- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.041
Speedy şimdi hatırladım benim daha kredim var ödenecek akannehirakannehirakannehir
Ne kredisi?Kredi diyince aklıma gelen tek şey öğrenim ve katkı kredileri :S
Speedy şimdi hatırladım benim daha kredim var ödenecek akannehirakannehirakannehir
bende anlamıom sipit alcam Allaha bırakıp sonunda
kızlar ben kaçar görüşürüz
annemin de kare tabakları var 1 liraya aldığı hala sağlamlar. Hani şık yemek takımında hep özeniriz ya aman desenleri solmasın aman bulaşık makinesinde de kullanımı rahat olsun diye. O bakımdan titiz olmak gerek.
Allah yardım edecektir ama elime para geçtikçe işte yapmaya çalışıyorum :umursamaz:
Hazirandan sonra daha çok sıkışıcam çünkü her ay maaşından 250 YTL kesilecek işyerinden para çekmiştik bilmiyorumkismile
iyi gibi senden akannehir
Ay evet cnm aynen o dediğinden var bendede nasıl ödicez belemiyorum CADIARZU
günaydınn kızlarr
Allah muhabbetimiizi artısınn
[B]caspersy, Duru, gulsunn+, hatige, arzu_84, sirkencubin, *cute*, gamzert, nusemir, lepi, undomiel+[/B]
günaydınn kızlarr
[B]caspersy, Duru, gulsunn+, hatige, arzu_84, sirkencubin, *cute*, gamzert, nusemir, lepi, undomiel+[/B]
günaydınn kızlarr
Canim ben işe ilk girdiğimde hepsini tek seferde kapattım. Çünkü korktum. Katkı ödeme planı için bildirim göndermişlerdi ama öğrenim için göndermemişler. Ben de o dönem Çünkü ben öğrenimi son yıl almıştım önceki yıllar almamıştım. Öğrenimi bildirmeyince onun ödemesi geçmiş cezaya girmişti ama katkınınki geçmemişti.Hala anlayamıyorum son yıl aldığım öğrenimin ödeme süresi nsıl bana bildirilmeden geçmiş de 4 yıl boyunca aldığım katkının ödeme süresi geçemiş( aynısı bir arkadaşımın başına daha geldi). Ben de öyle olunca hepsini birden kapatıp dilekçeyle borcu yoktur yazısı istiyorum dedim. Adresime borcu yoktur yazısı gönderdiler. O kağıdı nemli belgelerim arasında saklarım.
günaydınn kızlarr
Cnm ben öğrenci kredisi almıştım sana belli zaman müddet veriyorlar ya ödemen için ondan sonra faiz işlemeye başlıyor işte ben o verdikleri müddet içindeyim şuan..
Ama müddet bitince ödemek zorunda kalıcam alsanaalsanasmile
Alırken iyide öderken böyle işte
günaydınn kızlarr
günaydın canım.. hoşgeldin..
sende katıl muhabbete...
yaa bu arada hilal naptı acaba yeni yerinde... nete giremiyor sanırım...
şu isimlerden bazılarını hep görüyoruz ama hiç yazmıyolarda neler konuşuluyo merak edenlerdenler sanırım...
günaydın canım.. hoşgeldin..
sende katıl muhabbete...
yaa bu arada hilal naptı acaba yeni yerinde... nete giremiyor sanırım...
günaydın canım nasılsın ne var ne yok?
şu isimlerden bazılarını hep görüyoruz ama hiç yazmıyolarda neler konuşuluyo merak edenlerdenler sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?