-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

garip bir durum ne diyeyim aynı yerdemi calısıosunuz sevgilinle

geldim geldimm

cemre cahil bir insana benzemiyorsun
ben senin yerinde olsam itiraz ederdim ya da en azından bi kere dışarda görüşeyim derdim
böyle apar topar dul kadın mı alıyolar ki canım
resim falan çektiler mi damadı bi görelim bari merak ettim

cemrenin normalde sevdiği biri varmış ama ailesi razı gelmiomuş
şimdi bu szlediği çocuk zenginmiş
zengin olduğu için ailesi vermek istiyomuş öle yazmış kızlar
biara bizim topike yazmış zaten ailem verse ben de gün sayıyo olurdum die

canım zaten 6 aydır fln görüşüolarmıs sevgililermiş ama aileleri tanıstırmıs apar topar akşam eve geldiginde söz kesilmiş

sipit kız sen önce bi nişanlan gelinlik sonra anacım:)

oooo ben sözlendiğim gün bakmaya başladım model,
Büyük ihtimalle hazır alıcam ben nişanlığm gibi işte bu modeli istiyorum diyemiycem aklinialirimsmile

canım zaten 6 aydır fln görüşüolarmıs sevgililermiş ama aileleri tanıstırmıs apar topar akşam eve geldiginde söz kesilmiş

ala ala ilginç :sm_confused:

ya şimdi birleştiremiyoruz parçaları:s
yarım yarım anlattı çünkü
ama garip tabi ne bileyim
dediğine göre aileler sayesinde tanışıp görüşmüşler
gelince kendi güzelce anlatsın bence:)

gitti sanırım
ama bana garip gelen sevgilisine aksam görüşelim demiş oda işim var demiş sürpriz yapmak istemiş babasınında sevgilisininde aksam söz olacagından haberi varmıs aslında e benim annem bilse bana gunler önceden söyleri herhalde kendime ceki düzen vereyim süsleneyim diyekaydirigubbakcemile3

walla lepi'cimm benim de kafam karıştı cemre ile ilgili ama kızcağıza üzüldüm valla. sanırım babasının isteği doğrultusunda olmuş.. allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın.. bu arada kızlar çok mutluyum çok beğendiğim mikrodalga fırını cem ile ortak bi arkadaşımız alıyor hemde ona bi sürü para ödemekten de kurtuldum :) yuppi ya seviyorum ben bu arkadaşlarımızı :teytey:

speddy bakma o kadar gelinliklere ya
biliyosun ben nişanlık için çok aradım sonunda gittim çok alakasız bişey aldım
bu sefer git gör dene al ve çık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…