- 4 Nisan 2008
- 1.379
- 3
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.241
undomiel canım bence hiç atasay-arise falan bakma kuyumcuların bol olduğu bi yere git benzer modelini ara biz alyansta atasayda dümdüz alyans beğendik 900 YTL dedi eee normali 300 yTL mesela
onlar çok fark koyuyorlar.
bebeğim mutlaka öledir de sen sorunu bilmion tabe.. biz bigün cem'in annesi ile çarşıda gezerken öle bi kuyumcunun vitrinine bakıoduk aa bu güzelmiş dedim.. kadın da şimdi gidip onu alıcakmış.. benim derdim beraber gidip benim gerçekten beğeneceğim bişe almak.. şimdi fikir olsun die bunları gösterdim size :)
cem senin nişanlın ve bayisi mi var
ay ben bilmiom anlat bana kndini:)
lepiciimmm cem izmirde varta pillerinin izmir bayisi olarak çalışıo. zaten beraber çalışıyoruz biz. aynı dükkandayız. nişanlandıktan sonra beraber çalışmaya başladık. adam kıskanç olunca başka bi yerde çalıştırmadıya kamu da çalış ya da gel işinin başında dur dedi. :) neyse şimdi bi yandan KPSS'ye çalışıyorum işte. 26 eylül de sınava giricem bi haftalık taze gelinken
bu aldıklarımız da varta'nın merkezinden dükkan için verdiğimiz siparişlerin hediyeleri
anladım şimdiizemuszemus
güle güle kullan gene canım
Haftaya doktora gidip hem muayene olacağım hemde izah etmesini isteyecektim teşekkürler kızlar. Ay muayene olmasam mı diye düşünüyorum aslında sadece izah mı etseNikah işlemlerini biz daha yaptırmadık kan tahlilleri falan esnasındada yardımcı oluyorlarmış demek diyorlardıda garantiye almak için bide doktora gideyim diyordum. Teşekkür ederim kızlar.
Ninjacımmmm bırak şimdi bebeği ay orada ayakkabılar çok güzel yawww:)
ay ben gittim de noldu bi mok anlatmıolar ona göre sen gene bi doktora git
ben de gitcem bi kaç aya
nasıl koruncağımı bilem bilmiom hap da istemiom
ilk aydan hamile kalırım bensempatiksalakcinni
Kız bizim nikah 18.30 ne ara dış çekim yapılacak be öğlen sıcağında yapılsın en iyisi:d
Değişmezzzzzzzzzzz yaw.
inşallah o da öle dio
değişirse kırarım dişlerinialsanaalsanasmile
yani onun dişlerinisempatiksalakcinni
ay bende dün akşam rüamda bi acayip bişe gördüm.. otobüs durağında otobüs beklerken yanıma genç bi çocuk geldi bilmiyorumkismile onla muhabbet falan ettik çocuk benden hoşlandını söledi sora ben nişanlıyım dedim çocuğa sabah kalktım kendimi kötü hissettim yafu
kendini aldatmış gibi hissttin dimisempatiksalakcinni
gördümolumunekankayizsmilebu arada lepi'cimm dün cem'in ne iş yaptığını falan sormuşsun ya yazdım önceki sayfalarda gördün mü şekerim? yazayım mı bi daha?
ay kuzum gülme ya valla bi kötü hissettim kendimi :gitme:
neyse.. az önce kaynanam aradı akşam onlara yemeğe gidicekmişiz.. pufff istemiorum ama napayım artık gitcez..
ya bu arada bana bi akıl noluurrrr...
düğünde kaynanamın bana takacağı takıları almaya giderken onla beraber gitmemiz lazım demi alışveriş yapmaya? bi de ben bunu ona nasıl söyleyeceğim beraber gidelim falan diye? çünkü biz bi gün cem'in annesi ile çarşıda gezerken vitrinde bişey görmüştük bi set aa güzelmiş dedim sanırım onu alıcakmış.. cem'e dedim annene söyle onu almasın diye çünkü ben pırlanta istiyorum.. offf offf benim aceleci kaynanam gider alır mı ki acaba onu kendi başına?
inşallah almaz
lafı geçerse anne ben şu vakit uygunum birlikte gidelim de
geçmiş olsun kurtul öksürmekten tez vakitteselam kızlar, ben geldim, hastaneden geldim az önce, ilaçlarımı aldım nolur geçsin artık şu öksürük ve burun tıkanıklığııı mafoldumben
A canımmmm bayıldım çok güzelllllll benzerini yada tıpkısını bulursan havada kapbunu beğendim demin nette nasıl kızlar?http://www.e-aris.com/product.asp?ProdID=45008&CtgID=44805
:1shok:hani izmirde seri ktil vardı ya 3 kadını öldüren bugun sabah bodrumda yakalanmıs
ben de gitmek istiyorum bi baksınlar bakalım neyim var yokcenımm lepi'cimm süpersin yine herşeyi bi çırpıda halledivermişsin =)
kızlar ya ablam evlenmeden 2 ay önce doktora gitti hatta sürekli doktoru oldu o da.. doğumunu faan da o yaptırdı.. ama dediğim gibi bilinçsizce hap falan kullanmayın sakın bazen bünyelerde acayip etkilere neden olabiliyormuş.. bende düğüne 2,5 ay kala doktora gideceğim. deri altı implantı falan mı yaptırsam die düşünüorum ama işte en güzelini ddoktor bilir.. kızlar ne olursa olsun kulaktan dolma bilgi diil doktor tavsiyesi
A canımmmm bayıldım çok güzelllllll benzerini yada tıpkısını bulursan havada kap
Lepicik hazır çeyiz üstadı sen buradayken sanada sorayım Silverline diye marka duydun mu?j Ankastre bulaşık makinası ve fırınları ilgi alanım bu sıralar???
hani izmirde seri ktil vardı ya 3 kadını öldüren bugun sabah bodrumda yakalanmıs
Adayı araaaadııımmm ! adacık çok iyi düğün güzel geçti ama pek hatırlamıyorum dio pinpon topu gibiydim nereye dedilerse yönlendim fln dioBelek 'te çok güzelmiş ,harika geçiyo dedii...
Gülsüncüm öptüğünü ilettim cnmm..herkesin merak ettiğini söyledim..hepiniz slm söyledii...
Yani gazınıza gelerekten aramaya cesaret ettim saolun kızlar bende merak ediyordum çok..
anaaaam kızlar 9 mayıs öğleden sonr yağmurlu diyooo havadurumuuu..:1shok: :çok üzgünüm: biliyodum bi aksilik olucağını zaten..dış çekim foto nasıl yapıcaz biz şimdiiii senağlama senağlama
cemre öyle dediyse al
boşa masraf etmemiş olursun
madem damdan düşer gibi gelin alıolar bu müstahak onlara:umursamaz:
slm kızlarrrr mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?