- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.021
Şeniz olmazmı canım olmazmıııı :)) burası sayesinde ne çok eksiğim olduğunu gördüm zaten :))
cnm markayı bilemicem şimdi ama kare tabaklar çok daha modern duruyo,öle sinir oluyorumki kendime nie aldım die önceden..ama düğün telaşı bitsin yenilicem yemek takımımı özellikle..kare tabaklı alıcam ,modern desenli bidee...
spedy ben kütahya porseleni veya bernardoyu tavsiye ederim benim en beğendiğim modeller bu ikisinde
Ve bide şöyle bi durum var kare tabakların bulaşık makinesinde yanlarının kırıldığını ve kullanışlı olmadığını duymuştum misafirlik içinse değişir tabi kahvaltı takımı günlük olduğu için sıkıntı çekebilirsin :hulya:
Vallahi artık düşün düşün olmuyor elimden geldiği kadar büyükleri bitirmeye çalışıyorum aklinialirimsmile
lepicm tarihiniz belli olmuş çok sevindim hayırlı olsun Allah tamamına ermeyi nasip etsin opuyorumnanaktan
boswer seninde hayırlı olsun cnm artık 2 gün sonra evli bayansın
hatige bende istiyorum bu sıkacaklardan ama kullanımı temizliği filan nasıl CADIARZU
spedy ben kütahya porseleni veya bernardoyu tavsiye ederim benim en beğendiğim modeller bu ikisinde
Ve bide şöyle bi durum var kare tabakların bulaşık makinesinde yanlarının kırıldığını ve kullanışlı olmadığını duymuştum misafirlik içinse değişir tabi kahvaltı takımı günlük olduğu için sıkıntı çekebilirsin :hulya:
iyi yapıyosun canım.. benimde katı meyve sıkacağımla birlikte bitti elektornik eşyalar.. sadece kaldı bi şarjlı süpürge acelesi yok..
Benim daha çok var canım yaw ütü+elektrik süpürgesi falan var aklinialirimsmile
halledersin tatlım onlarıda yaw :)) ütü arçelik benim ama süpürge arzum :)):1hug:
tatlım evde de kullanıyoruz biz temizliği zor değil :1hug:
Bernardo da 36 parça genelde net fiyat 225 YTL:
Canım bende kareleri çok beğeniyorum artık bakıcam olmadı bide günlük alırım opuyorumnanaktan
Diğer markaya da bakıcamm bakalım modellerine falan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sirkencubin evet kötü bi model ise belki olabilir gerçi ben 5 yıl önce 1 YTL kare tabak aldım hala sapasağlam.
Lepi ben anlamadığım için hiç yorum bile yapmayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?