- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #31.281
ada eve giderken tavuk al kıs :roflol:
mersindeym canlarım sanırım çarşamba perşembe dönecem dönmezsem o gelecekmiş bizimkilerde kocanı yalnız bırakma diyip duruolar bugunlerde de iyi zaten yazmıstım mesajını gulsun sen gördün bakalım gidelimde hayırlısı
ada kız ben fotoda çiçeğini göremedim en büyük merakım o biliosun:smiley-cool:
eskiden osmanlı padişahlarına saraylarda yemek yapacak aşçı alınacağı zaman ilk önce pilav yaptırılarmışş pilavı güzel yapan her yemeği güzel yaparmış..
bende güzel yaparım hee.. zaten en sevdiğim yemekler arasında gelir pilav :))
eskiden osmanlı padişahlarına saraylarda yemek yapacak aşçı alınacağı zaman ilk önce pilav yaptırılarmışş pilavı güzel yapan her yemeği güzel yaparmış..
bende güzel yaparım hee.. zaten en sevdiğim yemekler arasında gelir pilav :)) hergün yesem bıkmam :)9
iveeeeeeetttttttdelikafaduldencanmm
3 gününüz mü kaldıı ayy maşallahh
çok sevindim cnm hakkında hayırlısı :Saruboceq:mersindeym canlarım sanırım çarşamba perşembe dönecem dönmezsem o gelecekmiş bizimkilerde kocanı yalnız bırakma diyip duruolar bugunlerde de iyi zaten yazmıstım mesajını gulsun sen gördün bakalım gidelimde hayırlısı
ada kız ben fotoda çiçeğini göremedim en büyük merakım o biliosun:smiley-cool:
bende güzel yaparım hee.. zaten en sevdiğim yemekler arasında gelir pilav :)) hergün yesem bıkmam :)9
sen demi okudun len ya hiç gelesim yk ama annemlerde şüphelenecek şimdi ondan kafam çok bulanık bakalım gel kumbağa gidelim diyor istanbulda yakın biyermiş sahil deniz fln bakalım belki iyi gelir bize
bence de dön bakalım neler değişmiş neler olmuş gör mesaj çok güzeldi :jeyyar:
herşeyin ii olmasına sevindim youu
sen hiç gittin mi kız nasıl biyer merak ediomÇok güzel bi yer know gidin tabe...
biri anlatsın bana yaw tam olarakk adaer neredesin bişey sormştum of
iveeeeeeetttttttdelikafadulden
çok sevindim dilek hakkında hayırlısı :Saruboceq:
sen ve yemek yapmak bide pilav yapmak
hatige gözlerim dolu dolu oldu kıs :roflol::roflol::roflol:
daha geçen altlı üstlü oturalım sen yemekleri yap ben temizlik yaparım diyodun :roflol::roflol:
çileğim yanlış anlama daha önce söylemiştimde sanırım sen yoktun adımı deilde nıckımı söylesen mesajını editlerimisin
burada kendi aramızdayız diye konusuyoruz ama dikkat edin kızlar çünkü devamlı misafir var ve burada okuyupta yazmayan cok kişi var benim anlattıklarımdan sonra bana gelen özel mesajlardan biliyorum anladım artık
sen demi okudun len ya hiç gelesim yk ama annemlerde şüphelenecek şimdi ondan kafam çok bulanık bakalım gel kumbağa gidelim diyor istanbulda yakın biyermiş sahil deniz fln bakalım belki iyi gelir bize
Şenizgeçmiş olsun sanada canım rahatsızdın bi ara
kızlar bide kavuruken pirinçleri az tuz atın öyle kavurun hem kırılma olmuyo hemde beyaz oluyoo pirinçler.. bide eğer ölçünüz fazlaysa kalabalık bir yemek için pilav yapacaksanız 1-2 damla limon sıkın suyu ekledikten sonra tane tane olur birbirine yapışmaz :))
kızlar bide kavuruken pirinçleri az tuz atın öyle kavurun hem kırılma olmuyo hemde beyaz oluyoo pirinçler.. bide eğer ölçünüz fazlaysa kalabalık bir yemek için pilav yapacaksanız 1-2 damla limon sıkın suyu ekledikten sonra tane tane olur birbirine yapışmaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?