-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

mersindeym canlarım sanırım çarşamba perşembe dönecem dönmezsem o gelecekmiş bizimkilerde kocanı yalnız bırakma diyip duruolar bugunlerde de iyi zaten yazmıstım mesajını gulsun sen gördün bakalım gidelimde hayırlısı
ada kız ben fotoda çiçeğini göremedim en büyük merakım o biliosun:smiley-cool:

bence de dön bakalım neler değişmiş neler olmuş gör mesaj çok güzeldi :jeyyar:

eskiden osmanlı padişahlarına saraylarda yemek yapacak aşçı alınacağı zaman ilk önce pilav yaptırılarmışş pilavı güzel yapan her yemeği güzel yaparmış..

bende güzel yaparım hee.. zaten en sevdiğim yemekler arasında gelir pilav :)) hergün yesem bıkmam :))

Son düzenleme:

Bizde de mesela pilav yapabilirsen evlenebilirsin
ozaman ben kaldımm

cokacimcoook
yapmasını da severim yemesini de
en çok da kırmızı pilavi severimm
domatesli yani
çocukken anneme her gün kırmızı pilav yap der mişim :))))

canmm
3 gününüz mü kaldıı ayy maşallahh
iveeeeeeetttttttdelikafadulden
çok sevindim cnm hakkında hayırlısı :Saruboceq:

sen ve yemek yapmak bide pilav yapmak
hatige gözlerim dolu dolu oldu kıs :roflol::roflol::roflol:
daha geçen altlı üstlü oturalım sen yemekleri yap ben temizlik yaparım diyodun :roflol::roflol:

Son düzenleme:

bence de dön bakalım neler değişmiş neler olmuş gör mesaj çok güzeldi :jeyyar:
sen demi okudun len ya hiç gelesim yk ama annemlerde şüphelenecek şimdi ondan kafam çok bulanık bakalım gel kumbağa gidelim diyor istanbulda yakın biyermiş sahil deniz fln bakalım belki iyi gelir bize
herşeyin ii olmasına sevindim youu

Şenizgeçmiş olsun sanada canım rahatsızdın bi ara

kızlar bide kavuruken pirinçleri az tuz atın öyle kavurun hem kırılma olmuyo hemde beyaz oluyoo pirinçler.. bide eğer ölçünüz fazlaysa kalabalık bir yemek için pilav yapacaksanız 1-2 damla limon sıkın suyu ekledikten sonra tane tane olur birbirine yapışmaz :))

çileğim yanlış anlama daha önce söylemiştimde sanırım sen yoktun adımı deilde nıckımı söylesen mesajını editlerimisin
burada kendi aramızdayız diye konusuyoruz ama dikkat edin kızlar çünkü devamlı misafir var ve burada okuyupta yazmayan cok kişi var benim anlattıklarımdan sonra bana gelen özel mesajlardan biliyorum anladım artık

ayyy dolmasın gözlerin ama selpak veririmm :)) hihoyyyt şişşttt :roflol::roflol:

prdn cnnm ya bilmiyordum
ama hallettim yerimseniben

MALZEMELER

2 su bardağı pirinc
1 adet büyükboy domates
1 çorba kaşığı margarin
1 tatlı kaşığı tuz

HAZIRLANIŞI

Tencereye margarin ve domatesi ilave edin, domates suyunu çekene kadar kavurun. Pirinci ilave edip, kavurmadan 3 su bardağı suyu ve tuzunu ekleyin, kısık ateşte pişirin. 30 dakika pilavınızı demlendirin. Sıcak olarak servis yapın.

olay bu mudur bide biz 3 kişi falanız yani çok olmaz dimi.

Son düzenleme:

saol canm benmm
daha iyiyim

canm bende bi küp şeker bi kaç damla da limon sıkıyorum
:))))

ay Allah'ım Ya Rabbim sana geliyorum sempatiksalakcinni
bide püf nıktası veri bu :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…