- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #33.601
haksız rekabetten kaynaklanan tazminat davası için dilekçe yazıyorum milletin açtığı davaya eklenmeye çalışıyorum sevgilimi düşünüyorum adaeri düşünüyorum you knowu ve gülsünü düşünüyorum
çeyizimdeki eksikleri tespit etmeye çalışıyorum
vs vs vs
sen ne yapıorsun canım
güzelim son günlerde böyle olur... stres yok... herşey çok güzel olcak.....:))))
bilmiyorum yaw hiç bişey yapmak istemiyorum akşam olsun çıkmak istiyorum aklinialirimsmile
ne haber kız evlilik nasıl gidiyor sakinleşiyor mu evlilikten sonraaayy canım benim yaa..... valla ada yarın gelceğini söylemişti... geldiğinde konuşuruz artıkk..
valla ne olsun canım yaaa... iştene eve..evden işe...ne haber kız evlilik nasıl gidiyor sakinleşiyor mu evlilikten sonraa
mesai biter hatige gider.. mucukusss
üfff birde onlar mı olacak gerçi paniğe gerek yok ben ayrı şehirdeyim her ikisinde de beklemezler öyle birşeyvalla ne olsun canım yaaa... iştene eve..evden işe...
evlenincede gerçi bende yok allaha şükür ama başka dertler başlıyor... ilk zamanlar aileler sürekli gidip gelmenizi bekliyolar.. bu duruma alışmaları zaman alıyor... vs.. vs..
benimde tek derdim kayınvalidem sağolsun kızı gibi gördüğü için gittiği her yere benide götürmek istiyorr... asla emrivaki yapmıyor ama bende kırılmasın istiyorum.... öyle işte yaaa..
ya ben mini fırın alıcam da nasıl bişey alıcam hiç bilmiyorum bilmiyorumkismile
:)) kız nerem üstad yaa böle deme bişi yapıom zannetcem:) sadece araştırmak huy oldu sormadan araştırmadan alamıyorum:)Çilek lepi görürse cevaplar kuş çözme özelliği falan bişeyler diyordu üstad oldu bu çeyiz konularında.
Ben fikirsizim fırın konusunda.
Elbisem olmadı hala canım ona sıkılıyor bebek. onun dışında pek bişey kalmadı gibi çeyizler tamamlandı, paketlendi ama sürekli ağlıyorum görmen lazım deli gibi bişey oldum meğer ne zormuşşş.
Ay kızlar size birşey soracağım.
Şimdi nişanlımla bende 750 ye yakın teknosa çeki var. Onlarla küçük ev aleti, ütü falan alacaktık.
Diyorum ki acaba o çekle küçük odaya tv alsakta küçük ev aletlerini mixser,blender, ütü falan onları bi şekilde uygun bişey alsak marketlerden nasıl olur??? Küçük ev aletlerinin şans olduğunu düşünüyorumda sizce?
Ay kızlar size birşey soracağım.
Şimdi nişanlımla bende 750 ye yakın teknosa çeki var. Onlarla küçük ev aleti, ütü falan alacaktık.
Diyorum ki acaba o çekle küçük odaya tv alsakta küçük ev aletlerini mixser,blender, ütü falan onları bi şekilde uygun bişey alsak marketlerden nasıl olur??? Küçük ev aletlerinin şans olduğunu düşünüyorumda sizce?
selamlar kızlar.. kaç gündür sizden ayrıyım ama bilen bilir öyle yoğun ve gergin 2 hafta geçirdim ki. önce babacığımı hastaneye yatırdık sonra dün de amelliyatı oldu. ve güzel haberi vereyim babam dün çok ağır bir kalp amelliyatı oldu ve şu an sağlığı iyi.. kendi odasına çıkarıldı bu öğlen yoğun bakımdan.. ben çok mutluyum ki düğünümde babacığım ile dans edebileceğim :) bu güzel haberi sizlerlede paylaşayım dedim.. şimdi hastaneye gidiyorum tekrar.. hepinizi çok öptüm..
selamlar kızlar.. kaç gündür sizden ayrıyım ama bilen bilir öyle yoğun ve gergin 2 hafta geçirdim ki. önce babacığımı hastaneye yatırdık sonra dün de amelliyatı oldu. ve güzel haberi vereyim babam dün çok ağır bir kalp amelliyatı oldu ve şu an sağlığı iyi.. kendi odasına çıkarıldı bu öğlen yoğun bakımdan.. ben çok mutluyum ki düğünümde babacığım ile dans edebileceğim :) bu güzel haberi sizlerlede paylaşayım dedim.. şimdi hastaneye gidiyorum tekrar.. hepinizi çok öptüm..
gdmt ve böcük nasılsınız kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?