bi fikri olan yok muu:14:

bi fikri olan yok muu:14:

bende şu aralar araşırmadayım banada kare kullanışlı değil dediler bende aynı düşüncedeydim taki bu modelleri görene kadar
Kütahya Porselen
Kütahya Porselen
Kütahya Porselen

ben bütün hepsini kütahyaya gidip alıcam bi kahvaltı setinde bile 100 tl fark ediyo:31:

bana göre kahve fincanlarının yemek takımıyla aynı olması gereksiz sofrada kullanmıcaksın sonuçta.teyzemlerinde yemek takımlarında kahve fincanlalrı var ve hiç görmedim kullandıklarını :1:

sana kalmış ama kütahya candır onu biliyorum :16:

selam kızlar :3:
bende bu ara beyaz eşya araştırıyorum hazır kampanyalar varken taksite girelim dedik.hep arçelik vardı aklımda evimizde hep o kullanıldı ama tereddüt yaşıyorum şimdi boch yada profilomu diye yardım edin banada :17:
arçeliğin online alışverişinde baya indirim var :ssz:

canım arçelik artık eski arçelik kalitesinde değil.. bence iyi araştır . indirim var diye alıp sonra servıstı arızaydı ıvırdı zıvırdı uğrasmaktansa, bıraz fazla ver iyi birsey al yıllarca kullan derim..

canım arçelik artık eski arçelik kalitesinde değil.. bence iyi araştır . indirim var diye alıp sonra servıstı arızaydı ıvırdı zıvırdı uğrasmaktansa, bıraz fazla ver iyi birsey al yıllarca kullan derim..

dün bocsha karar vermiştim ama akşam erkek arkadaşımla konuştum yengesi almış hemen bozulmuş hem çamaşır hem buzdolabı :31:
arçeliğe geri döndüm galba erkek arkadşımda arçelik alalım diyo of ne zor ya :31:

dün bocsha karar vermiştim ama akşam erkek arkadaşımla konuştum yengesi almış hemen bozulmuş hem çamaşır hem buzdolabı :31:
arçeliğe geri döndüm galba erkek arkadşımda arçelik alalım diyo of ne zor ya :31:

bizimkiler de arçelik a+++ siyah renk şahane ama kullanışı nasıl bilmiyorum iyi olur diye düşüünüyorum:16:kayınpederim birde ek garanti yaptırdı hepsine 6 yıl mı 8 yıl mı ne garantililer:nazar: bişi olsa da garanti halleder diye düşündüm şuan:7:
allah gönlüne göre versin canm seninde:16:

bizimkiler de arçelik a+++ siyah renk şahane ama kullanışı nasıl bilmiyorum iyi olur diye düşüünüyorum:16:kayınpederim birde ek garanti yaptırdı hepsine 6 yıl mı 8 yıl mı ne garantililer:nazar: bişi olsa da garanti halleder diye düşündüm şuan:7:
allah gönlüne göre versin canm seninde:16:

saol canım :7:
bizim evdede çamaşır mak buzdolabı ocak bile arçelik bi tv vestel o yüzden ilk tercihim hep arçleik oldu dün araştırdım bocsh diyo herkes.sordum arçelik alalım dedi ordan bakıcaz bakalım ya haftaya yada sonraki hafta bakıcaz bi fikir sahibi olcaz bakalım :16::16:

pinokyocm sen mesela milanoları almak istiosn yaa..bence biraz bekle belki günlk kampanya yapabilirler yine snırlı stokta fln olabilir..
ama baktn olmuo bence al hiç kaçırma daha ucuz satan bi yerde yok yani ben çok araştırmıstm alıcakken

başka çarem yok zaten :26: şimdi rio kampanya da 1-2 gün sonra da belki milanoyu da kampanyaya sokarlar :2:

başka çarem yok zaten :26: şimdi rio kampanya da 1-2 gün sonra da belki milanoyu da kampanyaya sokarlar :2:
ama rionun fiyatı normalde de biraz yüksekti, fiyatı tavan yaptırıp öyle indrm yaptılar cnm..
milanoyu 399yaptılar diyelm arada sadece 92 tl oynuo bunun için günün fırsatı yaparlarmı orası çelişkili..inşş yaparlarda gayet karlı alırsn sende:69:

ama rionun fiyatı normalde de biraz yüksekti, fiyatı tavan yaptırıp öyle indrm yaptılar cnm..
milanoyu 399yaptılar diyelm arada sadece 92 tl oynuo bunun için günün fırsatı yaparlarmı orası çelişkili..inşş yaparlarda gayet karlı alırsn sende:69:

inşallah canım :17: güzel niyetlerin için çok tşk ederim :16:

Back
X