-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

çok sağol canım benim opuyorumnanaktan evet biz senle lalci olarak :)) lali yok katı meyve sıkacağının bu olsun dedim bende :))

Bana kalsa evin tüm duvarlarını bile boyarım
Hatta burada bi ev gördüm yok böyle bişey yaw inan kırmızı mutfaklı ama mutfağın şekli kötü bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Sen benden önce kullanıcaksın bakalım sıkıntı olucak mı?

günaydın kızlarrrrrr

Hoşgeldin canım Şeniz

Kızlar Kahvaltı Takımı bakıyorum önereceğiniz bi yer var mı yada marka

hoşbulduk sıpaydi ben karacanın aldım birde kare almıştım markasını hatırlamıyorum ama onuda ablama verdim ama hiçbişi olmamış kullanıyo 3-4 sene önce 150 lira gibi bi rakama almıştım

söylerim ben sana canım performanslarını :))

Lepi hayırlı olsun tatlım

hatige güle güle kullan canım

çok sağol tatlım :))

hoşbulduk sıpaydi ben karacanın aldım birde kare almıştım markasını hatırlamıyorum ama onuda ablama verdim ama hiçbişi olmamış kullanıyo 3-4 sene önce 150 lira gibi bi rakama almıştım

Hımmm internetten baktım karacanın gerçekten modelleri güzelmiş
Bide mesela aker var ona baktım...kaydirigubbakcemile3

Anladım canım şimdi hayırlısı olsun çok güzel olmuş
Ekim ayını sayma hiç 5 ayın var işte :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

hehe açıklamayı duymadan gerçek hayırlı olsun gelmedi senden cadı
raporlarımız hazırdı bugün sabahtan kalan saatlerden aldık dün çok yığılma olmuş çok korkuodum dolcak diye alıncak 3 saat kalmıştı birini biz aldık zaten

günaydınlaaar..
lepicim hayırlı olsun bakalım ,tarih belli olunca zmn hemen geliyo valla..sende saymaya başlarsın artık :)

cute senin azıcık kalmış yaa
ne biliyim sankim hiç gelmicek gibi
ben hala israkta zorlanıom

olsun tatlım hayırlısı olsunnn :)) hihoyyyt

saol bitanem

dün arçelikten katı meyve sıkacağı aldım kızlar.. çok severimde meyve suyunu kendi evimizde de alıştım rahatlığına :)) dedim hadi alayım bunuda :))

çok güzel canım güle güle kullan
benm şimdilik yok
ama bebek olunca illa alıncak bişi

Dün heyecanlı değildim ama bugün başladıeyvahedigeldismile
ayyy başlasın tabi mza atcan beeeyvahedigeldismile
Hayırlı olsun lepicim
teşekkrüler:kedi:

Lepi hayırlı olsun tatlım

hatige güle güle kullan canım
teşekkürler organik:kedi:

Kızlar Kahvaltı Takımı bakıyorum önereceğiniz bi yer var mı yada marka

cnm markayı bilemicem şimdi ama kare tabaklar çok daha modern duruyo,öle sinir oluyorumki kendime nie aldım die önceden..ama düğün telaşı bitsin yenilicem yemek takımımı özellikle..kare tabaklı alıcam ,modern desenli bidee...

hımm yok ama merak ettim kendi kendime diyorum bu kadar basit alınabiliyor mu
Hayırlı uğurlu olsun :Saruboceq::Saruboceq:

Hımm anladım canım karacaya bakıyorum bi yandan da onunda modelleri güzelmiş aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…