- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.601
evet canım
senin dediğin yöntemide duymuştum ben yani öle yapanlarda var sen niyet etde bence Allah'ın izniyle olacaktır
süperrrrr:lepi:
denize yada suya attın mı peki?
Kahvaltı takımı aldım bide çerez tabağı düz küçük pasta tabağı gibi 6'lı bişeyler aldım canım naniknanikkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
Evet ya yüküm hafifliyor elimden geldiği kadar büyükleri sonra küçükleri yapmaya çalışıyorum. sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Misafir ol gel bana çerezler veriyim sana :sm_cool:
aaaa çok güzel aslında ebru sanatı ama sevmeye bilirsin tabiki canım
Evet adaş çok güzeller bende çok beğendim eee bide kırmızılı oldu mu tamam kaçamaz benden
Darısı başına artık sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ya bir iki tane lale şu bu yaptık başlarda, onlar güzel tamam eglenceli deişik falan
ama şimdi arap zamkıyla kagıda hat sanatıyla yazı yazdırıyolar, o kadar ugrasıp yazıyoruz o da cok zor, sonra ebru yapınca zamk olan yer boya almıyo, orda yazı olan yer boş kalıyo güzel gözüküyo falan ama, ebruyu kötü yaptıgın an yazdıgın yazı da gidiyo boşa bilmiyorumkismile gelemem ben böyle şeylere kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
bütün gün portre cizsek keşkeee:lepi:
hehe geleyim sana kahvaltıya gelirim ama sende bana gelirsen aynı takımlar olucak yabacılık çekmeyiz hehe hihoyyyt
Evet canım aynı modellerle kahvaltı yaparım artık :sm_cool::sm_cool:
İnşallah Allah o günleri de gösterir :Saruboceq::Saruboceq:
hehe geleyim sana kahvaltıya gelirim ama sende bana gelirsen aynı takımlar olucak yabacılık çekmeyiz hehe hihoyyyt
amin canım hepimize inş.. :Saruboceq:
inşallah adaşş inşallahhh eeee hiç belli değil mi be canımmm ne bekliyorsun sen evlen gitsin..
bize kalsa hemencecik evleniriz vallaa :lepi: benim canım sevgilim benden daha istekli evlenmeye :asigim: ama aile faktörü var işte, benimkilere böle böle biri var dedim ama gerisi gelmedi, hiç bişi dememişim gibi davranıyolar delikafadulden
ne güzel yaaa imrendim vallaa, ben çöp adamı bile yamuk çiziyom sırnaşık şey delikafadulden
amin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, ben de bu akşam bi gelin bi damat bi çift de yüzük çiziyim barii, versinler beni hemencecik de evlenelim aşkımlaaa :Saruboceq:
ne güzel yaaa imrendim vallaa, ben çöp adamı bile yamuk çiziyom sırnaşık şey delikafadulden
inşallah adaşş inşallahhh eeee hiç belli değil mi be canımmm ne bekliyorsun sen evlen gitsin..
davetiye örneklerinin devamını bekliyorum heeeee:kedi:
Nan güzüm çok özledim seni yaww nihayet hoşgeldin:)kıslarr ben geldimm slmlarr
özledim sizlerii
neler oldu ben yokken evlenenler var mı içimizde
Hayırlı olsun aldıklarınn.ay evet bilmiyorumkismile ama hep saçma sapan gereksiz şeyler aldım, ne görsem almak istiyorumlmaz: kadıköy salı pazarına gittim bugün, ondan sonrada çetinkayaya gittim, yedim bitti bütün para alsanaalsanasmile
Çok güzellerrrkızlar geldim geldiğim gibi resim eklim
nişanlımın d.günü gelio
annemle babam hedie aldılar
sizce nsl
Ctrl+mousedeki tekerlerkKızlar bişiy sorcam ya
benim netimde yazılar çok küçük nsl büyütebilirim
bilgisi olan var mı?
