- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #20.061
kocişi gelmiştir
Kız kıbrıs mı wooooow olurda ben kıbrısa rüyalarımda bile gitceğimi sanmam olsa süper olur tabii uygun fiyata.
Kız ben hayatımda antalyaya bile gitmedim yaw kıbrısı geçtimm. Çok fikirsizm o yüzden:gitme: Ama ma Allah'tan sizler varsınız a.s.
kumaşına ve işlemesine göre değişiyo ama fiyatlar kızlar, bende 150 dedi adam pazar günü sabahtan gittik siftah yapayım hadi dedi 130 a kapattı. ama örtüsü fln dahil değil.. saten bnmki islemeleri var. kafkas modeli ..akşama ekliim bari burada yok foto
anam benim mesai çoktaan bitmiş... öptüm hepinizi.. hatige gider.. akşama görüşürüzz :))
hatige bye bye cnmm
kızlar bende kaçıyrm akşama girerim bende görüşürüzz
şu gelinliğin içine jartiyer aldınız mı sorusuna gelen cevap bir yokmu alan
ben giyemem heralde cnm..çok sıkıntı yapıyo jartiyer olayı yok çoraptan çıktımı fln bide sıcaklarsın gelinlikle ben çorap bile giymem sanırım,ayakkabılar vurmaz inş.eve gelince giyersin :)
evet cnm ekle hem bizde fikir edinelim
ya ben şu bindallının terliklerini hiç sevmiom fobim var benim terlik giyemiyrm
feste takmam zaten
şu gelinliğin içine jartiyer aldınız mı sorusuna gelen cevap bir yokmu alan
regl oldum :teytey:
şimdi net.te otomatik hesaplayıcı ile bir sonraki regl günümü hesapladım ve tarih 29 / 01 / 2010 çıktı
yani bu demek oluyor ki.... 24 nisan ve sonra balayım zehir olmayacak bana ya da daha doğrusu Bedi'ye kaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim kızlar beyenmenize sevindim siz beyendikçe oh be diyorum iyiki bunları seçmişim :1hug:
mobilyamı göremeyenler arkadaşlık teklifi gönderirlerse kabul ederim albümümden bakarlar
Lepik halılarımın hepsi kaşmir
VİZYON diye bi mağazadan aldık avcılardan kocaman bi bina
kampanya yapmışlardı bizde gördük hemen gittik aldık
perdelerimide seçtim dün çok güzeller çok beyendim markaları taç olcak iyi bi markadır inş
şimdi ben çıkıyorum kızlar bu cts pazar açıköğretim sınavım var toplam 7 ders dua edin hepsinden geçiyim dualarınızı eksik etmeyin lütfen çünkü hem çalış hem oku hem evlen gerçekten çok zorlanıyorum doğru düzgün çalışamadım kalmam inş
sizi çok seviyorum iyi tatiller mcxx
canım benim okudugum 3 kişi cevap verdi bende dahil olmak üzere kimse almamıs almıcaklarmıs zor olur yapış yapış
Bebem süpersinnnn ama benim pasaport yok ki tatlımkıbrıs MERıT CRYSTAL COVE
07.00-10.00 Kahvaltı(hafta içi) 07.00-11.00 Kahvaltı(hafta sonu)
11.00-12.30 Geç Kahvaltı(hafta içi) 11.00-12.00 Geç Kahvaltı(hafta sonu)
13.00-15.00 Öğle Yemeği
16.00-17.30 Çay Saati
19.30-22.00 Akşam Yemeği
00.00-01.00 Gece Yemeği
FıYAT :12 AY TAKSıTLı TOPLAM:1.377 tl (2 kişi )
kaydirigubbakcemile3regl oldum :teytey:
şimdi net.te otomatik hesaplayıcı ile bir sonraki regl günümü hesapladım ve tarih 29 / 01 / 2010 çıktı
yani bu demek oluyor ki.... 24 nisan ve sonra balayım zehir olmayacak bana ya da daha doğrusu Bedi'ye kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?