-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kuzumm naptın nişan için araba meselesini? bulabildin mi bişiler?

yok be canım son 30 gün zamanım var gibi daha aklinialirimsmileaklinialirimsmile
ama hiç bakmadım eee araba işini bilmiyorum o hallolur aslında korkmuyorum ondan
ama bizim cuma olacağı için şöför sıkıntımız olacak abim var ama abimde hiç yani devamlı araba kullanmadı fena stres yapıyorum bu konuyu guclubacismileguclubacismile

Abim olur ise Allah korusun bişey olur mu falan diye dövme işi de bekleme de :sm_confused:

model net yok aklımda evet bu dediğim bi modeli son 3*4 kala gidip yaptıtrıcamm alkisalkisalkis

Şimdi anladım canım. Senin kayınvaliden de fazla müdaheleleri seven biri demek.. En azından bilikte gidip baksaymışsınız ya. İnsan bu dönemlerden bir kez geçtiği için kabullenmesi zor oluyor. Eminim bu sadece kına kıyafetinle de sınırlı değildir. Benim kayınvalidem de beyaz eşyalarımızı almış bizim nişan olmadan önce. ( almış dediğime bakma taksitlerini nişanlım ödüyor) Öğrendiğimde nasıl bozuldum anlatamam ancak belli etmedim tatlı dille nasıllardı keşke ben de görseydim ben geniş dolap istiyordum vs filan dedim. Başta yok filan dedi sonradan gidelim bakalım eğer farklı beğeniğin olursa modellerini değiştirirsin dedi. giderken dolabınızın buzluğu benimkinden büyük şöyle böyle öve öve götürdü beni. Bir de gidince gördüm minicik. Hemen değiştirdik tabi nişanlımla. onun da haberi yok garibim ne alındı :))) O gün ordan benim terddütle kaldığım dolabı da kendi evine aldı :)))) "Madem bana alınan büyüktü onu alsaydın ya anneciğimm!!"denilemiyor tabi....[/QUOTE]

Madem bana alınan büyüktü onu alsaydın ya anneciğimm!!"
:roflol:

arada demek lazm cnmmcmm
benm kaynvalidem de taa önceden halı almş
ama yeşil tonlarında bizim eşyalar kırmızılı
ee bu halı ne olcak dio nişanlıyken
bilmem dedim ser salonuna kullan :))))
ben size almştm ama dio
tamam dedim bizim niyetimize ser salonuna :))))))

Benimki noble life ın labirent modeliydi canım. Daha geçen gün gördüm 225 e çok pahalı ya, mutlaka daha uygun yerlervardır hesaplı bulabileceğin. ama ben bir de nakit fiyatından bahsediyorum ama yine de nakitle taksit arasında bu kadar fiyat farkı olamaz kii

galiba yemege geliolar birinize anlamadım hanginize ama :kedi:
bizde evlendik ben calısıyordum haftada 1 gun izin oluodu cumartesileri ilk 8 hafta yalnız kalamadık benim kuzenlerim onun ablası abisi arkadasları

hoşgeldnn canmm benmm

bizde özledkk yaaa

hoşbuldum. saol canım. sen nasılsın. ??

11 nisandan sonra(nişan) koşturmaca daha da hızlandı bizim.
evle ilgilendik bir süre, tedilat yaptırdık, nişanlı da çalıştığından ben hallettim çoğu işi. oranın koşuşturması vardı.

canım su korsan seyler varya onlardan 1 gunlugune kiralayabilirsin aslında şoförle fazla olmuyr fiyat

arada demek lazm cnmmcmm
ben size almştm ama dio
tamam dedim bizim niyetimize ser salonuna :))))))[/QUOTE]

hahaha benimkide gitmiş bim den kilim almış... size aldım dio. daha ev yok eşya yok piyasada.. dedim ki siz onu yazlığınıza götürün nasılsa kilim çok bulunan bişey dedim her zaman alabiliriz.. siz rahat rahat kullanın dedim..

arada demek lazm cnmmcmm
ben size almştm ama dio
tamam dedim bizim niyetimize ser salonuna :))))))[/QUOTE]

Benim kayınvalidem çocuğumun ne zaman dünyaya geleceğine kadar planlıyor. Nişanlım doktorasını bitirip askere gitmeden benim çocuğum olurmuş yanımda :))) Sadece geçmiş ve bugün değil geleceğe bile el atıyor şimdiden :)))

canım benim merak etme hiç bir aksilik olmaz. allah o gün öyle bir yardımcı oluyor ki o yüzden sen içini rahat tut bu arada dövme ile ilgili değişik modeller araştırdın mı yoksa en son konuşmuştuk onun gibi mi yaptırcan?

Bakıyorum işte bende nakitte elbette indirim olur ama kütahyadan haber bekliyorum
onlar ne fiyat vericek bakalım aklinialirimsmile

canım su korsan seyler varya onlardan 1 gunlugune kiralayabilirsin aslında şoförle fazla olmuyr fiyat

Evet ama öyle de olmazki abime ayıp olur adamın ehliyeti falan var :kedi:
Boşuna para vermiş oluruz yani sinir oldum bilmiyorum ne olucak :sinifsinif::sinifsinif:

Kızlar size tavsiyem ilk başlardan yemeğe almaktı filan diye çok kasmayın biraz mesafeyi koyun bu dönemlerde anlayış göstermeyecekler de ne zaman gösterecekler.

Spedy ctesi aldım bernardodan kahvaltı takımı+çatal bıçak takımı 225 TL(Peşin 200TL)

çok guzelmiş canım ama catal bıcakları kullanıslı deil paslanıo yani hmen bende cok guvenmiştim kırmızı diye almıstım ama pas lekeleri olustu hemen

güzel telaşlar canm benmm

Benim kayınvalidem çocuğumun ne zaman dünyaya geleceğine kadar planlıyor. Nişanlım doktorasını bitirip askere gitmeden benim çocuğum olurmuş yanımda :))) Sadece geçmiş ve bugün değil geleceğe bile el atıyor şimdiden :)))[/QUOTE]

ayy Allahmm
benmkide ilk evlendiğimizde karışıyodu çocuk konusunda :)))
bi tane yeter ikinciye bile gerek yok die :)))
bende dedm sen mi bakcan ben bakcam istediğim kdar yaparmm :)))

hatta ben bakmam kendine güveniyorsan yap diodu
bende dedim ki sana çocuk baktırcak kim ben kendim bakarm :))
azck sert söylemişim artk olursa bakarm ben torunuma dio :)))):sm_cool:

Kızlar size tavsiyem ilk başlardan yemeğe almaktı filan diye çok kasmayın biraz mesafeyi koyun bu dönemlerde anlayış göstermeyecekler de ne zaman gösterecekler.

göstermiyolar valla adet ya birini cagırırsan diger küsüo hepsini bastan cıkarmak daha iyi gelio

çok guzelmiş canım ama catal bıcakları kullanıslı deil paslanıo yani hmen bende cok guvenmiştim kırmızı diye almıstım ama pas lekeleri olustu hemen

Çatal bıçaklar benimde kafama takıldı bulaşı makinasında yıkamayın dediler.Bak bu paslanma durumunu duymamıştım.Dikkat edeyim bende saolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…