- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.201
Kız güzel bir arayı ayarlar fotocunuz sıkma canını bişey olmazzzzzzzanaaaam kızlar 9 mayıs öğleden sonr yağmurlu diyooo havadurumuuu..:1shok: :çok üzgünüm: biliyodum bi aksilik olucağını zaten..dış çekim foto nasıl yapıcaz biz şimdiiii senağlama senağlama
kızlar anjelika aakbar ve asena'nın bi dans cd'si var tavsiye ederimpek faydalı oluyor oynamayı öğrenmek isteyenlere
dur bakalım canım hemen umutsuzluğa düşme ama
ahh cnm yaa :çok üzgünüm:
naapsam acaba kızlar nikah öğlende öğleden sonra yola çıksak İstanbulda 'mı çekilsek fotolarııı ? nikah gecesi eğlence düzenlemiştik gençler bi yere gidicek eğlenicektik((
Kız benzer rüyalar bende çok görüyorum. Ben nikahı değilde kınayı çok stres ediyorum kına elbisesini bulamıyorum Allah korusun eşofman altıyla kınama gidiyorum falan :) Sonra kuaför saçlarımı yakıyor mu bişeyler oluyor Allah korusun benzeri rüyalar çok görüyorum ya:1ninca:.ayy kızlar ben daha 4 ay kala stress olmaya başladım.. sürekli aynı rüayı görüyorum. düğün günü hiç bişe yetişmio saç makyaj hepsi yarım yamalak.. gelinliğimi bi giyiyorum istediğim gelinlik değil.. bi kalkıyorum kanter içinde... off 1 ay kala napcam ben yaaaaaa
Hoşgeldin gülüm.selammmmmmmmmm kızlar muhabbetiniz bol olsun
A.S. Hoşgeldinizzzzzzzzz.caspersy kız nerelerdesin sen naber ...bu arada slm kızlar:)
Olur mu öyle şeyyok burda bana herhalde yer kimse cvp vermediğine göre
caspersy kız nerelerdesin sen naber ...bu arada slm kızlar:)
ahh cnm yaa :çok üzgünüm:
naapsam acaba kızlar nikah öğlende öğleden sonra yola çıksak İstanbulda 'mı çekilsek fotolarııı ? nikah gecesi eğlence düzenlemiştik gençler bi yere gidicek eğlenicektik((
yok burda bana herhalde yer kimse cvp vermediğine göre
canım gunes batmak üzereyken fotolar cekilio dıs mekanda yani her saatte cekmiolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?