-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

anaaaam kızlar 9 mayıs öğleden sonr yağmurlu diyooo havadurumuuu..:1shok: :çok üzgünüm: biliyodum bi aksilik olucağını zaten..dış çekim foto nasıl yapıcaz biz şimdiiii senağlama senağlama
Kız güzel bir arayı ayarlar fotocunuz sıkma canını bişey olmazzzzzzz Güzel dış çekimde yaparsınız.

ayy ya bende çok tırsıyorum
diğer düğünlerde kenarda köşede kaynıyosunda kendiminkinde herjkes bana bakıcak yok başka şans
ay ya bak yeni bi stres konusu

dur bakalım canım hemen umutsuzluğa düşme ama

ahh cnm yaa :çok üzgünüm:

naapsam acaba kızlar nikah öğlende öğleden sonra yola çıksak İstanbulda 'mı çekilsek fotolarııı ? nikah gecesi eğlence düzenlemiştik gençler bi yere gidicek eğlenicektik ((

ayy kızlar ben daha 4 ay kala stress olmaya başladım.. sürekli aynı rüayı görüyorum. düğün günü hiç bişe yetişmio saç makyaj hepsi yarım yamalak.. gelinliğimi bi giyiyorum istediğim gelinlik değil.. bi kalkıyorum kanter içinde... off 1 ay kala napcam ben yaaaaaa

:1hug:olur neden olmasın istanbuda çekinirsiniz..üzme kendinii şimiden ama:1hug:

Kız benzer rüyalar bende çok görüyorum. Ben nikahı değilde kınayı çok stres ediyorum kına elbisesini bulamıyorum Allah korusun eşofman altıyla kınama gidiyorum falan :) Sonra kuaför saçlarımı yakıyor mu bişeyler oluyor Allah korusun benzeri rüyalar çok görüyorum ya:1ninca:.

selammmmmmmmmm kızlar muhabbetiniz bol olsun
Hoşgeldin gülüm.

ne bilim kimse cvp vermedi:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım gunes batmak üzereyken fotolar cekilio dıs mekanda yani her saatte cekmiolar

haha rüyalar kabuslar he:)
ben de bayadır görüyorum
normal kalktığım gün yok
ama gelinlik falan değil
benimki bana karşı ilgisizleşio
ayrılma durumuna geliyoruz beni takmıo
yanındayım beni takmıo
ayrılıyoz gene takmıo:)
benim rüyalar sürekli ilgisinin azalması üstüne kurulu durumda
sanırım en çok korktuğum şey evlendikten sonra değişmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…