-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

yok cnm neden kusura bakim , haklısın vala :roflol:

düğün tarihin belli olmuş sanırım gözünaydın cnmm çok sevindim opuyorumnanaktan

kına gecesinde giycem ayakkabı ve gelinligin altına giyecegim ayakkabı nasıl sizce kızlar bugün aldım

Eklentiler

• $Görüntü0163.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 23
  • $Görüntü0164.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 19
güzeller cnm güle güle kullan inşallah a.s.

bende sade krem bi ayakkabı alıcam gelinlik için sanırım , düğünden sonrada kullanabileyim die. dar paça kotlarla falan kullanırım kaydirigubbakcemile3

Kızlar durun ben size olayı etraflıca anlatayım
Benim bi erkek arkadaşım vardı ama ailem istemiyodu, babam biraz karşıdır böyle şeylere, ben seni oku diye yolluyorum sen ne işler karıştırıyosun, oku diye izin verdik ama anlaşılan pek niyetin yok senin, alırım seni okuldan falan birsürü şey söyledi bana sanki çok büyük bi kabahatim varmış gibi, ben de bu durumu erkek arkadasımla konuştum tabi, o da bana dediki baban yanlış anlamıştır bizi öyle gezip tozmak icin birlikte olan çiftler gibi düşünmüştür, ama sen arada kalma böyle biz ailece gelip konuşalım, niyetimiz ciddi ama henüz yaşlarımız küçük olduğu için biz bunu size anlatmadık diyelim dedi, geldiler tanışıldı konuşuldu falan sonra babam olmaz dedi mezhep farklılığından dolayı, beni de sürekli tehdit etti bak bi daha dışarı çıkarmam seni evden, okula da göndermem görüşme o çocukla, biz seni versek de mutlu olmazsın gelenek görenek yaşam tarzı hiç bişey uymaz bize dedi beni bi şekilde vazgeçirdiler
Ben tam bi boşluktaydım o aralar, sonra bigün amcam geldi işte böyle böyle bişey var cemreyi istiyolar dedi, babam da sordu kimdir nedir diye, önceden komşuymuş onlar babamlar amcamlar hepsi tanışıyolarmış ama sonra onlar almanyaya gitmişler, neyse bağlar kopmuş tabi o sıralar ben daha doğmamıştım, 5 yıl önce gelmişler almanyadan işte, babamda baktı işte durumları iyi, önceden tanıdıkları bildikleri insanlar, biraz da eski sevgilimle tekrar görüşmiym diye işte razı oldu, ben önce hiç istemedim ama babama bişey diyemedim, sözlüm de farkındaydı yani, bu yüzden hep gönlümü hoş tuttu ne istersem yaptı, hep şımarttı beni, ben de o aralar bi boşlukta olduğum icin onunla birlikte olmak hoşuma gitti, mutluyum cünkü onunla. yaklaşık 6 aydır birlikteyiz yani tanışıyoruz, ailem de onu sevdikleri ve güvendikleri için hiç karışmıyolar eve kaçta geldim ne yaptım nereye gittim, mutluyuz ama yine de biraz zorlama bi sevgi bu, ve aşkla alakası yok
Dün işten bi geldim, sözde sürpriz işte, nasıl sürprizse işte birden dediler ki bu işin nereye gittiği belli artık sizi ne amaçla tanıştırdığımız da belli, biz artık bi adını koyalım dedik, bi baktım noluyo anlamadım resmen yanlış mı duyuyorum dedim bi baktım kaynanam 2 bilezik taktı, bi baktım 2 de yüzük çıktı, demişler ki ne de olsa tüm akrabalar almanyada, ordan kimse gelemez, bizde sürekli gelip gidiyoruz zaten, öyle uğraşmaya gerek yok gelmişken takalım yüzükleri, hiç öyle söz havasında falan geçmedi zaten, ama ben baya üzüldüm hani sizin çağırcagınız biri yok da ben bi arkadaşımı bi akrabamı çağıramaz mıyım yani? siz çağırmıyosunuz diye ben de mi çağırmicam kimseyi? Hiç mi düşünmediler acaba genç kız bu özenir öyle söz için falan en azından bi haberim olsaydı da elbise falan giyseydim yani işten geldim üstümde kot pantolon falan vardı yani. hadi onlar kolay bi şekilde aradan çıkarmak istiyolar uğraşmak istemiyolar da benim babamda da iş yok. o beni düşünmedikten sonra elalem mi düşüncek? Annem demiş söyleyelim de işten erken çıksın gelsin üstüne başına bişeyler ayarlayalım bi kuaföre gidelim olur mu öyle, babam da demişki ''ayağına gelmiş fırsatı tepiyosun resmen'' ne demek bu anlamadım ben hiç
Diyorum ki acaba ben duyarsam istemem falan diye mi bana söylemediler, öyle tepeden inme taktılar yüzüğü, bana haber verirlerse sorun çıkarırım onlara söyleyemesem bile Emreye söylerim ben istemiyorum gelin akşam ama yüzük falan takmayalım derim diye mi düşündüler acaba, eski sevgilimle tekrar bişey olmasından korkuyolar bi de, açıkcası hemen başımı bağlayıp işi kesinliğe kavuşturmak istediler galiba. Hemen herşeyi bi anda yapalım olsun bitsin havasındalar
Aradım ben de demin emreyi söyledim yani sanki ben bi yere kaçıyomuşum gibi böyle emri vaki yapar gibi yüzük nerden çıktı? Bi sorsaydınız yani en azından söyleseydiniz bana. Nişanı da böyle aradan çıkarmaya çalışmayın beğenmedim ben bu sürprizi. Diyo ki bana dün akşam çok mutluydun ama, dün akşam söyleseydin bu kadar üzüldüysen takmasaydık. Sanki bilmiyo babamı ben öyle bişey desem babam beni mahveder, nasıl söyliym ki? Dedim ben de evet sevindim mutluydum, sonuçta geri dönüşümüz yok artık er ya da geç bu yüzükler takılcaktı, öyle birden görünce mutlu oldum o kadar, ama keşke bi düşünseydiniz bu kız bişey ister mi, hevesi kursagında kalmasın, içinde kalır sonra diye. bana cevabıda şu oldu haklısın bitanem, e napiym yani haklıyım da senin haklısın demen dünkü saçmalığı düzeltmiyo
ışte durum bu kızlar.

