- 29 Temmuz 2009
- 1.328
- 29
- 163
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.941
kaydirigubbakcemile3Ay kızlar elma sirkesi içiyodum meğer ne büyük nimetmiş bu sirke :roflol:
Canım ben senin gibi düşünemiyorum sanki hiç geçmiyor gibi benimde herşey hazır eee bi davetiye dağıtmak kaldı oda daha var mayıs ortasında başlarız kısmetse :asigim:
Nişanlık+Salon+ayakkabı vs hepsi hazır biz bohça götürücez o kadar başka da bişey kalmıyor sonra zaman sayıcaz :lepi:
Seninde ne güzel uğraşmaktan bişeylerler zaman nasıl geçiyor anlamıyorsundur :roflol:
ayyy negüzel telaşlar bunlar :asigim: aaa bizimde davetiyler hazır bi dağıtmak kaldı gerçi uzak yerlere yollandı yerimseniben
gelinlik dikiliyo ayakkabılarımı aldım çamaşırım hazır gelinlikçi sipariş vermiştii ayy çok heyecan yapıyorum özellikle gelinlikçiye giderkenkaydirigubbakcemile3
hala evlenceğime inanamıyorum hergün telefonda birbirimize soruyoruz kaç gün kaldı diye
Bizimde bi tek dün halama götürdük işte kayınvalidem memlekete giderken yanına götürücek falan öyle yavaş yavaş en yakınlar için bi dahaki hafta başlarız artık :asigim:
Benim nişanlık heycanım bitti bile evde duruyor ama anlayabiliyorum mükemmel bi heycan :asigim:
Nişanlık içinde herşeyim hazır bizimde şafak sayma var ama çok yakın değil ya fazla umuursamıyoryz ohaoldumsmileohaoldumsmile
inşallah en kısa zamanda düğün içinde şafak sayarsınızyerimseniben
Canım benim inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
Allah yardımcınız olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cnm zayıflatma etkisi varmış ben henüz o aşamaya gelemedim yani daha yeni başladım içmeye ama mükemmel şekilde metabolizma çalıştırıyoooo
Ben de her sabah aç karına 1 bardak sıcak suda yarım limonu suyunu içmenin metabolizmayı hızlandırdığını biliyordum.
Canım sanırım kimse yok nasılsın?
slm kızlarrr nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?