- 15 Ekim 2009
- 13.355
- 71
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.641
Belkide o kadar çıkmıştır parası?j Öyle bir ihtimal yok mu peki?yha kızlar şimdi benm kınada giyecegim elbise alıncaktı kayınpeder bana para yollicaktı dün aksam nişanlıma demişki bu zamana kadar herseyi ben aldım sen ne aldın demiş.bugünde beni aramıs dio bi miktar para cıkaryım da al cıkardı para da yarısı bile degil elbisenin nası canım sıkıldı nası moralim bozuldu bilemezsiniz.bende dedimki gerek yok sen kendine harclık et o parayı nişanlım geldiginde alır dedim.ama cok canım sıkıldı bu yapılanıda unutmam ben moralim nası bozuldu bilemezsinizmafoldumben
ben de diyorum benim takvim nie iki gün fazla gösterio bundan sebepmiş meğer
oh güzel günlere kullan inşallah
cute bozma moralini herşeyde vardır bi hayır kısmet artık
hava olayı bu hiç belli olmuyor nolcağı
çok gzel sipit
geçmiş olsun canım inşallah iyileşir eskisinden de iyi olur baban
kızlar bugün sabah ölesine ikea sayfasına bakarken 5. yıl ndirimlerinin olduğunu gördüm
sitesinde görünenden çok indirim varmış ama bunu gittiğimde gördüm:)
bi salata kurutucu bi de yan shba aldım
9 una kadar her gün bakcam bakalım neler indirime giricek:)
gitmek isteyen gitsin derim peçetelik vazo bardak tabak baya şeyde indirim var
kızlar canım çok sıkkın hemen sizle paylaşayım dedimbugün işe gitmedim sabahtan beri aranızda olamamamın sebebi bugün babamı hastaneye götürdüm. yaklaşık 5 senedir devam eden bir rhatsızlığı var abdominal aort anevrizması die bi hastalık çıktı. maalesef vücudundaki en büyük atar damar olan bu damarda genişleme görüldü şimdi damarı 6 mm.. normalde 1 veya 1,5 mm olması gereken damar çok genişlemiş.. 27 mayısda babamı hastaneye yatırıyor doktor.. allah umarım yardımcımız olur
yha kızlar şimdi benm kınada giyecegim elbise alıncaktı kayınpeder bana para yollicaktı dün aksam nişanlıma demişki bu zamana kadar herseyi ben aldım sen ne aldın demiş.bugünde beni aramıs dio bi miktar para cıkaryım da al cıkardı para da yarısı bile degil elbisenin nası canım sıkıldı nası moralim bozuldu bilemezsiniz.bende dedimki gerek yok sen kendine harclık et o parayı nişanlım geldiginde alır dedim.ama cok canım sıkıldı bu yapılanıda unutmam ben moralim nası bozuldu bilemezsinizmafoldumben
kızlar bugün sabah ölesine ikea sayfasına bakarken 5. yıl ndirimlerinin olduğunu gördüm
sitesinde görünenden çok indirim varmış ama bunu gittiğimde gördüm:)
bi salata kurutucu bi de yan shba aldım
9 una kadar her gün bakcam bakalım neler indirime giricek:)
gitmek isteyen gitsin derim peçetelik vazo bardak tabak baya şeyde indirim var
çok güzeller cnm güle güle kullan ayrıca şu kurutucu acayip işe yarıo
koyu renk olanı
çok geçmiş olsun cnm acil şifalarr
amin canım.. allah daha beter şeyler vermesinçok sağol canım.. biliyorum her şeyin bir çağresi var ama insanın kendi başına gelmesi çok acayip oluyor.. annelerimize babalarımıza hep hiç birşey olmayacakmış gibi yaşıyoruzallahım ya inşallah sizlere güzel haberleri de vericem
QUOTE]
MALESEF CANIM öyle oluyor Allah acil şifalar versin beterinden korusun :Saruboceq:
yha kızlar şimdi benm kınada giyecegim elbise alıncaktı kayınpeder bana para yollicaktı dün aksam nişanlıma demişki bu zamana kadar herseyi ben aldım sen ne aldın demiş.bugünde beni aramıs dio bi miktar para cıkaryım da al cıkardı para da yarısı bile degil elbisenin nası canım sıkıldı nası moralim bozuldu bilemezsiniz.bende dedimki gerek yok sen kendine harclık et o parayı nişanlım geldiginde alır dedim.ama cok canım sıkıldı bu yapılanıda unutmam ben moralim nası bozuldu bilemezsinizmafoldumben
canımcım üzme kendini ama kayınpederin neden böle bişe yapmış anlamadım.. sen hiç üzülme elbet istediğin bi şekilde olucak
kızlar bugün sabah ölesine ikea sayfasına bakarken 5. yıl ndirimlerinin olduğunu gördüm sitesinde görünenden çok indirim varmış ama bunu gittiğimde gördüm:)bi salata kurutucu bi de yan shba aldım 9 una kadar her gün bakcam bakalım neler indirime giricek:)gitmek isteyen gitsin derim peçetelik vazo bardak tabak baya şeyde indirim var
canım iyi günlerde kullan aldıklrını.. sağol yrıca iyi dileklerin için
ama nişanı kız tarafı yapar benim bildiğim canım
cnm sen oraya arabaylamı gidiosun yani ben araba olmadan nasıl gidilir bilmiorum o yüzden hep hakanı bekliorum gitmek içinboshayallersmile
nişanı zaten biz yaptık ama kıyafet ve alısverişi erkek tarafı yapar bizde.ve gerekenide yaptı nişanlım.bilmiorum ama benim zoruma gitti yani.ben cok bozuldum.bana deger verilmedigini düşündüm.
cnm sen oraya arabaylamı gidiosun yani ben araba olmadan nasıl gidilir bilmiorum o yüzden hep hakanı bekliorum gitmek içinboshayallersmile
valla bende yerinde olsam bozulurdum almasaydın parayı aldınmı
alırmıyım almadım tabikide aradım göndermeyin dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?