-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kesinlikle katılıyorum sana cutecim.. benimde kütahyanın var... yuvalark.. güya misafirlere diye almıştım.. birde kıytırık bir markanın var kare... o kadar güzel duruyorlarki... misafirlerime onu kullanıyorum bende... kütahyanın yüzüne bile bakmıyorum....
ama kare alırkende kızlar köşeleri çok sivri olmasın.. dikkat edin:)))

lepicm tarihiniz belli olmuş çok sevindim hayırlı olsun Allah tamamına ermeyi nasip etsin opuyorumnanaktan
boswer seninde hayırlı olsun cnm artık 2 gün sonra evli bayansın
hatige bende istiyorum bu sıkacaklardan ama kullanımı temizliği filan nasıl CADIARZU
spedy ben kütahya porseleni veya bernardoyu tavsiye ederim benim en beğendiğim modeller bu ikisinde
Ve bide şöyle bi durum var kare tabakların bulaşık makinesinde yanlarının kırıldığını ve kullanışlı olmadığını duymuştum misafirlik içinse değişir tabi kahvaltı takımı günlük olduğu için sıkıntı çekebilirsin :hulya:

Canım bende kareleri çok beğeniyorum artık bakıcam olmadı bide günlük alırım opuyorumnanaktan
Diğer markaya da bakıcamm bakalım modellerine falan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Vallahi artık düşün düşün olmuyor elimden geldiği kadar büyükleri bitirmeye çalışıyorum aklinialirimsmile

iyi yapıyosun canım.. benimde katı meyve sıkacağımla birlikte bitti elektornik eşyalar.. sadece kaldı bi şarjlı süpürge acelesi yok..

tatlım evde de kullanıyoruz biz temizliği zor değil :1hug:

Günaydın kızlar. Bir kare tabaktır gidiyor önceki mesajşara bakamadım ama. Ben de yemek takımımı alırken kare aldım annemin yoğun yuvarlak tabak al baskılarına ragmen :))) Kare tabaklar Duru nun da dediği gibi bulaşık makinesine uzun dönem girdiğinde ( yani birkaç yıl sonra) kırıklar oluyormuş yanlardan. Onun için kare takımlarda sert porselen değil kemik tozu öneriliyor genelde. Kare tabak alacaklar kemik tozundan olanlara baksınlar.

benim bi süpürgem kaldıı
aklımda ki modelleri diyim siz yorum gitrin ay ortası kesinleştirip alcam çünkü

philips 9074/01
fakir 1900
8614 philips
bsa 52000 bosh

halledersin tatlım onlarıda yaw :)) ütü arçelik benim ama süpürge arzum :)) :1hug:

Allah yardım edecektir ama elime para geçtikçe işte yapmaya çalışıyorum :umursamaz:
Hazirandan sonra daha çok sıkışıcam çünkü her ay maaşından 250 YTL kesilecek işyerinden para çekmiştik bilmiyorumkismile

iyi gibi senden akannehir

tatlım evde de kullanıyoruz biz temizliği zor değil :1hug:

Tamam cnm teşekkür ederim :1hug:

Bernardo da 36 parça genelde net fiyat 225 YTL:

İyimi kötümü :uhm:

Canım bende kareleri çok beğeniyorum artık bakıcam olmadı bide günlük alırım opuyorumnanaktan
Diğer markaya da bakıcamm bakalım modellerine falan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Evet araştır bakalım sen benim çok beğendiğim modeller var
Kütahya porselende kampanya var hatta çay makinesiyle birlikte 300 küsürdü

sirkencubin evet kötü bi model ise belki olabilir gerçi ben 5 yıl önce 1 YTL kare tabak aldım hala sapasağlam.

Lepi ben anlamadığım için hiç yorum bile yapmayım...

Hatice katı meyve sıkacağı almışsın güle güle kullan. Demek tamamladın sayılır elektroniklerini. Ev tadilatı nasıl gidiyor ??

bende anlamıom sipit alcam Allaha bırakıp sonunda
kızlar ben kaçar görüşürüz

sirkencubin evet kötü bi model ise belki olabilir gerçi ben 5 yıl önce 1 YTL kare tabak aldım hala sapasağlam.

Lepi ben anlamadığım için hiç yorum bile yapmayım...

annemin de kare tabakları var 1 liraya aldığı hala sağlamlar. Hani şık yemek takımında hep özeniriz ya aman desenleri solmasın aman bulaşık makinesinde de kullanımı rahat olsun diye. O bakımdan titiz olmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…