-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

yok canım burda ailesi dediğim teyzeleri amcaları, abisi falan almanyada, kız kardeşi annesi babası ve kendisi istanbulda, onlarda almanyadaymış ama 5 sene önce geri dönmüşler, babamlar biliyomuş zaten canım öyle pat diye gelip biz sizin kıza yüzüğü takıyoruz denir mi hic? bi benim haberim yokmuş

yani canım biraz olan olmuş yapacak bişey kalmamış.. ama sen sıkma canını dediğim gibi önce annen ile biraz konuşmayı dene. olmadı bak burda bizler varız =)
yani aslında bi de benim anlamadığım şey sen sözlün ile evlenmek istemiyor musun?
bence ne yap biliyor musun sözlün'ün iyi ve kötü huylarını düşün hatta yaz karışılıklı olarak.. neler ağır basıyor. neleri yapabilir senin için? ne gibi özverilerde bulunabilir?
benim bi arkadaşımın çok sevdiğim bi lafı var.. netice ititbariyle şu an hayatında olan adamı 2 mt bi kumaş gibi düşün ondan ne yapmak istediğine karar ver bi pantolon ya da bi gömlek mi? eğer daha fazlasını ister ve yapmaya çalışırsan mutlaka yaptığın şeyler eksik olacak.. yani ya elindeki ile yatinecek ve mutlu olacaksın ya da yolun başındayken bunu çözüme ulaştıracaksın:teselli:

seni istemeye geliolar ailenin sevgilinin haberi var bi senin yok öylemi ohaoldumsmile

canım daha öncede konuşulmuştu... kına sırasında eldiven değilde bu güllerden konuluyor ve parmaklarını kullanabiliyorsun...
[/url][/IMG]

Ay canım ben kaçırmışım bu muhabbeti:) Çok değişikkk evet inşallah bende bulurum bizim buralardada:) Sağ ol canımmm foto için.

cemre senin durum çok karışık
şuan istemediğin bi sözlülük yaşıosun ozman
daha duygularından da emin değilsin
ve de küçüksün
babana diyememeni anlarım ama annene söleyebilirsin henüz hazır değlim buna diye
şu kafandaki soru işaretleriyle daha büyük adımlar atma derim

şuan optimisticim ben kızlar ama heran pessimistic olabülürüm:1ninca:

ay bugün iki atlet aldım ama küçük geldiler gidip değişeyim bari:S

seni istemeye geliolar ailenin sevgilinin haberi var bi senin yok öylemi ohaoldumsmile

bizim olay artık belliydi zaten bizi ailelerimiz tanıştırdı yani, isteme işi bu yüzden tam bi formaliteydi yani, sürekli gelip gitme vardı zaten ben dün de öylesine geldiler sanıyodum, birden yüzük cıktı, adını koyalım artık dediler, sözde sürpriz yapmışlar ama ben pek begenmedim bu sürprizi ne yalan söyliym

bence canım ben daha kısa yoldan bi yolunu bulup sözlüme söyleyeyim bu sürprizi hic begenmediğimi, sonra nişanı da böyle bişeyle aradan cıkartmaya çalışmasınlar yani, şey falan desem olur mu ki arkadaslarımın sözü nişanı oluyo ben de cok özeniyorum onlara keşke bizim de öyle olsaydı falan desem... üzmek de istemiyorum, aşık falan değilim de ne biliym seviyorum yine, varlığını hissetmek güzel geliyo, zor bi anımda bi telefonumla yanıma koşucak, bunu bilmek bana huzur veriyo

Gtmtcim ne var ne yok başka?J

başka bişi yok vala canım, bilidğiniz gibi işte :) bu aralar sevgülüm ev bakınıyo, daha iyi bi ev bulursa evi değiştircek, değiştirince de artık hep o ev olur bi daha taşınma olmaz diyo ilerde, o yüzden resimlerini çekip gönderiyo bana, ben de bakıyom, haftasonu yanına gittim işte 1 ev vardı ona baktık beraber. çok değişik bi duyguydu yaaa ilk kez beraber ev bakmak :kedi: yani belki o ev ilerde bizim aşkımla evimiz olacaktı, o duyguyla girmek çok farklı bişydi :kedi: gerçi evi pek beğenmedim o ayrı mesele kaydirigubbakcemile3

ay bi gariplik mi var yoksam he ben mi paranoyak oldum

ben de ben deeee :roflol: :sm_cool:

Kızlar yazmalarım nasıl olmuş çeyizle gidecekler:) Sitede görmüştüm gene:):)

vay be güzel olmuş hem de millet ellemeden sergilemiş olursun bu şekilde

hımm güzel güzel bak tabi
senind e zevkine hitap etsin
inşallah gönülünüze ve de bütçenize göre bir yer bulursunuz canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…