G
GaydirigubbakCemile
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.181
Adayı araaaadııımmm ! adacık çok iyi düğün güzel geçti ama pek hatırlamıyorum dio pinpon topu gibiydim nereye dedilerse yönlendim fln dioBelek 'te çok güzelmiş ,harika geçiyo dedii...
Gülsüncüm öptüğünü ilettim cnmm..herkesin merak ettiğini söyledim..hepiniz slm söyledii...
Yani gazınıza gelerekten aramaya cesaret ettim saolun kızlar bende merak ediyordum çok..
:asigim:a.s.turkbayragi
öyle gerçekten ayyy ben senden sulugözzz senağlama
Adayı araaaadııımmm ! adacık çok iyi düğün güzel geçti ama pek hatırlamıyorum dio pinpon topu gibiydim nereye dedilerse yönlendim fln dioBelek 'te çok güzelmiş ,harika geçiyo dedii...
Gülsüncüm öptüğünü ilettim cnmm..herkesin merak ettiğini söyledim..hepiniz slm söyledii...
Yani gazınıza gelerekten aramaya cesaret ettim saolun kızlar bende merak ediyordum çok..
valla ben nişanımda çok oynamıştım.. kınada ve düğünde o kadar oynayamamıştım maalesef...:asigim:a.s.
Kızlar oynayı öğrenmeye çalışıyorum ben :teytey::dance::dance: kınada döktürmek istiyorum resmen:d Siz bilirsiniz gerçi ne güzel.
ayy canm benmm
ben soracaktm aradnz mı diye sen yazdınn
ayy çok sevindimm
dur daha düğünü tam hatırlamaz zaten
zaman geçsin minik minik ayrntılar gelir aklına:))))
ben kimilerine düğüne gelmedi diodum
cd yi izlerken gördüm gelmişler hatta konuşmuşuz bile :)))))
ay çok sevindim.. korkuyordum damat tarafından birşey olur diye ama.. neyseki herşey yolundaymış... çok teşekkür ederim cutecim merakımızı giderdiğin için...
valla ben nişanımda çok oynamıştım.. kınada ve düğünde o kadar oynayamamıştım maalesef...
gerçektenmi kaydirigubbakcemile3 oda öle diyo cd yi izliyim hatırlarım heralde die
neden oynamadın canmm
anaaaam kızlar 9 mayıs öğleden sonr yağmurlu diyooo havadurumuuu..:1shok: :çok üzgünüm: biliyodum bi aksilik olucağını zaten..dış çekim foto nasıl yapıcaz biz şimdiiii senağlama senağlama
canım ben de baktım şimdi http://www.havadurumu.com.tr/
burda da yağmur göstermio.. içini rahat tut bitanem.. herşey çok güzel olucak
anaaaam kızlar 9 mayıs öğleden sonr yağmurlu diyooo havadurumuuu..:1shok: :çok üzgünüm: biliyodum bi aksilik olucağını zaten..dış çekim foto nasıl yapıcaz biz şimdiiii senağlama senağlama
Ece benim en büyük fobimdir normalde ortaya çıkmak hayatım boyunca bir tek ablamın kınasında zar zor çıktım ortaya ve o kadar iğrenç oynuyorumkiAma yenceeeem:) Bak bu yolladığım çalsın müziğe ver kulağını sağa sola sallan kollarını kıpırdat budur:d
http://www.dailymotion.com/video/x8fvz7_can-kardesler-cengiz-kaptas-som-som_music
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?