-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ayy canım benim yaaolumunekankayizsmile..... valla ada yarın gelceğini söylemişti... geldiğinde konuşuruz artıkk..

bilmiyorum yaw hiç bişey yapmak istemiyorum akşam olsun çıkmak istiyorum aklinialirimsmile
güzelim son günlerde böyle olur... stres yok... herşey çok güzel olcak.....:))))

ne haber kız evlilik nasıl gidiyor sakinleşiyor mu evlilikten sonraa
valla ne olsun canım yaaa... iştene eve..evden işe...
evlenincede gerçi bende yok allaha şükür ama başka dertler başlıyor... ilk zamanlar aileler sürekli gidip gelmenizi bekliyolar.. bu duruma alışmaları zaman alıyor... vs.. vs..
benimde tek derdim kayınvalidem sağolsun kızı gibi gördüğü için gittiği her yere benide götürmek istiyorr... asla emrivaki yapmıyor ama bende kırılmasın istiyorum.... öyle işte yaaa..

mesai biter hatige gider.. mucukusss

güle güle canım....

üfff birde onlar mı olacak gerçi paniğe gerek yok ben ayrı şehirdeyim her ikisinde de beklemezler öyle birşey
neyse mutlu olmana sevindim.

ya ben mini fırın alıcam da nasıl bişey alıcam hiç bilmiyorum bilmiyorumkismile

canım ben de araştırdım bu mini fırın olayını büyük markalar bosh siemens arçelik gibi 300 den aşağı olmuo
ben okadar vermek istemediğim için orta halli şeylere baktım
lüxell istiodum esasen
ama ada çok sorun yaşıyor onla keki olmuo bi türlü:S
artı biz almıştık esasen carrefourdan
ora bi açtırdikki lastiği yamuk akmışlar
başka bitane açtırdık kapağı hatalı takmışlar açılmıo
adam çat diye bi açtı yamulttu demirini dio bide ben açtım bundan sonra sorun olmazD
bizde sinir olduk verdik geri benimki hiç beğenmedi zaten:S
sonra termikelin mini fırınını gördük doğubankta
135 lira idi gri renk 1400 watt ısıtma gücü 35 lt hacim
görünüşte kötü değildi sacının kalitesi de lüxellden iyi idi kapağı vs de ondan iyiydi
biz termikel alcaz sanırım termikelin sitesine bi gir incele h.buradada da var ordan da bak
karar verirsin

:)) kız nerem üstad yaa böle deme bişi yapıom zannetcem:) sadece araştırmak huy oldu sormadan araştırmadan alamıyorum:)
o dediğin mikrodalgada var
biz şimdi yeni evde kullanıyoruz mikro dalgayı
benimki ben kullanmam diodu hergün açıo kullanıo
dolaba ekmek koyuyoruz onun buzunu çözüo
ekmeğini ısıtıo hergün valla memnun :)
ben de geçen kıymayı çözdüm gayet pratik tavsiye ediyoum mikrodalgayı
:dd

750 ile bütün ıvır zıvırını alırsın kızım ya
iki tv yi neytcen evde
sonra alın tv yi
herşeyin ilki lüzumlu
ikincisi keyfidir:))
al eksiklerini kapat o faslı sonra tv alırsınız
şans işi diosun ama buhar gücü de mi şans işi ütünün deli kız:)
ben de istiom çek yaa kapıda mı dağıtıolar bu mereti

Merhaba herkese bu daha ilk mesajım :lepi: ayy çok heyecanlandım :ecrin_bebek: Sevgilim 22 mayısta istemeye geldiler aynı gün sözlendik ve dün gün aldık 11 eylülde düğün yapıyoruz. Nişan falan yok. Ayrıca çeyizimde yok nasıl kalkıcam altından bilemiyorum. 2 gündür kampanyalara bakıyorum. Güral porselende bi kampanya var mini fırın hediyeli. benimde fırına ihtiyacım vardı o sebeple iyi geldi.Yemek takımınız, çatalınız ve kahvaltı takımınız toksa güraldaki kampanyaya bi bakın derim üstelik 899 tl. Fırın blue house. Sitesinde 270 lira normalde. Hepimize kolay gelsin :)

selamlar kızlar.. kaç gündür sizden ayrıyım ama bilen bilir öyle yoğun ve gergin 2 hafta geçirdim ki. önce babacığımı hastaneye yatırdık sonra dün de amelliyatı oldu. ve güzel haberi vereyim babam dün çok ağır bir kalp amelliyatı oldu ve şu an sağlığı iyi.. kendi odasına çıkarıldı bu öğlen yoğun bakımdan.. ben çok mutluyum ki düğünümde babacığım ile dans edebileceğim :) bu güzel haberi sizlerlede paylaşayım dedim.. şimdi hastaneye gidiyorum tekrar.. hepinizi çok öptüm..

selamm kızlar
ereğlii bacımm siz tv alın derim o para ile küçük ev aletlerini carefourrsadan aldık biz çok uyguna geldi öle yapabilirsin

cnm çok geçmiş olsunn

aaaa hihoyyyt gözünüz aydın canım, çok çok geçmiş olsun, geçsin gitsin bi daha da gelmesin :Saruboceq:

xok gecmiş olsun fısıtıgımmmm hersey gönlünce olsun :)

canım ya çok sevindim bitanem yaaaa gözünüz aydın canım benimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…