- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #27.921
tatlım biraz acele ile alınmış bi karar gibi geldi bana.. yani şu anda sözlün olan kişi sana size gelip böyle bir durum olacağını bahsetmemiş olması da biraz garip geldi bana açıkcası. ama seni sürekli şımartıyor ve senin isteklerini yapıyor olması da güzel bişey. gerçi bunu yaşayan sensin ve en doğru kararı sen vereceksin. bence sen annen ile önce bi güzelce konuş. anne ben böyle böyle düşünüyorum diye. hemen babana söylemek zorunda değilsiniz. ayrıca eğer ki sen sözlünü sevmiyorsan bir ömür sevmediğin bir adamla nasıl geçireceksin? ayrıca sözlün ile aynı şehirde mi yaşıyorsunuz? anladığım kadarıyla çocuğun ailesi almanya da öyle mi?fisfisfis
yalnız değilsin dileğimmolumunekankayizsmile
babama hayır demek gibi bi şansım yoktu çünkü bilmiyorumkismile
undomiel canım sözlümle de konuşuyorum ama ne biliym yani ortada pek bişey yokki, ben dün hiç mutlu olmadım mesela ama öyle bişeyden haberim yoktu ki, haberim olsa ona söylerdim en azından, o üzmezdi beni sanırım, ama şimdi o da beni mutlu etmek istediği icin söylememiş birden sürprz olsun diye, gündüz konuştuk, akşam bişey yapalım mı diye, yok olmaz işim var dedi bana, halbuki bize geleceklermiş bana söylememiş. şimdi ben de ona nasıl diyim ki keşke öyle yapmasaydınız ben şöyle olmasını isterdim diye mi dicem ki :/
yok canım burda ailesi dediğim teyzeleri amcaları, abisi falan almanyada, kız kardeşi annesi babası ve kendisi istanbulda, onlarda almanyadaymış ama 5 sene önce geri dönmüşler, babamlar biliyomuş zaten canım öyle pat diye gelip biz sizin kıza yüzüğü takıyoruz denir mi hic? bi benim haberim yokmuş
canım daha öncede konuşulmuştu... kına sırasında eldiven değilde bu güllerden konuluyor ve parmaklarını kullanabiliyorsun...[/url][/IMG]
yani sen de mi paranoyaksın bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3 ay konu cok hos hemen geliiiim yemek yapimde keyfim yerine gelsin
Ay canım ben kaçırmışım bu muhabbeti:) Çok değişikkk evet inşallah bende bulurum bizim buralardada:) Sağ ol canımmm foto için.
seni istemeye geliolar ailenin sevgilinin haberi var bi senin yok öylemi ohaoldumsmile
yani canım biraz olan olmuş yapacak bişey kalmamış.. ama sen sıkma canını dediğim gibi önce annen ile biraz konuşmayı dene. olmadı bak burda bizler varız =)
yani aslında bi de benim anlamadığım şey sen sözlün ile evlenmek istemiyor musun?
bence ne yap biliyor musun sözlün'ün iyi ve kötü huylarını düşün hatta yaz karışılıklı olarak.. neler ağır basıyor. neleri yapabilir senin için? ne gibi özverilerde bulunabilir?
benim bi arkadaşımın çok sevdiğim bi lafı var.. netice ititbariyle şu an hayatında olan adamı 2 mt bi kumaş gibi düşün ondan ne yapmak istediğine karar ver bi pantolon ya da bi gömlek mi? eğer daha fazlasını ister ve yapmaya çalışırsan mutlaka yaptığın şeyler eksik olacak.. yani ya elindeki ile yatinecek ve mutlu olacaksın ya da yolun başındayken bunu çözüme ulaştıracaksın:teselli:
Gtmtcim ne var ne yok başka?J
ay bi gariplik mi var yoksam he ben mi paranoyak oldum
yine neler oluyor benden habersizzz
:roflol: aynı anda yazmışış neler oluyo diee
Kızlar yazmalarım nasıl olmuş çeyizle gidecekler:) Sitede görmüştüm gene:):)
başka bişi yok vala canım, bilidğiniz gibi işte :) bu aralar sevgülüm ev bakınıyo, daha iyi bi ev bulursa evi değiştircek, değiştirince de artık hep o ev olur bi daha taşınma olmaz diyo ilerde, o yüzden resimlerini çekip gönderiyo bana, ben de bakıyom, haftasonu yanına gittim işte 1 ev vardı ona baktık beraber. çok değişik bi duyguydu yaaa ilk kez beraber ev bakmak :kedi: yani belki o ev ilerde bizim aşkımla evimiz olacaktı, o duyguyla girmek çok farklı bişydi :kedi: gerçi evi pek beğenmedim o ayrı mesele kaydirigubbakcemile3
ben de ben deeee :roflol: :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?