- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.081
hoşgeldin canım.. naıslsın??*
canım cute'cimm:sm_cool: 4 gün kaldı.. süfer ya acayip heyecanlısındır.. midende kelebekler uçuşuyordur
caspersy sıkma canını tatlım yaa inşAllah tatlıya bağlanır :1hug:
Hehehe süpermiş. Ben de bazen uykumda konuşyormuşum kardeşim söylüyor.
canım hafta sonuda biizm gitmemiz gereken yerler var.. ve ben hala aile büyüklerini yemeğe almadım diye kendimi kötü hissetmeye başladım.. mecburen böyle oldu...aaa çalışan kadının evine haftasonu yemeğe gidilir,olurmu öle hiçlmaz:
you know ne düşünüyosun şu an peki canım
iyiyim canım aksam yazdım okudun mu bilmem dun baktım tv izliodum gözleri dolmus beni izlio ne oldu dedim sert sert sen gidince gelmicen dimi dedi ben sensiz naparım ki dedi biliorum salaklık yaptım cok dedi ama sen affetmezsin bilirim hatalıyım iş stresinden ne yapacagımı bilemedim fln dedi o öyle diyince basladım agladım hungur hungur birlikte gidelim dedim iş için gelemio bileti iptal ettir dedim yok git biraz kafanı dinle fln dedi ilk defa mersine giderken valizimi hazırlayamadım dun oturdum agladım valizin basında
iyiyim canım aksam yazdım okudun mu bilmem dun baktım tv izliodum gözleri dolmus beni izlio ne oldu dedim sert sert sen gidince gelmicen dimi dedi ben sensiz naparım ki dedi biliorum salaklık yaptım cok dedi ama sen affetmezsin bilirim hatalıyım iş stresinden ne yapacagımı bilemedim fln dedi o öyle diyince basladım agladım hungur hungur birlikte gidelim dedim iş için gelemio bileti iptal ettir dedim yok git biraz kafanı dinle fln dedi ilk defa mersine giderken valizimi hazırlayamadım dun oturdum agladım valizin basında
canım hafta sonuda biizm gitmemiz gereken yerler var.. ve ben hala aile büyüklerini yemeğe almadım diye kendimi kötü hissetmeye başladım.. mecburen böyle oldu...
caspersy, canım bende sabah 6 da kalkıp işe gelmeden yemeği ve çorbayı yapcam... akşamda pilav salata vs... ama yemek yapma konusunda korkuyorum:gitme::gitme:
canım hafta sonuda biizm gitmemiz gereken yerler var.. ve ben hala aile büyüklerini yemeğe almadım diye kendimi kötü hissetmeye başladım.. mecburen böyle oldu...
caspersy, canım bende sabah 6 da kalkıp işe gelmeden yemeği ve çorbayı yapcam... akşamda pilav salata vs... ama yemek yapma konusunda korkuyorum:gitme::gitme:
Günaydın undomiel. Allah kavuştursun. Kına kıyafetini nasıl diktiriyorsun? Kayınvalidenin araması güzel canım. Ben daha kös kös oturuyorum.
Canım git 1-2 gün dinlendir kafanı eee bu zamanda oda dinlenir
sonra yine gelirsin anneler gününü falan geçir orada gelir geldiğinde belki bambaşka eski eşin olur.
O noble life da baktm canım bu arada 225 YTL aklımda olsun kütahya dan gelsin fşyat ona göre bakıcam zemuszemus
merhabalarr.
nasılsınız???? inanın özledim sizi
canm benmm
bi kaç gün git kafanı dinle ama kocişini de çok yalnz bırakma olur muuu:1hug:
canım benim.. bak oda pişman.. ve kafaya takmıyor gibi olsada kesinlikle sana belli etmeden kafasına takıyordur demiştik.. hatasını anlamış.. ama sen yinede git biraz moral depola.. ve çok gecikmeden dön güzelim..
inşş canmm ama bağlanır ya :))
ayy benmde kardeşm çok konuşurdu bende alay ederdim soru sorardm cevap verirdi falan :)))
bi ay öncesine kadar da çığlıklarla uyanıyordum çok korkuyodum
garibim aşkm da korkuyodu ben cırlamamdan :)))
bide sakinleştireyim uyutayım derken uykusuz kalıyo yaa
ahh kuzum sen bilmiosun sanırım o mevzuyu... benim kayınvalidem gitmiş ben yokken beğenmiş bi kıyafet. anlattı fesli şalvarlı bişeymiş.. hiç bi fikrim yok.. tamamen onun zevkine ait bi kreasyon yani.. lütfetti de çağırıyo beni.. ondan sinirliyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?