-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

canım gunes batmak üzereyken fotolar cekilio dıs mekanda yani her saatte cekmiolar
Kız bizim nikah 18.30 ne ara dış çekim yapılacak be öğlen sıcağında yapılsın en iyisi:d

Değişmezzzzzzzzzzz yaw.

ay bende dün akşam rüamda bi acayip bişe gördüm.. otobüs durağında otobüs beklerken yanıma genç bi çocuk geldi bilmiyorumkismile onla muhabbet falan ettik çocuk benden hoşlandını söledi sora ben nişanlıyım dedim çocuğa sabah kalktım kendimi kötü hissettim yafu

bu arada lepi'cimm dün cem'in ne iş yaptığını falan sormuşsun ya yazdım önceki sayfalarda gördün mü şekerim? yazayım mı bi daha?

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

ay kuzum gülme ya valla bi kötü hissettim kendimi :gitme:

neyse.. az önce kaynanam aradı akşam onlara yemeğe gidicekmişiz.. pufff istemiorum ama napayım artık gitcez..
ya bu arada bana bi akıl noluurrrr...
düğünde kaynanamın bana takacağı takıları almaya giderken onla beraber gitmemiz lazım demi alışveriş yapmaya? bi de ben bunu ona nasıl söyleyeceğim beraber gidelim falan diye? çünkü biz bi gün cem'in annesi ile çarşıda gezerken vitrinde bişey görmüştük bi set aa güzelmiş dedim sanırım onu alıcakmış.. cem'e dedim annene söyle onu almasın diye çünkü ben pırlanta istiyorum.. offf offf benim aceleci kaynanam gider alır mı ki acaba onu kendi başına?

Canım şakayla karışık söylersin anne çok hoş modeller gördüm şu gün gidelim mi bakmaya diye kaydirigubbakcemile3:lepi:

selam kızlar, ben geldim, hastaneden geldim az önce, ilaçlarımı aldım nolur geçsin artık şu öksürük ve burun tıkanıklığııı mafoldumben

undomiel canm benm setimi de eşimle kayınvalidem almış :))
değiştirme şansm vardı ama beğendim o yüzden değiştirmedim.
Hatta tek taşımı da kayınvalidem almış
sözden önce verdi git kızım değiştir diye
gezdim dolandım yok
başka beğenmedim onu aldım yine
hatun altın konusunda zevkli :))))

undomiel canım bence hiç atasay-arise falan bakma kuyumcuların bol olduğu bi yere git benzer modelini ara biz alyansta atasayda dümdüz alyans beğendik 900 YTL dedi eee normali 300 yTL mesela

onlar çok fark koyuyorlar.

sağolun kızlar, baya bitkisel kür uyguladım da aslında ama, adaçayı, zencefil, tarçın, bal falan gene de geçmediydi illet şey, bugün doktora gittim işte, antibiyotik verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…