- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.101
kuzumm naptın nişan için araba meselesini? bulabildin mi bişiler?
Canım git 1-2 gün dinlendir kafanı eee bu zamanda oda dinlenir
sonra yine gelirsin anneler gününü falan geçir orada gelir geldiğinde belki bambaşka eski eşin olur.
O noble life da baktm canım bu arada 225 YTL aklımda olsun kütahya dan gelsin fşyat ona göre bakıcam zemuszemus
hoşgeldnn canmm benmm
bizde özledkk yaaa
yok be canım son 30 gün zamanım var gibi daha aklinialirimsmileaklinialirimsmile
ama hiç bakmadım eee araba işini bilmiyorum o hallolur aslında korkmuyorum ondan
ama bizim cuma olacağı için şöför sıkıntımız olacak abim var ama abimde hiç yani devamlı araba kullanmadı fena stres yapıyorum bu konuyu guclubacismileguclubacismile
Abim olur ise Allah korusun bişey olur mu falan diye dövme işi de bekleme de :sm_confused:
model net yok aklımda evet bu dediğim bi modeli son 3*4 kala gidip yaptıtrıcamm alkisalkisalkis
Şimdi anladım canım. Senin kayınvaliden de fazla müdaheleleri seven biri demek.. En azından bilikte gidip baksaymışsınız ya. İnsan bu dönemlerden bir kez geçtiği için kabullenmesi zor oluyor. Eminim bu sadece kına kıyafetinle de sınırlı değildir. Benim kayınvalidem de beyaz eşyalarımızı almış bizim nişan olmadan önce. ( almış dediğime bakma taksitlerini nişanlım ödüyor) Öğrendiğimde nasıl bozuldum anlatamam ancak belli etmedim tatlı dille nasıllardı keşke ben de görseydim ben geniş dolap istiyordum vs filan dedim. Başta yok filan dedi sonradan gidelim bakalım eğer farklı beğeniğin olursa modellerini değiştirirsin dedi. giderken dolabınızın buzluğu benimkinden büyük şöyle böyle öve öve götürdü beni. Bir de gidince gördüm minicik. Hemen değiştirdik tabi nişanlımla. onun da haberi yok garibim ne alındı :))) O gün ordan benim terddütle kaldığım dolabı da kendi evine aldı :)))) "Madem bana alınan büyüktü onu alsaydın ya anneciğimm!!"denilemiyor tabi....
Şimdi anladım canım. Senin kayınvaliden de fazla müdaheleleri seven biri demek.. En azından bilikte gidip baksaymışsınız ya. İnsan bu dönemlerden bir kez geçtiği için kabullenmesi zor oluyor. Eminim bu sadece kına kıyafetinle de sınırlı değildir. Benim kayınvalidem de beyaz eşyalarımızı almış bizim nişan olmadan önce. ( almış dediğime bakma taksitlerini nişanlım ödüyor) Öğrendiğimde nasıl bozuldum anlatamam ancak belli etmedim tatlı dille nasıllardı keşke ben de görseydim ben geniş dolap istiyordum vs filan dedim. Başta yok filan dedi sonradan gidelim bakalım eğer farklı beğeniğin olursa modellerini değiştirirsin dedi. giderken dolabınızın buzluğu benimkinden büyük şöyle böyle öve öve götürdü beni. Bir de gidince gördüm minicik. Hemen değiştirdik tabi nişanlımla. onun da haberi yok garibim ne alındı :))) O gün ordan benim terddütle kaldığım dolabı da kendi evine aldı :)))) "Madem bana alınan büyüktü onu alsaydın ya anneciğimm!!"denilemiyor tabi....
Uykusunda konuşan insana sorular sorup onu konuşturmaya çalışmak çok tehlikeliymiş.
yok be canım son 30 gün zamanım var gibi daha aklinialirimsmileaklinialirimsmile
ama hiç bakmadım eee araba işini bilmiyorum o hallolur aslında korkmuyorum ondan
ama bizim cuma olacağı için şöför sıkıntımız olacak abim var ama abimde hiç yani devamlı araba kullanmadı fena stres yapıyorum bu konuyu guclubacismileguclubacismile
Abim olur ise Allah korusun bişey olur mu falan diye dövme işi de bekleme de :sm_confused:
model net yok aklımda evet bu dediğim bi modeli son 3*4 kala gidip yaptıtrıcamm alkisalkisalkis
Benimki noble life ın labirent modeliydi canım. Daha geçen gün gördüm 225 e çok pahalı ya, mutlaka daha uygun yerlervardır hesaplı bulabileceğin. ama ben bir de nakit fiyatından bahsediyorum ama yine de nakitle taksit arasında bu kadar fiyat farkı olamaz kii
canım su korsan seyler varya onlardan 1 gunlugune kiralayabilirsin aslında şoförle fazla olmuyr fiyat
Evet ama öyle de olmazki abime ayıp olur adamın ehliyeti falan var :kedi:
Boşuna para vermiş oluruz yani sinir oldum bilmiyorum ne olucak :sinifsinif::sinifsinif:
abim uzun süre kullanmamıs dedin ondan dedim kendine guvenmese yapamam der zaten kız korkma
evet canm ya
artk yapmıyorum
korkuyom
yoksa neler öğrenirim o sayıklarken :))))
hoşbuldum. saol canım. sen nasılsın. ??
11 nisandan sonra(nişan) koşturmaca daha da hızlandı bizim.
evle ilgilendik bir süre, tedilat yaptırdık, nişanlı da çalıştığından ben hallettim çoğu işi. oranın koşuşturması vardı.
Kızlar size tavsiyem ilk başlardan yemeğe almaktı filan diye çok kasmayın biraz mesafeyi koyun bu dönemlerde anlayış göstermeyecekler de ne zaman gösterecekler.
çok guzelmiş canım ama catal bıcakları kullanıslı deil paslanıo yani hmen bende cok guvenmiştim kırmızı diye almıstım ama pas lekeleri olustu hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?