-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar
Allah zalimlerin kötülerin eline bırkamasın şerlerinden korusun bizleri

böcük arada diom benimkine bak değişiyim deme diye
rüyalarımı zaten bilio
hergün hergün görüyorum
umarım geçer çok sıkıldım bu durumdan
ruh sağlığım bozulcak yakında:)

ben bugün bi kova iki çöp kutusu banyo ve mutfak için lavabo fırçası
ayran sürahisi patates ezici vee böle tabakların kapların üstüne geçiriliomuş bone aldım kapak bulamadığımda kullanırım diye:)

nasılsın lepi? hayırlı olsun aldıkların.. Allah güzel günlerde kullanmanı nasip etsin canımm :)

iyi niyetli ama yaptıklarını okudun yani ben onları silip atamam unutamam aldım biletimi yarın akşam gdiyorum bikaç gun sonra girerim nete ordan ada gelirse anlatın bebeem bunları bilsin dugune neden gidemedigimi gerci ben mesaj attım ona ama banlandım ondan sonra silinmiş olabilir mesajlarım öpüyorum seker

güle güle kullan nisan
bi lavabo fırçası bana da gerekio evde temizlemede güçlük çekiyorum
opuyorumnanaktan
nslsa lüzümlü deyip deyip aldım hepsini kaydirigubbakcemile3
Hayırlı olsun

Herkes aldıklarını güle güle kullansın hatunlar.

opuyorumnanaktan

çeyizde duraklama devri yaşıyorum:bbo: ... maaşım bir gelseee hayrılısylaa yükselme devri yaşayacağım ... az kaldı alacağım şeylerrr şunları da bir halletsem 1.5 ay kaldııdelikafadulden

bende anneler gününden dolayı duraklamak zorunda kaldım
ne alcam hala bilmiyom boshayallersmile

- 06 Mayıs - esra8608 - nikah
opuyorumnanaktan - 08 Mayıs - aslıhasan - nişan
- 09 Mayıs - cute - düğün
- 16 Mayıs - mutlusun - düğün
- 30 Mayıs - Boswer - düğün

opuyorumnanaktan - 04 Haziran - speedy-gonzales - nişan
- 05 Haziran - Drearines - düğün
- 12 Haziran - esra8608 - düğün
- 12 Haziran - organiksheker - düğün
- 13 Haziran - heraaaa - düğün

opuyorumnanaktan - 15 Haziran - ece - nişan
- 19 Haziran - eregli - nikah
- 25 Haziran - graceful - düğün
- 9 Temmuz - DaMla - düğün
- 10 Temmuz - em4561 - düğün
- 17 Temmuz - karabocuq - düğün
- 17 Temmuz - mglove - düğün

- 19 Temmuz - em4561 - nikah
- 18 Eylül - FE.OZ - düğün
- 19 Eylül - MELTEMRE - düğün
- 19 Eylül - papatya2507 - düğün
- 19 Eylülundomiel - düğün
- 25 Eylül - hatige - düğün
- 25 Eylül - sirkencubin - düğün

slm kızlar
ben bu çeyiz işinden hiç anlamıyorum :/
yengemin çeyizine baktık sandıkları açıyoruz 2 gündür, aynen götürcem bunları :)
almam gerekenler
ütü, ütü masası
doğrama tahtası, yumurta fırçası, kepçe-spatula, büyük bıçak
çamaşırlık, kirli sepeti, mandal, gırgır
yastık yorgan nevresim takımı yatak örtüsü, bi de gecelik sabahlık iç çamaşırı takımları
şimdilik almam gerekenler bunlar
tabi bide ev belli olunca halılar ve perdeler.
yatak odasını falan tüm mobilya ve beyaz eşyayı erkek tarafı alcak, sizinki detaylı zor iş, mobilyalarda kalmasın üstünüze dediler
mikser cattle falan var, mikrodalga fırın kahve makinası ve katı meyve sıkacagı istiyorum, herkes boşver sonra alırsınız acele ihtiyaç değil diyo, ben de zaten herşeyi beleşe buldum, bari bunları alıym diyorum, şimdi anlamazsın saçıp savurma paranı, düğün yaklaşınca cok lazım olcak, elinde kalırsa balayından sonra alırsın ne de olsa her yer dolu, zor bulunan bişe deilki paran olduktan sonra gidip almak yarım saatlik iş diyo herkes, kararsızım bu konuda. ne dersiniz?
bide yaklasık ne kadar tutar bunlar sizce? halı-perde hariç onları babam alcak. bende de 5 tane cumhuriyet altını ve 100 euro var başka bişe yok :uhm:

slm canım bencede acele etme eline para geçtikçe yavaş yavaş alırısn canım

slm canım bencede acele etme eline para geçtikçe yavaş yavaş alırısn canım

canım işte elime daha para geçmiyo gibi bişey
çalışıyorum maaşım düşük
e okul şu bu derken hepsi bitiyo, her resim için farklı boya farklı renk farklı fırca yok eskidi yenisini al derken, okula yol parası bi de yemek yesem bitti gitti zaten, hiç bişey kalmıyo, bu altınları da gecen sene özel dersten biriktrdim de aldım, bu sene hic bişey biriktiremiyorum
dedimki ama taksitle alırsam borç mecbur diye öderim
yoksa biriksin de, birikrse alırım dersem ohooo :) ancak evlendikten sonra eşime aldırırım, ben de öle istemiyorum, adam daha mobilya taksidi öderken ben ona şunu alalım bunu alalım diyemem bilmiyorumkismile

evlendikten sonra %100 aynı kalan hiçbi erkek yoktur canım buna eminim ben hayatta değişmez dediğim adamın değiştiğini gördum ya artık kimseye inanamam bak bugun sabah yine tartıstık akşam üzeri biletimi aldı gidecem yarın şimdi bana bakıp bakıp gözleri doluo ne oldu dedim ya gidersen gelmezsen ben napacam dio salagım ben diyip duruo iş stresinden neler yaptıgımı bilmedim diyo mafoldumben ama kalbimi cok kırdı kafamı dagıtacam gidip sende gel dedim birlikte gidelim dedim iş için fln ararlar diye gelemio şimdi bende kötü oldum valizimi bile hazırlarken agladım içerde hiç böyle olacagımız aklıma gelmezdi ben hayatta babamdan cok eşime güvenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…