- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.981
Günaydın Hepinize nasılsınız?
Perşembe nikahım var tarifi imkansız duygular içindeyim..delikafadulden
Sen nasılsın
yaa canım benim kaldı 2 günne güzell allah Tamamına erdirsin artık olumunekankayizsmile
Amin inşallah..Darısı sizlerin başına
nasılsın lepi? hayırlı olsun aldıkların.. Allah güzel günlerde kullanmanı nasip etsin canımm :)
teşekkürleropuyorumnanaktanhayırlı olsun lepicim ii günlerde kullan
dün ben de aldım baya bişi arasında lavabo fırçaları da vardı banyoo ve mutfağa ayrı ayrıopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
nslsa lüzümlü deyip deyip aldım hepsini kaydirigubbakcemile3
yeter yeteropuyorumnanaktanslm kızlar
ben bu çeyiz işinden hiç anlamıyorum :/
yengemin çeyizine baktık sandıkları açıyoruz 2 gündür, aynen götürcem bunları :)
almam gerekenler
ütü, ütü masası
doğrama tahtası, yumurta fırçası, kepçe-spatula, büyük bıçak
çamaşırlık, kirli sepeti, mandal, gırgır
yastık yorgan nevresim takımı yatak örtüsü, bi de gecelik sabahlık iç çamaşırı takımları
şimdilik almam gerekenler bunlar
tabi bide ev belli olunca halılar ve perdeler.
yatak odasını falan tüm mobilya ve beyaz eşyayı erkek tarafı alcak, sizinki detaylı zor iş, mobilyalarda kalmasın üstünüze dediler
mikser cattle falan var, mikrodalga fırın kahve makinası ve katı meyve sıkacagı istiyorum, herkes boşver sonra alırsınız acele ihtiyaç değil diyo, ben de zaten herşeyi beleşe buldum, bari bunları alıym diyorum, şimdi anlamazsın saçıp savurma paranı, düğün yaklaşınca cok lazım olcak, elinde kalırsa balayından sonra alırsın ne de olsa her yer dolu, zor bulunan bişe deilki paran olduktan sonra gidip almak yarım saatlik iş diyo herkes, kararsızım bu konuda. ne dersiniz?
bide yaklasık ne kadar tutar bunlar sizce? halı-perde hariç onları babam alcak. bende de 5 tane cumhuriyet altını ve 100 euro var başka bişe yok :uhm:
evlendikten sonra %100 aynı kalan hiçbi erkek yoktur canım buna eminim ben hayatta değişmez dediğim adamın değiştiğini gördum ya artık kimseye inanamam bak bugun sabah yine tartıstık akşam üzeri biletimi aldı gidecem yarın şimdi bana bakıp bakıp gözleri doluo ne oldu dedim ya gidersen gelmezsen ben napacam dio salagım ben diyip duruo iş stresinden neler yaptıgımı bilmedim diyo mafoldumben ama kalbimi cok kırdı kafamı dagıtacam gidip sende gel dedim birlikte gidelim dedim iş için fln ararlar diye gelemio şimdi bende kötü oldum valizimi bile hazırlarken agladım içerde hiç böyle olacagımız aklıma gelmezdi ben hayatta babamdan cok eşime güvenmiştim
Perşembe nikahım var tarifi imkansız duygular içindeyim..delikafadulden
Sen nasılsın
veee benim haberim var sizee
şu saat itibarı ile evleneceğim gün ve tarih resmi olarak belliiii
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan3 ekim de ben de gelin oluyorummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
lepicim çok sevindim casnım.. hadi hayırlı olsun....
bosvercim.. canım hayıırlı olsun... ayağına basmayı unutma haaa:))
Lepi Hayırlı olsun canım hangi aradan böyle belirlendi ne güzel
lepiii
tebrik ederim kuzucummm ,
bosver , hayırlı olsun canım, çok iyi anlıyorum ne durumda olduğunu ama herşey harika olacak eminim ..
günaydın herkese kızlar :))
lepi hayırlı olsun canım benden 1 hafta sonra sen evleniyosun demek :)) tekrar tekrar hayırlı olsun :))
saolun kızlar
sipit gün kafamızda vardı alalım dioduk sistem dün açıldı
bu sabah aldık
taze bi haber yaniopuyorumnanaktan
darısı evlenmeyenlerin gün almayanların başına
hatige başta senle aynı gün istioduk ama sonra bi hafta geri attık:)
saolun kızlar
sipit gün kafamızda vardı alalım dioduk sistem dün açıldı
bu sabah aldık
taze bi haber yaniopuyorumnanaktan
darısı evlenmeyenlerin gün almayanların başına
hatige başta senle aynı gün istioduk ama sonra bi hafta geri attık:)
ne güzelll miden kelebeliklenmiştirr seninnopuyorumnanaktan
veee benim haberim var sizee
şu saat itibarı ile evleneceğim gün ve tarih resmi olarak belliiii
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan3 ekim de ben de gelin oluyorummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
lepicim çok sevindim casnım.. hadi hayırlı olsun....
bosvercim.. canım hayıırlı olsun... ayağına basmayı unutma haaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?