-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hehe geleyim sana kahvaltıya gelirim ama sende bana gelirsen aynı takımlar olucak yabacılık çekmeyiz hehe hihoyyyt

aaaa çok güzel aslında ebru sanatı ama sevmeye bilirsin tabiki canım

ya bir iki tane lale şu bu yaptık başlarda, onlar güzel tamam eglenceli deişik falan
ama şimdi arap zamkıyla kagıda hat sanatıyla yazı yazdırıyolar, o kadar ugrasıp yazıyoruz o da cok zor, sonra ebru yapınca zamk olan yer boya almıyo, orda yazı olan yer boş kalıyo güzel gözüküyo falan ama, ebruyu kötü yaptıgın an yazdıgın yazı da gidiyo boşa bilmiyorumkismile gelemem ben böyle şeylere kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
bütün gün portre cizsek keşkeee:lepi:

Evet adaş çok güzeller bende çok beğendim eee bide kırmızılı oldu mu tamam kaçamaz benden
Darısı başına artık sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

amin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, ben de bu akşam bi gelin bi damat bi çift de yüzük çiziyim barii, versinler beni hemencecik de evlenelim aşkımlaaa :Saruboceq:

ne güzel yaaa imrendim vallaa, ben çöp adamı bile yamuk çiziyom sırnaşık şey delikafadulden

inşallah adaşş inşallahhh eeee hiç belli değil mi be canımmm ne bekliyorsun sen evlen gitsin..

bize kalsa hemencecik evleniriz vallaa :lepi: benim canım sevgilim benden daha istekli evlenmeye :asigim: ama aile faktörü var işte, benimkilere böle böle biri var dedim ama gerisi gelmedi, hiç bişi dememişim gibi davranıyolar delikafadulden

eeeee canım sende bi daha söyle bakalımmm neden öyle yada annenle falan konuş...

ne güzel yaaa imrendim vallaa, ben çöp adamı bile yamuk çiziyom sırnaşık şey delikafadulden

ben de ilkokulda resim karneme 3 geldi diye aglamıştım, demekki ben de bi zamanlar cizemiyomuşum 2 dandik çöp adamı bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
annemde kursa gönderdi beni hem oyalaniym orda die
bildiğin öğretiyolar ya, yetenek falan yalan iş
devam ettim yıllarca kursa
össye de girdim sora baktım puanım pek bişeye yetmiyo
şu yetenek sınavına giriym bari dedim, bi beklentim yoktu, heyecan falan da yapmadım ölesine girdiğim için, ne yetenekli adamlar kazanamadı, güzel sanatlar lisesinden mezunlar falan. ben rahat oldugum için girdim ne yapabiliosam yaptım cıktım, bi baktım kazanmışım, cok büyük sürpriz olmuştu kaydirigubbakcemile3

davetiye örneklerinin devamını bekliyorum heeeee:kedi:

kıslarr ben geldimm slmlarr
özledim sizlerii
neler oldu ben yokken evlenenler var mı içimizde
Nan güzüm çok özledim seni yaww nihayet hoşgeldin:)

ay evet bilmiyorumkismile ama hep saçma sapan gereksiz şeyler aldım, ne görsem almak istiyorum lmaz: kadıköy salı pazarına gittim bugün, ondan sonrada çetinkayaya gittim, yedim bitti bütün para alsanaalsanasmile
Hayırlı olsun aldıklarınn.
kızlar geldim geldiğim gibi resim eklim
nişanlımın d.günü gelio
annemle babam hedie aldılar
sizce nsl

Çok güzellerrr Bende almıştım geçen nişanlıma nikahta giyecek nasip olursa.
Kızlar bişiy sorcam ya
benim netimde yazılar çok küçük nsl büyütebilirim
bilgisi olan var mı?
Ctrl+mousedeki tekerlerk işe yaramış olsa gerek:)
Nan çeyiz delisi eferin güzel şeyler öğret bize evli hatun olarak
Hayırlı olsun
1000 tl gelınlık mıakannehir
ben 500 liraya kına gecem gelınlık(0 dan kendım beğendım dergıden o dıkıldı)
araba süsleme kuaför foto dahıl yaptrdık
Nan Allah seni ne etmesin deli böcek insan bana demez mi atlar gelirdim inan
Allah muhabbetinizi bozmasınnn.
30 dk sonra son __3__ gün :lepi:
:lepi::lepi::lepi:
Amanda maşallah kuşşş Ne güzelll.
günaydınlarr
stüdyo fotolarımdan biri kızlar, silicem sonra :))
sildim..
Göremedim dicektim emme albüme eklemişsin bacım oradan bakarım şimdi :dance:
Hayırlı-uğur olsun aldıklarınız. Bornoz takımını kaça aldınız?j
=caspersy;13051588ya kızlarr bişi dicemm..
dük akşam eşim gelirkn posta kutusuna bakmş fatura var mı die
içinden muska gibi bişi çıkmş Kur'an yazısı var minicik katlanmş şekilde :uhm:
Aboooow :1ninca::1ninca::1ninca: ınanmam ama genede çok korkarımakannehir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…