- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.581
ay ebru sanatını çok severim hatta bir ara kursuna gidicektim ama olmadı:1no2:
nerde gidiyosun
spedy en güzelini seçmişsin :)) aynısı bende olduğundan değil valla en güzeli buuuu :)) hele çaydanlığı o kadar şirin duruyoki gelince görceksin :)) hayırlsı olsun kuzum güzel günlerde kullan inş.. :))
selam kızlar tekrar :))
hilal ile konuştum az önce facede aynen kopyalıyorum :))
"hatice canım nasılsın foruma giremiyorum selam söyle herkesegelinliğimi aldığımı da söyle
"
Kütahya porseleni önce kendim aradım Liste fiyatı 290 YTL dedi. çok pahalı diye umudu kestim...
ama işyerinden arkadaşımız 210 YTL ayarladıı :jeyyar:
Bunları sipariş vericek birazdan bunu çok beğenmiştim zaten
Ben zaten mor istiyordum buna da bayıldım ama 290 YTL diyince başka güral porselene falan baktım sonunda yine bu oldu bide altıda porselen değil normal çaydanlık gibi :sm_cool:
ayy canım.. sende çok slm söyle... gelinliğinin resimlerinide en kısa zamanda beklediğimizde ilet lütfen...
bende mor manyağı olarak ilk görüşte bu demiştim zaten :)) evet altı normal çaydanlık gibi tatlım :)) hem alt büyük tabağıda düz renk çiçek böcek falan yok güsel güsell :)) olumunekankayizsmilealkisalkisalkis:teytey:
bu soru bana mı:1shok:
Evet içime sindi ve buda bitti çok şükür şimdi geriye günlük çatal+bıçaklarım falan kaldı daha vardır ama önce çeyizlerime bakmam lazım.
Dün bide A101 den çerez tabakları aldım bayıldım mükemmel gözüküyorlardı.
3 altın sarısı düz tabak 3 çukur çerez tabağı aynı modellerin bide koyu kırmızısını aldım aklinialirimsmile
Evet içime sindi ve buda bitti çok şükür şimdi geriye günlük çatal+bıçaklarım falan kaldı daha vardır ama önce çeyizlerime bakmam lazım.
3 altın sarısı düz tabak 3 çukur çerez tabağı aynı modellerin bide koyu kırmızısını aldım aklinialirimsmile
cnm dün kuzenimle baya arştırdık şimdi benim 1.kuzenim çizip gül ağacının dibine gömdü istediği oldu audı a3 çizmişdi aynı yıl aldı
diğeri geçen yıl ev çizdfi gül dalının altına koydu ev çizdi sabaha karşıda ankarada oturduğu için deniz olmadığından su birikintiisne attı o da ev aldı kendine şimdi benşmde kafam karıştı denize attım mi atmıyımmıbilmiyorumkismile
aa mantıklı du ben alıyım bi ekilmiş gül saksısı balkondaki masaya koyayım penceresini açıyım..diğer balkonada çizeyim çakıllarla..iki tane yapsam böle aynı dileği bişi olmas heralde...:uhm:
kahvaltı takımı dimi bunlar
evet her birşey alındığında bir yük kalkıyo gibi hissediyo insan omuzlarından :)) diğerlerinide alırsın yavaş yavaş :)) çerezlik tabaklarda alınmış ohh :teytey: güzel günlerde kullan inş.. tatlım :)) zemuszemus
adaşım, mor kahvaltı takımın çok güzel valla, zevkli gacısın sengözlerimebaksanab bu dediğin çerezlikleri ben de gördüm burda, güzeller gerçekten, güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?