-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Drearines başarılar canım şimdiden.
Taç iyi bir firmaaaaaaaa. Perdeleride öyledir sanırsam.
Sonbahar eklersen ne güzel olacak evettttttttt.

hilalim
başarılar cnm
ayrın yoksun o zaman öptüm snei dualarım seninle

sonbahar sen öle dersen gidermi hiç

iyi akşamlar kızlarr
sizlerle tanışmaktan çok mutlu oldumm
yarında sizleyimmm

cisil elbet çıkacak özel albüm yaparım bende çıkmazsa zor değil yanii :)

nerede canım
Bide ben büstiyeri daha net durması için diye biliyorum çünkü ben 50 kiloyum :sm_confused:

ay adını unuttum yaa ama bilirsin tatlım kervan çeyizin orda ışıklardan karşıya geç benim diktirdiğim yer :)) bnm nişanlığı çizen abla hatta ayrıldı ordan krizantem moda evini açtı kendine yine fatih te :))

sen nere diktirdin :)) gelinlikte de beğendiğim yerlerden biri kelebek moda evi :))

sonbahar düğün ne zaman dedimmmmm :d

canımm görmedimm
valla temmuzda nişanlım sınava gircek işte
bakalım eğer gzl olursa sonuç atamasını beklicez
kışa kalırsa eğer iatama stemiyrm baharı beklicem gelir yerleşir ev tutulur eşyalar alınır en geç nisan ortası gibi düşünüyrz
bakalım kısmet inş. kazanır. kazanamazsa ist. a gelin gidicem artık

dilekkkkk :lepi: sen turizmcimisin
bize bi tatil yeri ayarlayıver kızzz
nere gitcen bebeeem
a.s.a.s.a.s.a.s.
hayatım kıbrısta bi otel olarmı hem ucak biletileride ucuz pasaport flnda istemio olmazsa antalyaya bakcam sölede
misafir kardes artık bi nick alda kendne gel aramıza böle uzaktan uzaga olmuo amasempatiksalakcinni
o kadar dioz al yeni bi üyelik gel die dinlemio
YOU-KNOW

yaşadığın yer istanbul yazınca istanbulda yaptırdığını düşündüm ok canım sağol

istanbulda yasıorumda mersinden geldim cnm evlenince işte

40 tl mi harika yaaa fiyatı da süper model de hoş

cnm bunlar 40 ve 50 arası dedi
kadifeler 75 bana da uygun geldi fiyatı birde kadife sevmiyrm ben normalde de o yüzden bu tarzlara bakıyrm hep
birde başka yerde sordum herşey içinde 100 tl dediler sepeti kınası tepsisi bindallı örtü fln işte bide terlik giymemm

nere gitcen bebeeem

hayatım kıbrısta bi otel olarmı hem ucak biletileride ucuz pasaport flnda istemio olmazsa antalyaya bakcam sölede
Kız kıbrıs mı wooooow olurda ben kıbrısa rüyalarımda bile gitceğimi sanmam olsa süper olur tabii uygun fiyata.
Kız ben hayatımda antalyaya bile gitmedim yaw kıbrısı geçtimm. Çok fikirsizm o yüzden:gitme: Ama ma Allah'tan sizler varsınız a.s.

bizim burdada 150 ye kiralık veriyolar o yüzden ben annemin genç kızlık bidallısı var onu giycem hiç gerek yok zaten abiye aldırdım bindallıyı da annemden alcam oldu bitiii zaten kına tepsisi kınalar eldiven hepsini aldık

kumaşına ve işlemesine göre değişiyo ama fiyatlar kızlar, bende 150 dedi adam pazar günü sabahtan gittik siftah yapayım hadi dedi 130 a kapattı. ama örtüsü fln dahil değil.. saten bnmki islemeleri var. kafkas modeli ..akşama ekliim bari burada yok foto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…