-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

speddy bakma o kadar gelinliklere ya
biliyosun ben nişanlık için çok aradım sonunda gittim çok alakasız bişey aldım
bu sefer git gör dene al ve çık

Ben büyük ihtimalle o beğendiğm olmaz ise
ÜStüme giyip alıcam diktirmekle uğraşmam neyse nişanı atlatalıum aklinialirimsmile

canım benim mini fırınım da cem'in ana bayisinden geldi
aslında şöle oldu cem yüklü sipariş verdi ana bayi'ye 2 adet LCD TV biri 109 biri37 ekran bir tane mutfak robotu bi tane de mini fırın gönderdiler

İyi Olmuş canımmm

bn geldimm yineeee :) kızlarr çok ajan gördüm sizi iz üstündesinizz galibaa :) bncede şüphelendğiniz durummm ortaya cıkck galiba :)

Hojjgeldin heraaaa =)
valla durum biraz karışık çözemedik bi türlü cemre'cik anlatacak bize inşallah olayı derinlemesine :)

ii akşamlar kıslar,akşam işimi gücümü bitirirsem gelirim..belli olmaz belkide kaytarırım işten güçten kaydirigubbakcemile3

hosbuldummm :) yaa bnde ikeaya gitmk istyorummm bir sürü sey almk istyorummm :) su ev içi bitsede aynalr stickerlar alsamm dekorotif hiç bişi yok evdeee :)

ben aldım aynalardan cok kullanıslı hemde ucuz 29 du sanırım 4 tane boy aynası gib oluyor

bn geldimm yineeee :) kızlarr çok ajan gördüm sizi iz üstündesinizz galibaa :) bncede şüphelendğiniz durummm ortaya cıkck galiba :)
aklinialirimsmilelaelaelaelaelae
Hojjgeldin heraaaa =)
valla durum biraz karışık çözemedik bi türlü cemre'cik anlatacak bize inşallah olayı derinlemesine :)

sendemi biliosun yoksaaaaabilmiyorumkismile

aklinialirimsmilelaelaelaelaelae

sendemi biliosun yoksaaaaabilmiyorumkismile

cemreeylül'ün olayından bahsetmio musun youu'cum? valla o konu ise acayip karışık bi durum anladığım kadarıyla kıza biraz tepeden inme bi söz kesilmiş kızcağızın haberi olmadan

yani işte herşey dan die ama böyle işkillenmemze sebep cemre yarım yarım anlattı herşeyi
derdini paylaşıosan tümden anlatcan ki adam akıllı kafamızda canlansın

ben de böle arkadaş istiom bee
güle güle kullan canım gayet afilli baktım da:)

canım benim mini fırınım da cem'in ana bayisinden geldi
aslında şöle oldu cem yüklü sipariş verdi ana bayi'ye 2 adet LCD TV biri 109 biri37 ekran bir tane mutfak robotu bi tane de mini fırın gönderdiler

cem senin nişanlın ve bayisi mi var
ay ben bilmiom anlat bana kndini:)

birasdan koycam kıslarr

koy beklioruuuzzz

ya ben de süpürge bakıom hala almamız gerek yakın zamn da ama beğenemdim bi tane
250 ye kadar ne alabilirim ki toz torbalı hepa filtreli istiyorum filtresi yıkansın diyorum
bisürü çeşit var kafam karışıoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…