-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

zeynepcim güle güle kullan hayırlı olsun beyaz mı gri mi canım? çok iyi fiyatları daha biz tv ve fırın alıcaz

kızlar kayınvalidem bana tiremusu yapmış üstüne de mum taktık üfledim pek güzel oldu..aşkım da bana kalp mause almış çok istiodum. bu yıl zaten pahalı hediye almamaya karar vermiştik

kizlar hala aramadi ve is cikisima da gelmedi tahminimce mesaiye kaldi eger oyleyse 21:00 de cikmistir isten yok eger mesaiye kalmayip keyfine gore gelmemezlik ve aramamazlik yaptiysa soyleyebilecek bir sey bulamiyorum bu konuda,daha da fazla dusunmek istemiyorum bilmiyorum inanin bana su an hicbir sey bilmiyorum
bu kadar keyfi ve sorumsuzca davranip bir de kendini hakli goruyorsa zaten anlamsiz onun icin uzuluyor olmam.Kimbilir belki su an yine disarida hic bilmedigim bir yerde hic bilmedigim birileriyle gonul eglendiriyor,kafa dagitiyordur

sende güle güle kullan cnm.afiyet olsunn.
beyaz aldık cnm gri istemedim ben kampanya vardı 4 çeşit yapmışlar 2. olanı aldık biz daha da uygundu ama tv değiştirdik büyük aldık küçük veriolardı peşin aldık birde ondan çok düştüler 500 tl kadar indi adam

kızlarr onu bunu bilmem bu işte her adım para demek ... para su gibi harcanyorr vallaa zor işlerr fethiyede düşünüyoruz balayı bakalım daha araştırma içindeyiz..

canımmm ne olur kötü düşünme sen arasan nerdesin fln desen gerçi yanlış bişiy diosam özür dilerim ben konuyu bilmiyrm ama bu kadar büyük mü kabahatı yani

em tatlım çok gzl güle güle kullan cnm bende b. eşyaları eklemeye çalışıom ama olmuo

grace öle valla biz borcumuz azcık olur dioduk. ama yine de borç yapıcaz galiba. ama ödemesi zorlucak kadar değil. en azından eşya ve perdeleri falan peşin alabilicez

inş. cnm ya bi nisan iyi demişti vestele bide sen tv e dion ama bende şans işi olduğuna inanıyrm annemin ilk çamaşır mak. arçelikti ve her ay tamirdeydi şimdi arçelik fırın bozuldu o yüzden iyi marka diyip güvenion bozuluo işte. birde garantisini 45 tl vererek uzatma imkanı var normalde 3 yıl 7 yıl yapıolar bizim mağazada duruo tv hariç alırken 45 tl vercez garantiyi uzatcaz
süpürgem çok küçük dimiiii

kızlarr konu açılmış gödünüzmü aileniz düğünde ne takcak die. ya ayıptır sorması sizinkiler damada bişiy takcaklarmıı

ya canım nişanda saat taktık ya biz. düğüne fazla takmayız artık altın takarlar damada bana da bilezik kanımca

bizde saat taktık. bilemiom ki biz hiç damada da takı taraız die düşünmedik burda okuyunca bi sizede sormak istedim em sen inci set diodun buldun mu ben buldum bitane annemler alcak onu adama dedim ki( tanıdık kuyumcu) sahte olduğunu nerden anlıcam bunu kuyumcuların hiçbiri sahte satmaz güvenebilirsin dedi ama sahte gibi durmuo zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…