Son düzenleme:

anlattıgın kadarıyla size nişan fln yapmıcaklar altınları bile şimdi takmıslar entersn bir durum acıkcası ohaoldumsmile

enteresan olmuş gerçekten

anlattıgın kadarıyla size nişan fln yapmıcaklar altınları bile şimdi takmıslar entersn bir durum acıkcası ohaoldumsmile

ben de bilmiyorum ki bilmiyorumkismile açık açık söyledim artık nişanı da böyle aradan çıkarmaya çalışmayın diye ama yine babamla konuşur kararları verirler en son da benim haberim olur yine, dün sadece kız daha küçük düğün için çok acele etmeyelim dediler, galiba haklısın benim nişan işi de yalan olucak ki nişanı konuşmadan düğünün derdine düşmüşler

merhaba kızlar
cnm baban keşke acele etmeseydi o bari ağırlığını koyabilseydi biz dışardan ne diyebiliriz bilmiorum ama düğünüde aceleye getirip bianda yapabilirlermiş gibi gelio cnm bana

okulun bitincede evlendirirler seni ve bana hiç mutlu olacakmıssın gibi gelmio
merhaba kızlar
cnm baban keşke acele etmeseydi o bari ağırlığını koyabilseydi biz dışardan ne diyebiliriz bilmiorum ama düğünüde aceleye getirip bianda yapabilirlermiş gibi gelio cnm bana

bencede

o kadarını da yapmazlar heralde bi düğün yaparlar yani ama bunu yapan onu da yapar kızlar haklısınız
ama ben o kadarına göz yumamam kusura bakmasınlar artık
babam da isterse okula göndermesin, isterse kızsın bağırsın çagırsın, hatta dövsün isterse ama beni bu kadar da satılık mal olarak görmelerine ben göz yumamam artık, onlar karsılıklı olarak beklentilerini karşılasınlar, arada cemreye nolmuş, cemre ne düşünmüş, cemre acaba mutlu mu kimsenin umrumda değil, bi emre düşünüyo heralde beni, onu da zorlamışlardır eminim kıza bişey söyleme sakın kız ne olduğunu anlamadan halledelim şu işi çıksın aradan diye, ben de derdimi bi ona söyleyebiliyorum ama onu da fazla sıkmak istemiyorum, onun da sıkıntıya gelemeyip diğerleri gibi olmasından korkuyorum, o zaman derdimi anlatıcak kimsem kalmaz, olan yine bana olur, annem de boşver evlenince artık bi emrenin fikirleri önemli olucak senin için gerisi o zaman karışamaz, sen çocuğu fazla sıkma, o seni üzmez zaten diyo, biraz da çekingenim ben herseyi böyle içime atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…