-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

undomiel canım bence hiç atasay-arise falan bakma kuyumcuların bol olduğu bi yere git benzer modelini ara biz alyansta atasayda dümdüz alyans beğendik 900 YTL dedi eee normali 300 yTL mesela

onlar çok fark koyuyorlar.

bebeğim mutlaka öledir de sen sorunu bilmion tabe.. biz bigün cem'in annesi ile çarşıda gezerken öle bi kuyumcunun vitrinine bakıoduk aa bu güzelmiş dedim.. kadın da şimdi gidip onu alıcakmış.. benim derdim beraber gidip benim gerçekten beğeneceğim bişe almak.. şimdi fikir olsun die bunları gösterdim size :)

Hımmm anladım canım
ben şebbo mudur neden ariste ona baktım çok güzel bi model ama
hiç altın gibi falan değil sanki 10 YTL gümüş gibi duruyor
eee senden söyle beraber bakın alın lmaz:

cenımm lepi'cimm süpersin yine herşeyi bi çırpıda halledivermişsin =)
kızlar ya ablam evlenmeden 2 ay önce doktora gitti hatta sürekli doktoru oldu o da.. doğumunu faan da o yaptırdı.. ama dediğim gibi bilinçsizce hap falan kullanmayın sakın bazen bünyelerde acayip etkilere neden olabiliyormuş.. bende düğüne 2,5 ay kala doktora gideceğim. deri altı implantı falan mı yaptırsam die düşünüorum ama işte en güzelini ddoktor bilir.. kızlar ne olursa olsun kulaktan dolma bilgi diil doktor tavsiyesi

ben de gitmek istiyorum bi baksınlar bakalım neyim var yok
hap taraftarı değilim bana kalsa benimki korunsun vallaguclubacismile

canım ben hiç duymadım
biraz bakayım dedim başka forumlardan gene bişi bulamadım
nesni beğendinki başka o fiyata aynı özellikli bilinen bi marka yok mu

hani izmirde seri ktil vardı ya 3 kadını öldüren bugun sabah bodrumda yakalanmıs

gebersin pislik
daha da öldürmeye niyeti varmış esasında

Çok sevindim..
Sağol canımmm haber verdiğin için kaydirigubbakcemile5

anaaaam kızlar 9 mayıs öğleden sonr yağmurlu diyooo havadurumuuu..:1shok: :çok üzgünüm: biliyodum bi aksilik olucağını zaten..dış çekim foto nasıl yapıcaz biz şimdiiii senağlama senağlama

Orasını Allah bilir tatlım
bugün böyle yarın öyle neyin ne olacağı hiç belli olmaz hemen üzülme derim ben..

kızlar ben hiç çeyiz yapmak istemiyorum ya hiç içimden gelmiyo geçen günkü saçmalıktan sonra. çalışıp 3 kuruş para alıyorum zaten onu da böle harcamak istemiyorum. abimin eşinin çok çeyizi vardı ama birlikte oturduğumuz için hiç kullanılmıyo evde sandıklarda duruyo, bak benimkilere sadece beğenmediklerinin yenisini al beğendiklerini al götür dedi, sizce olur mu ki öyle?

cemre öyle dediyse al
boşa masraf etmemiş olursun
madem damdan düşer gibi gelin alıolar bu müstahak onlara:umursamaz:

ya şu çeyiz olayına sinir oluyorum ben ya bir sürü saçma şey yok terlik yok sabahlık yok mndil ihtiyacım olanşeyleri alırım daha iyi ama malesef yapmayıncada çeyiz yapmadı diyolar deli oluyorum...

cemre öyle dediyse al
boşa masraf etmemiş olursun
madem damdan düşer gibi gelin alıolar bu müstahak onlara:umursamaz:

di mi yaa haklısın, bu bile fazla onlara bence lmaz:
o zaman mutfak için hiçbişey almicam ben tost makinası cattle bardak fincan tabak çanak tencere tava herşey varmış, banyo takımları falan da varmış
yatak örtüsü nevresim takımı falan yok ama yani olanları kendileri kullanıyolar zaten, öyle şeyleri almam lazım, elektrik süpürgesi bile var kolide duruyo kaydirigubbakcemile3
şimdi hepsinin yenisi güzelleri çıkmıştır ama hiç kullanılmamışlar bedavaya dururken almak istemiyorum yeni, zaten adam gibi bi işim yok aldığım 3 kuruş para :sinifsinif: abim de 2009 mayısta evlendi zaten ne kadar eski olcak ki sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…