-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

manyak otel fiyatları kıbrısta daha ucuz hem gezmiş görmüş olursun kimlikle giriş yapıosunuz pasaport yoksa ben sana hem antalyada hem kıbrısta otel sunayım sen istedigini sec

evet cnm ekle hem bizde fikir edinelim
ya ben şu bindallının terliklerini hiç sevmiom fobim var benim terlik giyemiyrm
feste takmam zaten

şu gelinliğin içine jartiyer aldınız mı sorusuna gelen cevap bir yokmu alan

ben giyemem heralde cnm..çok sıkıntı yapıyo jartiyer olayı yok çoraptan çıktımı fln bide sıcaklarsın gelinlikle ben çorap bile giymem sanırım,ayakkabılar vurmaz inş.eve gelince giyersin :)

kıbrıs MERıT CRYSTAL COVE
07.00-10.00 Kahvaltı(hafta içi) 07.00-11.00 Kahvaltı(hafta sonu)
11.00-12.30 Geç Kahvaltı(hafta içi) 11.00-12.00 Geç Kahvaltı(hafta sonu)
13.00-15.00 Öğle Yemeği
16.00-17.30 Çay Saati
19.30-22.00 Akşam Yemeği
00.00-01.00 Gece Yemeği
FıYAT :12 AY TAKSıTLı TOPLAM:1.377 tl (2 kişi )

ben giyemem heralde cnm..çok sıkıntı yapıyo jartiyer olayı yok çoraptan çıktımı fln bide sıcaklarsın gelinlikle ben çorap bile giymem sanırım,ayakkabılar vurmaz inş.eve gelince giyersin :)

üst kısmı korseli ya gelinliğin içinde harika duruyodu gelinlikçim de varmış üst kısmını giydirdi çok hoşuma gitti velhasıl fiyatı 85 tl alamammm

evet cnm ekle hem bizde fikir edinelim
ya ben şu bindallının terliklerini hiç sevmiom fobim var benim terlik giyemiyrm
feste takmam zaten

cnm bende terlik almadım,zaten sevmedim giyince rengide tutmadı çırt kırmızı hepsi standart..kınada herkes topuklu ben öle bodurmu kalıyım dedim hihihi.. dore ayakkabı aldım altına hemide müthiş topuklu :) onun fotosunu istemeyin ama Bursa'dan aldım annemin evinde kaldı. artık kınada çıkarsa fotolarda gösteririm.. iyi akşamlaaar herkese byeee

regl oldum :teytey:

şimdi net.te otomatik hesaplayıcı ile bir sonraki regl günümü hesapladım ve tarih 29 / 01 / 2010 çıktı

yani bu demek oluyor ki.... 24 nisan ve sonra balayım zehir olmayacak bana ya da daha doğrusu Bedi'ye kaydirigubbakcemile3

adacımmm bilgilerimi veriyim benimkine de bi bakar mısın muhtemelen değil büyük bi olasılıkla düğün günüme gelio da sen yinede bi bak sana noooolur bu ay ben ayın 19 unda oldum ondan önceki ayda 8 in de oldum düğünüm ise ayın 16 sıkuzum bi bak nolur

kuzummmm avcılar mı dedin,sen nerede oturuyorsun ki yaaaa ben avcılardayım.
sınavında başarılar ayrıca.Allah'ım zihin açıklığı versin inşallah

Bebem süpersinnnn ama benim pasaport yok ki tatlım Antalya daha cazip gibi sanki tatlı kuş?
kaydirigubbakcemile3

mutlusun tatlım 19 mart ta oldun önceki ay yani şubatın da 8 inde oldun öyle mi?

eğer öyleyse hesaplamıyor siklusunuz 21 günden kısa ya da 35 günden fazla ise bu hesaplayıcı doğru hesaplamaz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…