-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

eeeeeee nerede canım internette var mı sempatiksalakcinni

ereğli cidden büyük hata yapmışsın
eğer biz niye gelmiyoruz bizde gelcez dien yoksa hiç bulaştırmayacaktın
inş biz böle sorun yaşamayız
ki şuan için sanmıyoruz sadece k.validem ve annem olur yanımızda
nişan alışverişindede öleydi.çok güsel içimize sine sine aldık
çok korkuyorum bu tip şeylerde huzursuzluk çıkacak die

sakin olsan knd dediğini aldırcak belli:umursamaz:

ereğilicim valla bende senin gibi yaptım ve hala da yapıyorum.. ama bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.. nişan alışverişinde,düğün alışverişinde, mobilyalarda, en son dün akşam kına elbisesi içinde... her zaman hepsi de yanımda oldular.. ama kayınvalide ve kayınpederim gençler kullanıcak onlar beğensin diye çekilince mecburen benimkilerde çekiliyor:)))
gerçi eve gelince babişim ama kızım şunun şurası şöyleydi diye başlıyor, ama baba biz beğendik diyince susuyor:)))

ereğli canım kendin kaşınmışsın sen ama belki istemedi demesinler diye çağırmışsındır bir bildiğin vardır..

nisancım aynen bende bu tür şeyler yaşamak istemiyorum şimdiye kadar olmadı şimdiden sonrada inş. olmaz.. ufacık şey bile bazen mide bulandırıyo malesef..

Canım kullanılan malzemeye göre fiyat arttırıyorlarya hani o kesin lake ya da ahşap kaplama gibi bişeydir, iyi malzemedir kullanılan malzeme ne bilmiyorum ama fiyatı bana normal geldi canım biz yatak odasını kapmanyalıymış ne kadar indiler bilmiyorum ama nakit üçbine aldık frenden hariç fazla bi özelliğide yok. Tereddüt etme hadi hayırlı olsun:)

ereğlim bu cidden büyük bir tecrübe olmuş sana bir daha bir yere giderken kimseyi karıştırmazsın,aman biz kimseyi bulaştırmamıştık allah'tan alırken,bir tek tül-güneşlik olayında o da annem alıyor diye yanımızdaydı yine ben seçtim annem sorarsam fikir verdi sadece,ıhhhıhhh giç gerek yok gerçekten,yaşadığın o ortamı düşündüm de şu an her kafadan bir ses sanki kendi oturacakları evi yeniden döşüyorlarmış gibi bir ton laf kaydirigubbakcemile3 aman neyse kazasız belasız atlatmışsın balım

sipidi telesetin sitesinde var modeli ESTE google yazarsan çıkıo. ya kaliteli mobilya canım. orta kapı akordion şeklinde. yandakilier normal kapak. ama çekmecelerinde hep stop sistemi var

Aman diyim kızlarrr. Zaten yatak odasını ben seçmedim walla laf aramızda annemle+kayınvalidem seçtiler bi baktım hesap yapıyorlar. Kan beynime sıçradı ama evede gelince hoşuma gitti.
ığrenç bi durum insan gerginlik olmasın diye napcağını bilemiyor şiştim resmen şu eşyaların derdinde.
Nişan alışverişide öyle olmuştu öğhhhhhhh herkes beğendiğini almam için burnuma sokmuştu bizimkiler(annem+ablam) gene bi iki fikir verip kenara çekiliyorlar nişsanlımın tarafı öyle diil gözüme sokacaklar:). Halılar kaldı onları ne zaman alırız diyorlar gerek yok siz zahmet etmeyin dedim artık.
Canım bilirsiniz benim kayınvalidem üvey bendende 10yaş falan büyük o yüzden daha hassas davranmak gerekiyor normal annesi olsa bişeyi yanlış anlamaz o hemen yanlışa çekiyor neysem böyle hatunlar aman diyorum bi daha.

neyse canım. ereğli sen nişanlına söle o halletsin. çok zıtlaşma. biz de manisada eşya bakmıştık benim babam öle zorla yatak odası aldırıodu

[B]eregli cnm geçmiş olsun :)
üzme kendini artık olan olmuş sende bundan sonra bişeye karıştırma kimseyi
kızlar bende de görünmüyo aktifler dünde görünmüyodu sonra bi ara göründü tekrar kayboldu

adacım burda mısın son durum nedir [/B]

Adacım bişey ne kadar ertelenirse öfke patlaması o kadar yüksek oluyor sonuçta evleneceğin kişi şu dünyadaki en yakının ve en çok güvenebileceğin insan çocuğada ona kendini illa bişeyleri derin derin açıklaması gerektiği anlamlarına gelen tripler atma öyle(güven vermediği anlamalrına gelen) şeyler yakıştırma çocuğa.
Ya bu sevmek ne güzel bazen ne kadarda güççççççççççççççç ama hele evlilik arifesindeyse insan bizler gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…