- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.661
peki bu duruma nişanlın ne değerlendirme yapıyo
walla lepi bilmiorum ama kaç saattirli ağlıorum mafoldumben ama nişanlıma da dedim telefonda bundan sonra benden hiçbişe beklemesinler dedim.içimden anne baba demek bile gelmio onlara dedim.
Eferin lepicikimm yarında kap böyle güzel şeyler guclubacismile
yha kızlar şimdi benm kınada giyecegim elbise alıncaktı kayınpeder bana para yollicaktı dün aksam nişanlıma demişki bu zamana kadar herseyi ben aldım sen ne aldın demiş.bugünde beni aramıs dio bi miktar para cıkaryım da al cıkardı para da yarısı bile degil elbisenin nası canım sıkıldı nası moralim bozuldu bilemezsiniz.bende dedimki gerek yok sen kendine harclık et o parayı nişanlım geldiginde alır dedim.ama cok canım sıkıldı bu yapılanıda unutmam ben moralim nası bozuldu bilemezsinizmafoldumben
ben de diyorum benim takvim nie iki gün fazla gösterio bundan sebepmiş meğer
çok gzel sipit
koyu renk olanı
nişanı zaten biz yaptık ama kıyafet ve alısverişi erkek tarafı yapar bizde.ve gerekenide yaptı nişanlım.bilmiorum ama benim zoruma gitti yani.ben cok bozuldum.bana deger verilmedigini düşündüm.
cnm maltepede oturuyorum bostancı k. bakkalköy tarafındada çalışıorumhangi mevkide oturuyosun ben metrobüsle gittim geçende
canım ben bayrampaşa ikeaya gidiyorum
oraya metro gidio forum istanbulun içinde
ondan kolay oluo
yoksa diğerlerine ben de gidemiyorum anadolu yakasında olmama rağmen
benim okul karşıda oradan gidiyorum ölece işte:)
hımmm anladım cnm şimdi metroya nası varcam bi etraflıca anlatsanızaevet bende aynen öle dicektim kartaltepede iniyosun b.paşa durağı metroyla zaten önünde indiriyo forum istanbul alışveriş merkezi var içinden geçtinmi direk ikea çıkıcak
ereğlicim kurutucu 10 dan 5 inmişti sehbada 25 ten 15 e inmişti
millet 3 4 tane alıodu
sehba indirimi bugüne özel bu arada
yalnız ben anlamadım şimdi sizin nişan oldu mu olmadı mı kafamçokkarıştı
metrobüse bin merter durağında in canım ordan metroya bin kartaltepe durağında in direk karşında:))))
walla kızlar o zamanlarda almak istedi nişanlım babası sana aldırmam ben alırım dedi.ama dedigim gibi bundan sonra ben eskiben olamam cünkü gercekten cok kırıldım.ve aileme daha demedim.desem babam cok sinirlenir ve hatta gider kendi alır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?