-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Evinizde hayırlı-uğurlu olsun kuş.
Geçen bana bir arkadaşın annesi ne dese beğenirsiniz kayınpederlerin binasında boş daireler vardı kadında kayınpederlerimin komşusu sana kaçıncı katı düzecekler dedi, dışarıda oturacağız dedim hh kira mı falan dedi, yok dedim kayınpederim bize ev aldı yerini sordu söyledim bende kadın bi bozuldu resmen varya dedi seni kayınvaliden postalamıştır mı benzeri şeyler:1shok::1shok: Ay şok oldum bide demez mi ben sana çok üzülüyorum hep evde oturacaksın mesleğin bile yokbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:sinifsinif: Ay çok üzüldümmm ama sinirlerim bozuldu.
Nişanlıma falanda normalde nasıl yakın gidiyor kadın görseniz eve oturmaya falan bile çağırıyor sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni Böyle tipler olağanda musko falan daha zordur gerçektenklava:
slm bayanlar nasılsınız
Yeşillllllll hoşgeldinnnn.
ben napıcam yaw yağmurlu havada artık sinirden gülüyorum :) heryer yağmurlu :)
Canım dur bakalım fotocu ayarlar onu(yağmursuz bi 10 dakka dahi) merak etme sen iyi bir an bulur mutlaka sonuçta dış çekim olmazsa adamda para kazanmayacak sıkma sen canını bir çeresi bulunur ve istediğini gibi mükemmel fotolar çekilirrr
selam kızlar tekrar :))
hilal ile konuştum az önce facede aynen kopyalıyorum :))
"hatice canım nasılsın foruma giremiyorum selam söyle herkese gelinliğimi aldığımı da söyle
"
:asigim::asigim::asigim:
Hayırlı olsun
Ailelerin rızası ve dilediği tarihte olması çok önemli hayırlı olsun gtmtcim yawww
selamlar kızlar...
Pişşt naber?j

Veeee S.A... hatunlar !! (Bu geçmişi okuma merakıda nerden geldiyse anca bitti gene bugünde yaw)

kızlar canım çok sıkkın hemen sizle paylaşayım dedim bugün işe gitmedim sabahtan beri aranızda olamamamın sebebi bugün babamı hastaneye götürdüm. yaklaşık 5 senedir devam eden bir rhatsızlığı var abdominal aort anevrizması die bi hastalık çıktı. maalesef vücudundaki en büyük atar damar olan bu damarda genişleme görüldü şimdi damarı 6 mm.. normalde 1 veya 1,5 mm olması gereken damar çok genişlemiş.. 27 mayısda babamı hastaneye yatırıyor doktor.. allah umarım yardımcımız olur

undomiel canım geçmiş olsun nedir ne değilşdir inan bilmiyorum ama inşallah kötü bişey değildir Gerçi artık tıpte herşeyin çaresi de var çok şükür... üzme kendini senin ona moral vermen lazım tamam?

Canım Allah yardımcınız olsun. Tedaviyle düzelir inş (Amin)

çok sağol canım.. biliyorum her şeyin bir çağresi var ama insanın kendi başına gelmesi çok acayip oluyor.. annelerimize babalarımıza hep hiç birşey olmayacakmış gibi yaşıyoruz allahım ya inşallah sizlere güzel haberleri de vericem

Canım Allah yardımcınız olsun. Tedaviyle düzelir inş (Amin)

sağol canım.. çok sağol...

undomiel, canım çok geçmiş olsun.. artık tıp o kadar geliştiki.umarım herşey yolunda gider ve baban sağlığına kavuşur..

yha kızlar şimdi benm kınada giyecegim elbise alıncaktı kayınpeder bana para yollicaktı dün aksam nişanlıma demişki bu zamana kadar herseyi ben aldım sen ne aldın demiş.bugünde beni aramıs dio bi miktar para cıkaryım da al cıkardı para da yarısı bile degil elbisenin nası canım sıkıldı nası moralim bozuldu bilemezsiniz.bende dedimki gerek yok sen kendine harclık et o parayı nişanlım geldiginde alır dedim.ama cok canım sıkıldı bu yapılanıda unutmam ben moralim nası bozuldu bilemezsinizmafoldumben

Günaydın hanımlar,
Bugün bizim 29 gün kalacaktı yarım saattir cetvel ile uğraşıyorum
Meğer mayıs 31 çekiyormuş yani 30 gün var :jeyyar::jeyyar:
ben de diyorum benim takvim nie iki gün fazla gösterio bundan sebepmiş meğer

oh güzel günlere kullan inşallah

mafoldumben mafoldumben senağlama

cute bozma moralini herşeyde vardır bi hayır kısmet artık
hava olayı bu hiç belli olmuyor nolcağı

çok gzel sipit

geçmiş olsun canım inşallah iyileşir eskisinden de iyi olur baban

kızlar bugün sabah ölesine ikea sayfasına bakarken 5. yıl ndirimlerinin olduğunu gördüm
sitesinde görünenden çok indirim varmış ama bunu gittiğimde gördüm:)
bi salata kurutucu bi de yan shba aldım
9 una kadar her gün bakcam bakalım neler indirime giricek:)
gitmek isteyen gitsin derim peçetelik vazo bardak tabak baya şeyde indirim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…