-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

lepi hayırlı olsun canım
nie korkuyon kıs
evlenmek için nişanlanmadın mı
okadar erkenede alınmış ne bekliyon daha kaydirigubbakcemile3

sipit eve çıkcak eylülde dioduk ama daha da öne alalım dio boşuan kira vermeye ne gerek var dio tekken
eksik var da tamalanır baya bişiyim tam benim kettel süpürge kaldı en büyük
nisan kızım ne biliyim ben hala çocuk gibiyim haha
yemek bilmiyorum bilmiom be
ay neyse ben bunu anneme nasıl dicem bilmiyorum
nişanlımda yanımda olmalı mı

ay ben beni isticeklerini diyene kadar gebermiştim
diyememştim en son börek yaparken demiştim
valla bukkez hiç kaçarı yok gel söle dedim
ay kalpten gitcem bi gün
zaten annem sormuo hiç nezaman diye korkuo tarh deriz diye galba

eeee lepicim herhalde annen senden de hassasdr
Bence böyle böyle düşünüyoruz diye girin konuya
hemen üstüne gitmeyin kadının.neden onun istediğinizi de anlatın

adacım burda mısın son durum nedir [/B]

adacım bence fazla uzatmadan konuş
konuşmadıkça içinde daha çok büyütüyosun
daha kötü olabilir sonuç

kızlar az önce baktığım da tlf.da 4 cevapsız daha vardı,işin garibi arıyor ama bir açıklama yapıcı mesaj atmıyor bu tabi daha çok sinirlerimi bozdu ben de mesaj yazdım

mantıklı bir açıklaman olmasını öyle çok dilerdim ki ama gördüğüm kadarıyla tipik arkadaşlarla buluşma durumundan çok daha ciddi bu seferki.İşin tuhafı nişanlım dediğim adam 21:30 da şarjı takarım diyor ve sonra kendinden haber vermiyor,kaza bela bile olsa insana haberi gelir bana o bile gelmedi.Bu ne şimdi masum bir işten sonra ark. oturdum mu? değil işte,hep aynı şeyler oluyor,kusura bakma ama ciddi bir hata yaptın.Kendini koy yerime diyeceğim ama onu da yapamazsın.Yanlış yaptın ve biliyorum ki düne dair tek bir mantıklı lafın yok.Sanırım kadınlar günü kutladın.Benim kaybedecek bir şeyim yok.Bu gecede,yarında,daha sonra da dün nerde soluğu aldıysan yine al.Ben uğraşamam.

sanırım benim fikrimde eccem gibi düşünüyorum kısa süre sonra evleneceğim adama bu dönemde bunu yapamam çünkü biliyorum oda stresli sinirli oturup dinlemek isterim onu.

adacım inan senden daha fazla sinirli bi yapım vardır ama iki taraflı düşün belki oda şuanda telefonu açmadığın için sana kızgın 10 dk ayır dinle belki inanılmaz bi açıklaması var.

yine de inan senin hayatım ama sen nasıl evlilik arifesinden stresli ise oda öyledir

kıs lepi aynı korkular bendede var
saldım valla bıraktım akışına
ben eve gidip yemeği yiyip tv başına gidiyorum sofra mofra yemek hiç anlamam
suyumu bile annemden istiyorum düşün

slm kızlar .bende albüm yaptım çeyiz için çok bişey yok ama bakmak isteyenler bakabilir...

oyy ada canım gerçekten ağır olmuş canımm..evet hatalı ama vardır bir açıklaması dinlemeyi deneseydin keşke neyse olan oldu çabuk düzelir canım inşallahh herşeyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…