G
GaydirigubbakCemile
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #27.961
sipidi
cute
eceeeee
replerinize bakınız
speddy bakma o kadar gelinliklere ya
biliyosun ben nişanlık için çok aradım sonunda gittim çok alakasız bişey aldım
bu sefer git gör dene al ve çık
canım benim mini fırınım da cem'in ana bayisinden geldi
aslında şöle oldu cem yüklü sipariş verdi ana bayi'ye 2 adet LCD TV biri 109 biri37 ekran bir tane mutfak robotu bi tane de mini fırın gönderdiler
slm kızlarrrrrr
bende carsıdan geliorum ay öldüm ayakkabılarımı begendim kına için elbisemi begendm
aklinialirimsmilelaelaelaelaelaebn geldimm yineeee :) kızlarr çok ajan gördüm sizi iz üstündesinizz galibaa :) bncede şüphelendğiniz durummm ortaya cıkck galiba :)
Hojjgeldin heraaaa =)
valla durum biraz karışık çözemedik bi türlü cemre'cik anlatacak bize inşallah olayı derinlemesine :)
aklinialirimsmilelaelaelaelaelae
sendemi biliosun yoksaaaaabilmiyorumkismile
cemreeylül'ün olayından bahsetmio musun youu'cum? valla o konu ise acayip karışık bi durum anladığım kadarıyla kıza biraz tepeden inme bi söz kesilmiş kızcağızın haberi olmadan
yok baska bişiden bahsediodum ben
gitti sanırım
ama bana garip gelen sevgilisine aksam görüşelim demiş oda işim var demiş sürpriz yapmak istemiş babasınında sevgilisininde aksam söz olacagından haberi varmıs aslında e benim annem bilse bana gunler önceden söyleri herhalde kendime ceki düzen vereyim süsleneyim diyekaydirigubbakcemile3
walla lepi'cimm benim de kafam karıştı cemre ile ilgili ama kızcağıza üzüldüm valla. sanırım babasının isteği doğrultusunda olmuş.. allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın.. bu arada kızlar çok mutluyum çok beğendiğim mikrodalga fırını cem ile ortak bi arkadaşımız alıyorhemde ona bi sürü para ödemekten de kurtuldum :) yuppi ya seviyorum ben bu arkadaşlarımızı :teytey:
canım benim mini fırınım da cem'in ana bayisinden geldi
aslında şöle oldu cem yüklü sipariş verdi ana bayi'ye 2 adet LCD TV biri 109 biri37 ekran bir tane mutfak robotu bi tane de mini fırın gönderdiler
birasdan koycam kıslarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?