-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

böcük
sen haklısın herşekilde
diyorum ya değer verilmediğini düşünüo insan böle üç kuruş hesapları yapıldığında
anlıyorum seni
ama keşke bu yaşananlar senin gözün önünde yaşanmasaydı
zaten en sinir olduğum şey
zamanımızda artık kız tarafınad çekinilmemesi
biz mi buna sebebiz anlamıyorum
sevdiğimiz için mi yapıolar bunu da bilmiyorum
ama görücü usulü olsa biz bukadar yıpranmazdık eminim

ereğlicim kurutucu 10 dan 5 inmişti sehbada 25 ten 15 e inmişti
millet 3 4 tane alıodu
sehba indirimi bugüne özel bu arada

walla lepi bilmiorum ama kaç saattirli ağlıorum mafoldumben ama nişanlıma da dedim telefonda bundan sonra benden hiçbişe beklemesinler dedim.içimden anne baba demek bile gelmio onlara dedim.

walla lepi bilmiorum ama kaç saattirli ağlıorum mafoldumben ama nişanlıma da dedim telefonda bundan sonra benden hiçbişe beklemesinler dedim.içimden anne baba demek bile gelmio onlara dedim.

ne diyimki teselli etmicem bu durumda seni
çünkü aynı düşüncelere ve hislere sahibiz

Eferin lepicikimm yarında kap böyle güzel şeyler guclubacismile

delimisin kız senkaydirigubbakcemile3
kapmaca kocalamaca oynuom ben ikeadasempatiksalakcinni
geçen araba ile çalışanlardan birinin sakat ayağını ezdim iyice sakat oldu adam
ikeadan çıkarken yarım saat geçmişti adam hala sekliodu:gitme:
artık akıllandım en son alıom arabayı haha

canım toplanalaım hep beraber dövelimmm klava:klava:

ben de diyorum benim takvim nie iki gün fazla gösterio bundan sebepmiş meğer
çok gzel sipit

Aynen canım kaç saat uğraştım neden diyoum böyle çıkıyor... benneyaptımkibenneyaptımki

koyu renk olanı

Güle güle kullan yavrucummm delikafadulden

nişanı zaten biz yaptık ama kıyafet ve alısverişi erkek tarafı yapar bizde.ve gerekenide yaptı nişanlım.bilmiorum ama benim zoruma gitti yani.ben cok bozuldum.bana deger verilmedigini düşündüm.

yalnız ben anlamadım şimdi sizin nişan oldu mu olmadı mı kafamçokkarıştı

hangi mevkide oturuyosun ben metrobüsle gittim geçende
cnm maltepede oturuyorum bostancı k. bakkalköy tarafındada çalışıorum

evet bende aynen öle dicektim kartaltepede iniyosun b.paşa durağı metroyla zaten önünde indiriyo forum istanbul alışveriş merkezi var içinden geçtinmi direk ikea çıkıcak
hımmm anladım cnm şimdi metroya nası varcam bi etraflıca anlatsanıza
birara kaçarım belki o tarafada

ereğlicim kurutucu 10 dan 5 inmişti sehbada 25 ten 15 e inmişti
millet 3 4 tane alıodu
sehba indirimi bugüne özel bu arada

çok ucusmuş valla güle güle kullannnnn:lepi:

lepicim çok güzel aldıklarn.. güle güle kullan cnaım.. yaaa bende o sehpadan istiyorum ama yaaaaaa...

karabocuq, maalesef bu dönemlerde bu tür şeyler oluyor... ama burda önemli olan senin ve nişanlının dengeyi korumanız.. senin ve aileisnin arasını her zaman bulmalı... zaten bu zamanda aileler pek destekçi olmazlarki.. tabiki nişanlın yapıcak... keşke herşeyi borçta olsa nişanlın yapsaydı..evlenince öderdiniz ama en azından kendimiz yaptık derdiniz... kimsenin de konuşmaya hakkı olmazdı.. bence çokta takma kafayı...

metrobüse bin merter durağında in canım ordan metroya bin kartaltepe durağında in direk karşında:))))

walla kızlar o zamanlarda almak istedi nişanlım babası sana aldırmam ben alırım dedi.ama dedigim gibi bundan sonra ben eskiben olamam cünkü gercekten cok kırıldım.ve aileme daha demedim.desem babam cok sinirlenir ve hatta gider kendi alır..

metrobüse bin merter durağında in canım ordan metroya bin kartaltepe durağında in direk karşında:))))

bişey daha dicem ama bu son vallaabilmiyorumkismile
kadıköy salı pazarının ordan kalkan metrobüse dimi
çokkkk tşk cnmmmolumunekankayizsmile

böyle birşey sakın ailene söyleme bence... ipler gerilemsin boşyere... yapmadıklarını yaptı diyceksin.. ki onlarda senin adına mutlu olsunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…