- 4 Nisan 2008
- 1.379
- 3
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.061
Valla öyle canım. Hele benimki çok saçmalık oldu, kendim kaşındım. Ben sırf arkadaşlarım alıyorlar ve öğrenime göre planlar yapıyorlar diye aldım. Yoksa başta bana teyzelerim işaretletmemişlerdi.
hani benim ismim:gitme:
speedy kahvaltı takımları 200 300 civarı oluyor zaten tatlım
Ay speedy alemsin yaa almadan çık mağazadan sırnaşık şey
speedy ben çeyiz setimi alırken bana kahvaltı takımını hediye etmişlerdi. Benimki noble life. 3-4 ay öncesindeki bir dönemden bahsediyorum... 160 lira civarndaydı. Çarşıya çıktıkça arada fiyatlarına gözgezdiririm hala 160 larda.
amin canım Allah hepimize yardım etsinn :)) ayy benimde zam zamanım inş.. iyi bi zam olurda yolumu bulurum :)) :1hug:
şu isimlerden bazılarını hep görüyoruz ama hiç yazmıyolarda neler konuşuluyo merak edenlerdenler sanırım...
Hoşgeldin cnm nasılsın opuyorumnanaktan
günaydın canım hoş geldin :)) :1hug: Amin..
günaydn canmm hoşbuldmm
galibaa canmm
nasıl gidiyo son hazırlıklarr
hoşbuldm canmm
canım hoşgeldiiinn :)
kızlar bu arada yeni albüm yaptım aldıklarımdan :) diğerlerinin de fotolarını çekip koyucam :) dün akşam o kadarını koydum :)
canım hilal cuma günü işinden ayrıldı.. yeni bir yere başlıycaktı..:))) düğüne daha vardı...hilal başka şehire mi gelin gidiyordu yoksa balayından mı bahsediyorsun?
ev hanımı olmak aslında güzel birşey.. ben ve kociş güzel güzel geçiniyozda dış etkenler olmasa:)))) yarın akşam kayınvalidemler yemeğe gelicek.. sonraki akşam arkadaşlarım eşleriyle çaya gelicek.. sonraki akşamda benim ailem..kardeşim ve eşi.. dayım ve eşi yemeğe gelicek... napcam ben yaa.a.....ne yemek yapcam... hadi onu geç.. nasıl yemek yapcamgünaydn canmm hoşbuldmm
anca müsait oldum yaa
nasılsın bakalımm ev hanımı olmak nasl bişi :))
günaydnn canmm
iyi gibiyimm
sabah şakayla başlamıştık eşimle birden bi baktm cddi ciddi tartışıyoz
ona canm sıkkın biraz
galibaa canmm
nasıl gidiyo son hazırlıklarr
Elbette anlamıyorum ki aman napıyım yaw kaç kez evlendim ki mafoldumben
caspersy sıkma canını. Olur arada ufak tartışmalar. Yarın dönüp baktığınızda belki hatırlamayacaksınız.
GÜNAYDIN KIZLAR :) YOLLADIM CEM'İ YİNE SEYEHATE.. PUFFF CUMAYA KADAR DOLANICAK YİNE SEYYAH ÇELEBİ MİSALİBU ARADA KAYNANAM ARADI DÜN AKŞAM CUMA GÜNÜ KINA GECESİ KIYAFETİNİN PROVASI VARMIŞ ONA GİDELİMMİYMİŞ ?? klava: YOK SEN GİT DENE DİCEKTİM DE OLMADI İŞTE OLMADI...
CANIM HAYIRLI OLSUN.. İYİ GÜNLERDE KULLAN :)
lepicim hayırlı olsun bakalım ,tarih belli olunca zmn hemen geliyo valla..sende saymaya başlarsın artık :)[/B]
ÇOK SEVİNDİM GÜNÜNÜZÜ ALMANIZA.. HEYECANLI BEKLEYİŞ BAŞLADI DESENE
öyle canmm
zaten akşama da bişi kalmaz da canm sıkıldı sıpa işte ne olcak :)))
bide gece işle ilgili sayıklamışım biraz banane ben yapmıyorm bu işi falan die
gece uyandırdı aşkm istersen çalışmayaiblirsin
tamam mı bak bugn bırak işi tamam mı dio :)))
ev hanımı olmak aslında güzel birşey.. ben ve kociş güzel güzel geçiniyozda dış etkenler olmasa:)))) yarın akşam kayınvalidemler yemeğe gelicek.. sonraki akşam arkadaşlarım eşleriyle çaya gelicek.. sonraki akşamda benim ailem..kardeşim ve eşi.. dayım ve eşi yemeğe gelicek... napcam ben yaa.a.....ne yemek yapcam... hadi onu geç.. nasıl yemek yapcam((((((((((((((((((
telaşlı cnm işte,çok yorgunum bu aralar..sabah zor uyanıyorum valla...
aranıza alın misafir sanatçı olmayayımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?