-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hoşgeldin canım.. naıslsın??*

iyiyim canım aksam yazdım okudun mu bilmem dun baktım tv izliodum gözleri dolmus beni izlio ne oldu dedim sert sert sen gidince gelmicen dimi dedi ben sensiz naparım ki dedi biliorum salaklık yaptım cok dedi ama sen affetmezsin bilirim hatalıyım iş stresinden ne yapacagımı bilemedim fln dedi o öyle diyince basladım agladım hungur hungur birlikte gidelim dedim iş için gelemio bileti iptal ettir dedim yok git biraz kafanı dinle fln dedi ilk defa mersine giderken valizimi hazırlayamadım dun oturdum agladım valizin basında

caspersy sıkma canını tatlım yaa inşAllah tatlıya bağlanır :1hug:

inşş canmm ama bağlanır ya :))

Hehehe süpermiş. Ben de bazen uykumda konuşyormuşum kardeşim söylüyor.

ayy benmde kardeşm çok konuşurdu bende alay ederdim soru sorardm cevap verirdi falan :)))

bi ay öncesine kadar da çığlıklarla uyanıyordum çok korkuyodum
garibim aşkm da korkuyodu ben cırlamamdan :)))
bide sakinleştireyim uyutayım derken uykusuz kalıyo yaa

aaa çalışan kadının evine haftasonu yemeğe gidilir,olurmu öle hiç lmaz:
canım hafta sonuda biizm gitmemiz gereken yerler var.. ve ben hala aile büyüklerini yemeğe almadım diye kendimi kötü hissetmeye başladım.. mecburen böyle oldu...

caspersy, canım bende sabah 6 da kalkıp işe gelmeden yemeği ve çorbayı yapcam... akşamda pilav salata vs... ama yemek yapma konusunda korkuyorum:gitme::gitme:

canm benmm
bi kaç gün git kafanı dinle ama kocişini de çok yalnz bırakma olur muuu:1hug:

canım benim.. bak oda pişman.. ve kafaya takmıyor gibi olsada kesinlikle sana belli etmeden kafasına takıyordur demiştik.. hatasını anlamış.. ama sen yinede git biraz moral depola.. ve çok gecikmeden dön güzelim..

canmm
ana yemek olarak aklında bişi yoksa
fırında tavuklu patates yapabilirsinn
başında beklemen de gerekmiyo ya
o sırada diğer yemeklerine bakarsın
baharatla falan karıştır bi güzel koy fırın poşetine
o pişmiş miss gibi kokunca da çıkarırsın tamamdır :)))

Canım git 1-2 gün dinlendir kafanı eee bu zamanda oda dinlenir
sonra yine gelirsin anneler gününü falan geçir orada gelir geldiğinde belki bambaşka eski eşin olur.

O noble life da baktm canım bu arada 225 YTL aklımda olsun kütahya dan gelsin fşyat ona göre bakıcam zemuszemus

gulsunn'cum çok pratik ve güzel yemek tarifleri vereyim sana hemen yapabileceğin şeyler.. tabi sever mi aile büyükleri bilmem ama şık duruyor masada

Günaydın undomiel. Allah kavuştursun. Kına kıyafetini nasıl diktiriyorsun? Kayınvalidenin araması güzel canım. Ben daha kös kös oturuyorum.

ahh kuzum sen bilmiosun sanırım o mevzuyu... benim kayınvalidem gitmiş ben yokken beğenmiş bi kıyafet. anlattı fesli şalvarlı bişeymiş.. hiç bi fikrim yok.. tamamen onun zevkine ait bi kreasyon yani.. lütfetti de çağırıyo beni.. ondan sinirliyim yani [/QUOTE]

Şimdi anladım canım. Senin kayınvaliden de fazla müdaheleleri seven biri demek.. En azından bilikte gidip baksaymışsınız ya. İnsan bu dönemlerden bir kez geçtiği için kabullenmesi zor oluyor. Eminim bu sadece kına kıyafetinle de sınırlı değildir. Benim kayınvalidem de beyaz eşyalarımızı almış bizim nişan olmadan önce. ( almış dediğime bakma taksitlerini nişanlım ödüyor) Öğrendiğimde nasıl bozuldum anlatamam ancak belli etmedim tatlı dille nasıllardı keşke ben de görseydim ben geniş dolap istiyordum vs filan dedim. Başta yok filan dedi sonradan gidelim bakalım eğer farklı beğeniğin olursa modellerini değiştirirsin dedi. giderken dolabınızın buzluğu benimkinden büyük şöyle böyle öve öve götürdü beni. Bir de gidince gördüm minicik. Hemen değiştirdik tabi nişanlımla. onun da haberi yok garibim ne alındı :))) O gün ordan benim terddütle kaldığım dolabı da kendi evine aldı :)))) "Madem bana alınan büyüktü onu alsaydın ya anneciğimm!!"denilemiyor tabi....

kuzumm naptın nişan için araba meselesini? bulabildin mi bişiler?

canm benmm
bi kaç gün git kafanı dinle ama kocişini de çok yalnz bırakma olur muuu:1hug:

dönecemde hiç gidesim yok dün ablasıyla konustum görümcemle yani dediki bk kızma içine atar çok üzülür pişman olur yada cok sevinir ama dısarıya belli etmez dedi o dun sirkeyle ilgili konustugumuz konu varya onada baktıralım git gel dedi anneannemde ameliyat olmustu anneler gunude var aradan cıkmıs olur:kedi:

Uykusunda konuşan insana sorular sorup onu konuşturmaya çalışmak çok tehlikeliymiş.

Şimdi anladım canım. Senin kayınvaliden de fazla müdaheleleri seven biri demek.. En azından bilikte gidip baksaymışsınız ya. İnsan bu dönemlerden bir kez geçtiği için kabullenmesi zor oluyor. Eminim bu sadece kına kıyafetinle de sınırlı değildir. Benim kayınvalidem de beyaz eşyalarımızı almış bizim nişan olmadan önce. ( almış dediğime bakma taksitlerini nişanlım ödüyor) Öğrendiğimde nasıl bozuldum anlatamam ancak belli etmedim tatlı dille nasıllardı keşke ben de görseydim ben geniş dolap istiyordum vs filan dedim. Başta yok filan dedi sonradan gidelim bakalım eğer farklı beğeniğin olursa modellerini değiştirirsin dedi. giderken dolabınızın buzluğu benimkinden büyük şöyle böyle öve öve götürdü beni. Bir de gidince gördüm minicik. Hemen değiştirdik tabi nişanlımla. onun da haberi yok garibim ne alındı :))) O gün ordan benim terddütle kaldığım dolabı da kendi evine aldı :)))) "Madem bana alınan büyüktü onu alsaydın ya anneciğimm!!"denilemiyor tabi....[/QUOTE]

ahh kuzum benimkide öle işte.. herşeyi kendi yapmak istiyor.. sesimi çıkarmıorum biz hep cem ile beraber karar veriyoruz evimiz için olan şeylere ama böle aradan bi densizlik yapıo.. neyse ben beyaz eşya işini hallettim allahtan ama o zamanda neden o gelmedi die bi kaç gün surat astı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…