-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

GÜNAYDIN KIZLAR :) YOLLADIM CEM'İ YİNE SEYEHATE.. PUFFF CUMAYA KADAR DOLANICAK YİNE SEYYAH ÇELEBİ MİSALİ BU ARADA KAYNANAM ARADI DÜN AKŞAM CUMA GÜNÜ KINA GECESİ KIYAFETİNİN PROVASI VARMIŞ ONA GİDELİMMİYMİŞ ??klava: YOK SEN GİT DENE DİCEKTİM DE OLMADI İŞTE OLMADI...

dün arçelikten katı meyve sıkacağı aldım kızlar.. çok severimde meyve suyunu kendi evimizde de alıştım rahatlığına :)) dedim hadi alayım bunuda :))

CANIM HAYIRLI OLSUN.. İYİ GÜNLERDE KULLAN :)

lepicim hayırlı olsun bakalım ,tarih belli olunca zmn hemen geliyo valla..sende saymaya başlarsın artık :)[/B][/QUOTE]

ÇOK SEVİNDİM GÜNÜNÜZÜ ALMANIZA.. HEYECANLI BEKLEYİŞ BAŞLADI DESENE

Bende kendim istedim
Allah yardımcımız olsun artık ne diyelim boshayallersmile

speedy kahvaltı takımları 200 300 civarı oluyor zaten tatlım

Evet canım benim aklımda olsun bu fiyatta

Ay speedy alemsin yaa almadan çık mağazadan sırnaşık şey

Elbette anlamıyorum ki aman napıyım yaw kaç kez evlendim ki mafoldumben

eee şanslısın be canım ne güzel bende şimdi aşağı departmandan arkadaşa isimlerini verdim 1-2 model için bakalım fiyat alsın kütahya porselenden bu markaya da bakarım şimdi zemuszemuszemuszemus

amin canım Allah hepimize yardım etsinn :)) ayy benimde zam zamanım inş.. iyi bi zam olurda yolumu bulurum :)) :1hug:

Bizim oldu Allah bereket versin işte

şu isimlerden bazılarını hep görüyoruz ama hiç yazmıyolarda neler konuşuluyo merak edenlerdenler sanırım...

Onlar misafir saanatçı delikafadulden

hilal başka şehire mi gelin gidiyordu yoksa balayından mı bahsediyorsun?
canım hilal cuma günü işinden ayrıldı.. yeni bir yere başlıycaktı..:))) düğüne daha vardı...

ev hanımı olmak aslında güzel birşey.. ben ve kociş güzel güzel geçiniyozda dış etkenler olmasa:)))) yarın akşam kayınvalidemler yemeğe gelicek.. sonraki akşam arkadaşlarım eşleriyle çaya gelicek.. sonraki akşamda benim ailem..kardeşim ve eşi.. dayım ve eşi yemeğe gelicek... napcam ben yaa.a.....ne yemek yapcam... hadi onu geç.. nasıl yemek yapcam((((((((((((((((((

canım zaten genelde şakayla başlar... sonrasında iş ciddiye biner... olsun alırsınız birbirnizin gönlünü.. sıkma canını:))

caspersy sıkma canını. Olur arada ufak tartışmalar. Yarın dönüp baktığınızda belki hatırlamayacaksınız.

öyle canmm
zaten akşama da bişi kalmaz da canm sıkıldı sıpa işte ne olcak :)))

bide gece işle ilgili sayıklamışım biraz banane ben yapmıyorm bu işi falan die

gece uyandırdı aşkm istersen çalışmayaiblirsin

tamam mı bak bugn bırak işi tamam mı dio :)))

canım cute'cimm:sm_cool: 4 gün kaldı.. süfer ya acayip heyecanlısındır.. midende kelebekler uçuşuyordur

ÇOK SEVİNDİM GÜNÜNÜZÜ ALMANIZA.. HEYECANLI BEKLEYİŞ BAŞLADI DESENE [/QUOTE]

Günaydın undomiel. Allah kavuştursun. Kına kıyafetini nasıl diktiriyorsun? Kayınvalidenin araması güzel canım. Ben daha kös kös oturuyorum.

ÇOK SEVİNDİM GÜNÜNÜZÜ ALMANIZA.. HEYECANLI BEKLEYİŞ BAŞLADI DESENE

Günaydın undomiel. Allah kavuştursun. Kına kıyafetini nasıl diktiriyorsun? Kayınvalidenin araması güzel canım. Ben daha kös kös oturuyorum.[/QUOTE]

ahh kuzum sen bilmiosun sanırım o mevzuyu... benim kayınvalidem gitmiş ben yokken beğenmiş bi kıyafet. anlattı fesli şalvarlı bişeymiş.. hiç bi fikrim yok.. tamamen onun zevkine ait bi kreasyon yani.. lütfetti de çağırıyo beni.. ondan sinirliyim yani

Hehehe süpermiş. Ben de bazen uykumda konuşyormuşum kardeşim söylüyor.

aaa çalışan kadının evine haftasonu yemeğe gidilir,olurmu öle hiç lmaz:

telaşlı cnm işte,çok yorgunum bu aralar..sabah zor uyanıyorum valla...

geçer canm benmm
ağzınıızın tadı kaçmasn yeterr

aranıza alın misafir sanatçı olmayayımkaydirigubbakcemile3

aa ayıpsın bacmm gel aramıza :)))

ev hanımı olmak aslında güzel birşey.. ben ve kociş güzel güzel geçiniyozda dış etkenler olmasa:)))) yarın akşam kayınvalidemler yemeğe gelicek.. sonraki akşam arkadaşlarım eşleriyle çaya gelicek.. sonraki akşamda benim ailem..kardeşim ve eşi.. dayım ve eşi yemeğe gelicek... napcam ben yaa.a.....ne yemek yapcam... hadi onu geç.. nasıl yemek yapcam((((((((((((((((((

canım zaten genelde şakayla başlar... sonrasında iş ciddiye biner... olsun alırsınız birbirnizin gönlünü.. sıkma canını:))[/QUOTE]

ayy misafir ağırlama telaşı kabuss gibi oluyo yaa
canm vaktn olursa bi gün önceden yap bi kısım yemeklerini
eğer olmazsa bile sabah evden çıkarken yemek masana örtüsünü ser
o bile motive ediyo
ooo masam bile hazır olma yolunda diyorum ben :)))

ayy evet yaa bi şaka yaptk sonrası kaka oldu :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…