-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

asgd canım çok saol ya
rast giderse ne ala Allah hepiciğimize yardım etsin

bacım vallaa bizz şuan yaptıklarımız anlatayım sana :

önceden allahtan beyaz eşyaları almıştık simensten aldık valla buzdolabı çamaşır makinası bulaşık makinası vs.. simens yada bosch al bence...

düğün mekanını tuttuk nikah işlemlerini yaptık vallaa eğer temmuz diyorsanız ramazan erken olduğu için her yer dolu benden demesi bacım elinizi çabuk tutunn...

mobilyaları da önümüzdeki hafta halletcez ider mobilyadan almaya karar verdik

gelinliğimi sipariş ettim ,kadın arayacak provaya..

kına mekanını ayarladım bugün kapora verdim o da tamam ...

ev meselesi de bizim kiradaki ev olacak...evimiz şükür kira deeğilll

sor cevaplayayım cnmm 3 ayımm kaldı benimdeee

benim tarihi değişesim yok:)
sen bana modelleri atarmısın bi ara kuzum aldığınız beyaz eşyların
biz nikah yapcaz düğün yapmicaz
kınada dernekte olur bizim
ama haklısın ramazan öncesi dolu olur sen kadıköy evlendirme dairesinden mi aldın günü
bi de h. içi senin düğün bizimkiler hayatta h. içi yaptırmaz

lepicim hayırlı olsun öne alınmış tarih
grace seninde belli olmuş tarih sizinkide hayırlı olsun cnaım
grace düğün için nereyi tuttunuz? hani gönül daveti düşünüyodun ya orası mı

selam derya

benim memur salona gelecek canım ... herkes düğüne gelecek canım bizim...

bizim beyaz eşyalar 4 bin tuttu canım... modellerini şimdi tam hatırlamıyorum cnm...

Anasayfa | İder Mobilya bu da mobilyaa sitesi..

saol canım benim

benim memur salona gelecek canım ... herkes düğüne gelecek canım bizim...

bizim beyaz eşyalar 4 bin tuttu canım... modellerini şimdi tam hatırlamıyorum cnm...

Anasayfa | İder Mobilya bu da mobilyaa sitesi..

ya grace ben çok telaş yaptım
belediyenin sitesine baktım haziran neredeyse tam dolmuş
temmuzda yerler var
yani benim bi iki haftaya gün almam gerek demektir bu
beyaz eşya olarak ne aldınız peki fırın buzdolabı bulaşık ve çamaşır makinesi mi
tv var mı

evett hemen alınn yok yerrrr benden demesiii vallaa hafta içleri bile nimetten sayılacak yakında bendn demesi... hemen karar verin ... kadıköy belediyesine başvurduk biz 353 tl tuttu masraflar 6 resim ikematgah nufus fotokopisi sağlıkraporu bunlarla gidiyorsun günü alıyorsun..

eşyalarımız buzdolabı+çamaşır+bulaşık+fırın aldık ..
tv yok tv yi alıcaz daha bakınıyoruzz .. ama varyaa süre az olunca ne yapacağını şaşrıyor insan...

grace bi de beni düşün benim bi haltım yok

Son düzenleme:
6 resim nufus fotokopisi ikametgah kan tahlili ve ciğer filmi dimi
giğer filmi iöçin verem savaşa gidilomuş kan için de tren şeyini geçinceki sağlık ocağı oluomuş sanırım

eee söyleee al karşınaa yaa bende diyemem diyordum ama aldım konuştum herşey halloldu..
ama süre azz o yüzden elini çabuk tut bakınmaya başla şimdiden sen nerede oturyordun?

evet önce nikah işlemlerini halledin derim bence biz cumaya zor bulduk okdr yani...
sadece nikah mı olacak sizin?

düğün yerleri çok pahalı grace ya bizim çevrede sıradan düğün olmaz şık biş olmalı o da 4000 5000 okadar para yok valla düğüne vercek
zaten çevre aile farklı yapıda ikisini bi ortamda buluşturmak garip olur
kadıköyden alcaz bizde
zaten az evvel baktım netten haziran dolmuş temmuz boş
sizin düğün nerde nekadara mal olcak kuzum

yok canım orayı tutmadık biz başka bir yeroldu oraya gitmeye çok niyetliydik ama kısmet olmadı bize biraz uzak kaldı o yüzden gitmedik canım .. ama kişi başı yemekli 35 lira dediler bize.. 400 kişi için..kartal gönül davet..

canım bizim düğün olacak aynı duurmlar bizde de var şık olamlı dedik vs.. yemekli olacak vs.. by otell in dvet salonunu kiralık biz 6 bini buldu...bir kere yaşanacak ama bu günler..

ya ne iiyim grace benim hiç düğün hayalim olmadı bilio musun:
ondan içimde kalcak bişi değil yani
ama bi balayını istiyorum onun için borç yapabilirim :)

kızlar selamün aleykümmmm

hepnize çok teşekkür ederim Allah size de uzun uzun ömürler versin. sevdiklerinizle beraber inşallah

kızlar biz de kirada oturacaktık. benimki telekomda çalışıo. bugün telekomun lojmanlarına bakmaya gittik. içi yeni yapılmış gayet güzel. yerler parke, dolapları iyi. kapılar amerikan. yani yeni bitmiş gibi. işte kötü yanı salon hariç odalar ufak ama fiyat süper. yakıt dahil 290 lira. para biriktirmek için süper yani

grace valla çok sevindim senin adına, lepicim inşallah sen de ev bulursun hemen. biz de nikah için bi otelle anlaşmayı düşünüoruz manisada düğün burda nikah olucak.

lepii hayırlı olsun kuşumm.
oyy herkesler gidio bi ben kaldım galibaa
bende aldım b. eşyalarımı herkes iyi dğl desende vestel aldım bulaşık mak. buzdolabı çamaşır mak. lcd 82 ekran tv 3500 aldık .
ada canım ben bütün olanları kaçırdım ve şaşkınlık içinde okudum son gelişmeler nedir bilemiyrm ama kötü giden bişiyler yoktur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…