- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.621
Evinizde hayırlı-uğurlu olsun kuşcanm direk bizlik deil ama huzursuz olduk yaa
canm orası da var ama geçen birileri de
ayy iyi mi anlaşıyonuz
ayy araları da iyi mi falan die konuşmuş
bide düğünden 6 ay sonra hemn evimizi aldk falan ona çok konuştular
ama iyi niyetle deil kötü niyetle konuştular
hayırlı olsndan önce nasıl ödüceniz borcu aman satar ödersinz diyenler bile oldu alsanaalsanasmile
Yeşillllllll hoşgeldinnnn.slm bayanlar nasılsınız
Canım dur bakalım fotocu ayarlar onu(yağmursuz bi 10 dakka dahi) merak etme sen iyi bir an bulur mutlaka sonuçta dış çekim olmazsa adamda para kazanmayacak sıkma sen canını bir çeresi bulunur ve istediğini gibi mükemmel fotolar çekilirrrben napıcam yaw yağmurlu havadaartık sinirden gülüyorum :) heryer yağmurlu :)
:asigim::asigim::asigim:selam kızlar tekrar :))
hilal ile konuştum az önce facede aynen kopyalıyorum :))
"hatice canım nasılsın foruma giremiyorum selam söyle herkesegelinliğimi aldığımı da söyle
"
Hayırlı olsun
Evet içime sindi ve buda bitti çok şükür şimdi geriye günlük çatal+bıçaklarım falan kaldı daha vardır ama önce çeyizlerime bakmam lazım.
Dün bide A101 den çerez tabakları aldım bayıldım mükemmel gözüküyorlardı.
3 altın sarısı düz tabak 3 çukur çerez tabağı aynı modellerin bide koyu kırmızısını aldım aklinialirimsmile
Ailelerin rızası ve dilediği tarihte olması çok önemli hayırlı olsun gtmtcim yawwwbize kalsa hemencecik evleniriz vallaa :lepi: benim canım sevgilim benden daha istekli evlenmeye :asigim: ama aile faktörü var işte, benimkilere böle böle biri var dedim ama gerisi gelmedi, hiç bişi dememişim gibi davranıyolar delikafadulden
Pişşt naber?jselamlar kızlar...
ekledim bikaç model daha zemuszemus
şu davetiyedeki yazı çok hoş yaa hiç bölesine rastlamamıştım
çok geçmiş olsun canım allah şifasını versin umarım iyileşir
Canım büyük geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Canım Allah yardımcınız olsun. Tedaviyle düzelir inş (Amin)kızlar canım çok sıkkın hemen sizle paylaşayım dedimbugün işe gitmedim sabahtan beri aranızda olamamamın sebebi bugün babamı hastaneye götürdüm. yaklaşık 5 senedir devam eden bir rhatsızlığı var abdominal aort anevrizması die bi hastalık çıktı. maalesef vücudundaki en büyük atar damar olan bu damarda genişleme görüldü şimdi damarı 6 mm.. normalde 1 veya 1,5 mm olması gereken damar çok genişlemiş.. 27 mayısda babamı hastaneye yatırıyor doktor.. allah umarım yardımcımız olur
çok sağol zuzu'cumm.. tek temennimiz.. ama babam şu an 70 yaşında olduğundan biraz riskli olabilirmiş amelliyatıoofff offf nolur dualarını eksik etmeyin
teşekkür ederim canımm
undomiel canım geçmiş olsun nedir ne değilşdir inan bilmiyorum ama inşallah kötü bişey değildir Gerçi artık tıpte herşeyin çaresi de var çok şükür... üzme kendini senin ona moral vermen lazım tamam?
Canım Allah yardımcınız olsun. Tedaviyle düzelir inş (Amin)
undomiel, canım çok geçmiş olsun.. artık tıp o kadar geliştiki.umarım herşey yolunda gider ve baban sağlığına kavuşur..
çok sağol canım.. biliyorum her şeyin bir çağresi var ama insanın kendi başına gelmesi çok acayip oluyor.. annelerimize babalarımıza hep hiç birşey olmayacakmış gibi yaşıyoruzallahım ya inşallah sizlere güzel haberleri de vericem
QUOTE]
MALESEF CANIM öyle oluyor Allah acil şifalar versin beterinden korusun :Saruboceq:
kuşş naber?jslm kızlarrrr
kuşş naber?j
walla hiç ii deilim yhaa moralim cok bozukk mafoldumben
ben de diyorum benim takvim nie iki gün fazla gösterio bundan sebepmiş meğerGünaydın hanımlar,
Bugün bizim 29 gün kalacaktı yarım saattir cetvel ile uğraşıyorum
Meğer mayıs 31 çekiyormuş yani 30 gün var :jeyyar::jeyyar:
Günaydın kızlar. Dün kütahya porselenin kahvaltı setini sordum 290 etiket fiyatı vardı nakit 250 dediler ; 41 parçaydı spededy bunu senin için sordum.
Kendime de bornoz takımı aldım bi de günlük kaşıklarım 6 taneydi onları da 12 ye tamamladım
mafoldumben mafoldumben senağlama
çok gzel sipitKütahya porseleni önce kendim aradım Liste fiyatı 290 YTL dedi. çok pahalı diye umudu kestim...
ama işyerinden arkadaşımız 210 YTL ayarladıı :jeyyar:
Bunları sipariş vericek birazdan bunu çok beğenmiştim zaten
geçmiş olsun canım inşallah iyileşir eskisinden de iyi olur babankızlar canım çok sıkkın hemen sizle paylaşayım dedimbugün işe gitmedim sabahtan beri aranızda olamamamın sebebi bugün babamı hastaneye götürdüm. yaklaşık 5 senedir devam eden bir rhatsızlığı var abdominal aort anevrizması die bi hastalık çıktı. maalesef vücudundaki en büyük atar damar olan bu damarda genişleme görüldü şimdi damarı 6 mm.. normalde 1 veya 1,5 mm olması gereken damar çok genişlemiş.. 27 mayısda babamı hastaneye yatırıyor doktor.. allah umarım yardımcımız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?