-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Speedy şimdi hatırladım benim daha kredim var ödenecek akannehirakannehirakannehir

Hımm benim oda var hiç hatırlatmayın mafoldumbenmafoldumben

bende anlamıom sipit alcam Allaha bırakıp sonunda
kızlar ben kaçar görüşürüz

Benim gibi yap önce modeline bak sonra fiyatı yüksek olana sonra orta fiyat olanı incele ama almadan karar değiştir çık mağazadan aklinialirimsmileaklinialirimsmile

Elbette dikkat etmek lazım

speedy ben çeyiz setimi alırken bana kahvaltı takımını hediye etmişlerdi. Benimki noble life. 3-4 ay öncesindeki bir dönemden bahsediyorum... 160 lira civarndaydı. Çarşıya çıktıkça arada fiyatlarına gözgezdiririm hala 160 larda.

amin canım Allah hepimize yardım etsinn :)) ayy benimde zam zamanım inş.. iyi bi zam olurda yolumu bulurum :)) :1hug:

Ay evet cnm aynen o dediğinden var bendede nasıl ödicez belemiyorum CADIARZU

Canim ben işe ilk girdiğimde hepsini tek seferde kapattım. Çünkü korktum. Katkı ödeme planı için bildirim göndermişlerdi ama öğrenim için göndermemişler. Ben de o dönem unutmuşum. Çünkü ben öğrenimi son yıl almıştım önceki yıllar almamıştım. Öğrenimi bildirmeyince onun ödemesi geçmiş cezaya girmişti ama katkınınki geçmemişti.Hala anlayamıyorum son yıl aldığım öğrenimin ödeme süresi nsıl bana bildirilmeden geçmiş de 4 yıl boyunca aldığım katkının ödeme süresi geçemiş( aynısı bir arkadaşımın başına daha geldi). Ben de öyle olunca hepsini birden kapatıp dilekçeyle borcu yoktur yazısı istiyorum dedim. Adresime borcu yoktur yazısı gönderdiler. O kağıdı nemli belgelerim arasında saklarım.

günaydınn kızlarr
Allah muhabbetimiizi artısınn

[B]caspersy, Duru, gulsunn+, hatige, arzu_84, sirkencubin, *cute*, gamzert, nusemir, lepi, undomiel+[/B]

günaydınn kızlarr

[B]caspersy, Duru, gulsunn+, hatige, arzu_84, sirkencubin, *cute*, gamzert, nusemir, lepi, undomiel+[/B]

günaydın canım.. hoşgeldin..
sende katıl muhabbete...

yaa bu arada hilal naptı acaba yeni yerinde... nete giremiyor sanırım...

günaydınn kızlarr

şu isimlerden bazılarını hep görüyoruz ama hiç yazmıyolarda neler konuşuluyo merak edenlerdenler sanırım...

Cnm ben öğrenci kredisi almıştım sana belli zaman müddet veriyorlar ya ödemen için ondan sonra faiz işlemeye başlıyor işte ben o verdikleri müddet içindeyim şuan..
Ama müddet bitince ödemek zorunda kalıcam alsanaalsanasmile
Alırken iyide öderken böyle işte

Valla öyle canım. Hele benimki çok saçmalık oldu, kendim kaşındım. Ben sırf arkadaşlarım alıyorlar ve öğrenime göre planlar yapıyorlar diye aldım. Yoksa başta bana teyzelerim işaretletmemişlerdi.

günaydın canım.. hoşgeldin..
sende katıl muhabbete...

yaa bu arada hilal naptı acaba yeni yerinde... nete giremiyor sanırım...

günaydn canmm hoşbuldmm
anca müsait oldum yaa
nasılsın bakalımm ev hanımı olmak nasl bişi :))

günaydın canım nasılsın ne var ne yok?

günaydnn canmm
iyi gibiyimm
sabah şakayla başlamıştık eşimle birden bi baktm cddi ciddi tartışıyoz
ona canm sıkkın biraz

şu isimlerden bazılarını hep görüyoruz ama hiç yazmıyolarda neler konuşuluyo merak edenlerdenler sanırım...

galibaa canmm
nasıl gidiyo son hazırlıklarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…