Nan çeyiz delisi eferin güzel şeyler öğret bize evli hatun olarakhe bide bişi dıycem
cok fazla tabak canak ve bardak almayın derım
ben almadım mesela ceyısım coktu ama bardak tabak cok almadım
kınada bıle hedıyeler geldı anneme bıraktm
geçen eşimin kuzenı taşındı
eskı evınde mutfak dolapları coktu aldıkça almış bardak tabak
sonra yenı bı ev tuttular,
sadece 1 kişi sığıyo kıza yardım bıle edemıyoz buzdolabının kapısı bıle tam açılmıyo
mutfak dolapları ama nnormal mutfakta olduğu kadar var
taşınırken yardım ettım
bı sürü bardak çanak kaldı bana ılla al götür dıo
almadım valla ne edım
4 tane bardak setım var
12 tane çizgili renklı olandan
6 tane kelebeklı
6 tane eşim almış
bıde sürahı takımlı olanı var
yıllarca yeter
siz siz olun herşeyı abartmayın özellıkle mutfk araç ve gereçlerını
Hayırlı olsunlepi bitirdim çeyizi şükürler olsun bi tek pikem kaldı
onda kararsızım annemin yaptığı danteller var sardırmamı yapsak die
birde carrefour da pikeler var çift kişilik tek kişilik
misafir için fln lazım olur die aldım bi bakın istersiniz fiyatı 16 küsürdü çift kişilik
Nan Allah seni ne etmesin deli böcek insan bana demez mi atlar gelirdim inan1000 tl gelınlık mıakannehir
ben 500 liraya kına gecem gelınlık(0 dan kendım beğendım dergıden o dıkıldı)
araba süsleme kuaför foto dahıl yaptrdık
Allah muhabbetinizi bozmasınnnay ben kaynanamı çok seviyorum ya hihoyyyt eksikleri ne zaman alalım ne zaman tamamlayalım yetişmezse falan die konuşuluyodu
kadın bana balayına gidince anahtarı bana ver, ben bi bakarım siz yokken eksik kalırsa da tamamlarım, siz rahatınıza bakın yaa dedi
durdu durdu bana verme yaa kendi annene ver, biz onunla birlikte gider bakarız, ben öyle girip karıştıramam dedi, geçenlerde de kullanmicagın hic bişeyi sırf çeyiz gözüksün diye alma, erkek tarafı kızın hiç çeyizi yok demesin diye mecburen alıyo bazıları, gerek yok böle şeylere dedi opuyorumnanaktan
ben daha evlenmiym de napıym 1. yılda bayanssulusmile
umarım evlenince deişmez
:lepi::lepi::lepi:30 dk sonra son __3__ gün :lepi:
Amanda maşallah kuşşşinşallah canım hadi bakalım kaydirigubbakcemile5
çıkmak zorunda kaldım mutfağa gittim canım, yemek öğrenmeye başlıyorum da ufak ufak ama çok sıkıcı :çok üzgünüm:
bizimde tarih belli oldu çok şükür 10ekime karar verdik nikah+sonrasında yemek olsun dedik
sonracııma beyaz eşyalar alındı
mobilyalar bakılmaya başlandı yakında da ev tadilata girecek buyrunnnnnnnnn
bişeylerin sonunda bi yerden başladığını görmek çok moral verici gerçekten hihoyyyt
Göremedim dicektim emme albüme eklemişsin bacım oradan bakarım şimdi :dance:günaydınlarr
stüdyo fotolarımdan biri kızlar, silicem sonra :))
sildim..
Hayırlı-uğur olsun aldıklarınızGünaydın kızlar. Dün kütahya porselenin kahvaltı setini sordum 290 etiket fiyatı vardı nakit 250 dediler ; 41 parçaydı spededy bunu senin için sordum. Kendime de bornoz takımı aldım bi de günlük kaşıklarım 6 taneydi onları da 12 ye tamamladım
Aboooow :1ninca::1ninca::1ninca: ınanmam ama genede çok korkarımakannehir=caspersy;13051588ya kızlarr bişi dicemm..
dük akşam eşim gelirkn posta kutusuna bakmş fatura var mı die
içinden muska gibi bişi çıkmş Kur'an yazısı var minicik katlanmş şekilde :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?