- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.221
Kız bizim nikah 18.30 ne ara dış çekim yapılacak be öğlen sıcağında yapılsın en iyisi:dcanım gunes batmak üzereyken fotolar cekilio dıs mekanda yani her saatte cekmiolar
Değişmezzzzzzzzzzz yaw.haha rüyalar kabuslar he:)
ben de bayadır görüyorum
normal kalktığım gün yok
ama gelinlik falan değil
benimki bana karşı ilgisizleşio
ayrılma durumuna geliyoruz beni takmıo
yanındayım beni takmıo
ayrılıyoz gene takmıo:)
benim rüyalar sürekli ilgisinin azalması üstüne kurulu durumda
sanırım en çok korktuğum şey evlendikten sonra değişmesi
haha rüyalar kabuslar he:)
ben de bayadır görüyorum
normal kalktığım gün yok
ama gelinlik falan değil
benimki bana karşı ilgisizleşio
ayrılma durumuna geliyoruz beni takmıo
yanındayım beni takmıo
ayrılıyoz gene takmıo:)
benim rüyalar sürekli ilgisinin azalması üstüne kurulu durumda
sanırım en çok korktuğum şey evlendikten sonra değişmesi
zuzuu olur mu ölee yaa
bn işlerle boğuşuom ondan geç yzdm cnmm
canım gunes batmak üzereyken fotolar cekilio dıs mekanda yani her saatte cekmiolar
kaydirigubbakcemile3ay bende dün akşam rüamda bi acayip bişe gördüm.. otobüs durağında otobüs beklerken yanıma genç bi çocuk geldi bilmiyorumkismile onla muhabbet falan ettik çocuk benden hoşlandını söledi sora ben nişanlıyım dedim çocuğa sabah kalktım kendimi kötü hissettim yafu
kaydirigubbakcemile3
ay kuzum gülme ya valla bi kötü hissettim kendimi :gitme:
neyse.. az önce kaynanam aradı akşam onlara yemeğe gidicekmişiz.. pufff istemiorum ama napayım artık gitcez..
ya bu arada bana bi akıl noluurrrr...
düğünde kaynanamın bana takacağı takıları almaya giderken onla beraber gitmemiz lazım demi alışveriş yapmaya? bi de ben bunu ona nasıl söyleyeceğim beraber gidelim falan diye? çünkü biz bi gün cem'in annesi ile çarşıda gezerken vitrinde bişey görmüştük bi set aa güzelmiş dedim sanırım onu alıcakmış.. cem'e dedim annene söyle onu almasın diye çünkü ben pırlanta istiyorum.. offf offf benim aceleci kaynanam gider alır mı ki acaba onu kendi başına?
Aoooow çok geçmiş olsun.selam kızlar, ben geldim, hastaneden geldim az önce, ilaçlarımı aldım nolur geçsin artık şu öksürük ve burun tıkanıklığııı mafoldumben
özledim kız seni bir geldin sonra kayboldun heeeee ama buldum seni:))))))
selam kızlar, ben geldim, hastaneden geldim az önce, ilaçlarımı aldım nolur geçsin artık şu öksürük ve burun tıkanıklığııı mafoldumben
selam kızlar, ben geldim, hastaneden geldim az önce, ilaçlarımı aldım nolur geçsin artık şu öksürük ve burun tıkanıklığııı mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?