-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

senin kayınperder herşeyi hesap yapıyomuş yahu bu nasıl bi mantık ala ala yaa

Belkide o kadar çıkmıştır parası?j Öyle bir ihtimal yok mu peki?

bende geçende gittim indirim kartınıda aldım kredi kartı gibi aynen

çok geçmiş olsun cnm acil şifalarr

cidden kayınbabana al harçlık etmi dedinakannehir
eğerki onlar gerçekten destek verdilerse
nişanlında biz elini cebine sokmalıymış canım
kaldı ki eğer kayınbaban sen biraz harca demişse nişanlına
nişanlın bunu hemen sana yetiştirmemeliydi
kendi içinde halletmeliydi
sana da bukez ödemeyi ben yapcam demeliydi
evet ben de olsam üzülürdüm ama
tek hata kayınbabaının değil aynı zamanda nişanlında hatalı
herşeyi saa yansıttığı için

ya nişanlım hiçbişey almamıs bi insan olsa tamam dicem.nişanda alınması ve yapılması gereken herseyı nişanlım yaptı.evet aynen dedim baba cebinde harclık olsun ,istemiorum ben dedim.iyide tamam parası cıkısmadıysa bile bana o zaman desin kızım bu seferlik nişnlın alsın die ben bogazlarına sarılmadım ya sadece dalga gecer gibi su kadar cıkarcam demesine bozuldum.ama cok bozuldum cok zoruma gitti ((

cnm sen oraya arabaylamı gidiosun yani ben araba olmadan nasıl gidilir bilmiorum o yüzden hep hakanı bekliorum gitmek içinboshayallersmile

koyu renk olanı
çok güzeller cnm güle güle kullan ayrıca şu kurutucu acayip işe yarıo

çok geçmiş olsun cnm acil şifalarr

çok sağol canım..

hangi mevkide oturuyosun ben metrobüsle gittim geçende

nişanı zaten biz yaptık ama kıyafet ve alısverişi erkek tarafı yapar bizde.ve gerekenide yaptı nişanlım.bilmiorum ama benim zoruma gitti yani.ben cok bozuldum.bana deger verilmedigini düşündüm.

valla bende yerinde olsam bozulurdum almasaydın parayı aldınmı

canım ben bayrampaşa ikeaya gidiyorum
oraya metro gidio forum istanbulun içinde
ondan kolay oluo
yoksa diğerlerine ben de gidemiyorum anadolu yakasında olmama rağmen
benim okul karşıda oradan gidiyorum ölece işte:)

Karaböcek oluyor arada böyle şeyler herşey süper geçemiyor malesef idare ediver azıcık.
Lepişş O sehbayı kaça aldın?j Hayırlı olsun tekrar çok güzeller o kurutucu şeyde öyle.

evet bende aynen öle dicektim kartaltepede iniyosun b.paşa durağı metroyla zaten önünde indiriyo forum istanbul alışveriş merkezi var içinden geçtinmi direk ikea çıkıcak

eregli elbette oluyor ama ne bilim cok bozuldum gercekten.bide cok sogudum yani onlardan içimden hiçbişey yapmak gelmio onlar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…