-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

zeynepcim biz çok mobilya baktık orta derece hatta güzel takımların hepsini 7-8 bine kapatabilisin biraz üste çıkayım diyince hepsi artıyo. ben de kilim de hesaplattım 9 bin tuttu yemek odası salon takım yatak odası ve köşe takımı

ama ben sonra telestte beğendim sadece yemek odası yatak odası ve koltuk takımı 9 bin ama kaliteliler baya

em cnm ya bana 9 bin çok gelio açıkcası ya
daha uygunları yokmuu off içim karardıı

yataşa gittin mi cnm sen fiyatları nsl bak bu takımı beğeniyrm mesela

Son düzenleme:
kolyesi küpesi yüzüğü 1300 dediler. ama kolyenin ucunda beyaz altın olanlardan tek sıra inci dğl. bileklikte eklenirse iki sıra 1600 dediler. bileklik istemiom ben kullanamam onu hiç

canım var oturma odası yapcan mı sen
benim adetimdir elimle seçmiş gibi pahalıya giderim hep

ya valla bulursun uyguna sen istanbuldan da bakarsın ucuza gelir. gözün korkmasın valla

biz de 1000 sorduk canım ama altına zam geldi şimdi. altın kısmı ne kadar az olursa o kadar ucuz oluyo inci pek pahalı değil altını para ama çok şık

evet bunun altın kısmı büyüktü baya yaprak şeklinde bişiyler vardı ucunda da inci sallanıodu yine yüzüğüde altındı ztn ben bi altın yüzük sordum 350 tl dedi düşün yani demekki o fiyatta iyi sete
birde kalıcı bişiy altının modası geçio modeller değişio ama incinin geçmio ondan istiom

yataş da ucuz da var pahalı da ama genelde pahalıydı benim sorduklarım
amann valla benim çok kafam karıştı eşya konusunda ilk baktığın yerde beğenirsen al sonra allak bullak oluyon

ya canım umutlanmak istemiom ama bizde lojmanda kalıcaz galiba ucuza gelicek. sizin ev var mı kira mı olucak

kirada oturcaz cnm eğer lojman fln olursa çok iyi olur sizin için hem para biriktirir ev alırsınız ilerde.çok gzl olur.
bakalım bizim içinde hayırlısı ben çok pahallı eşya almak istemiom yataşın köşe takımlarından istiom onlar o kadar pahallı dğl snaırım hem bütçeyide aşmaz ama yemek odaları ve yatak odaları çok pahallı bugün bellonaya girdik annemle yatak odalarına bakalım die 3500 dediler bi yemek odasına da 4 küsür dedler ağzım açık kaldı moralim bouzldu çıktım

canım yataşın köşeleri pahalı . ben kilimden baktım. bak eklicem ama bunun koyu rengi olucak sütlü kahve gibi en ii buydu 1690 peşin 1300 mü ne galiba

aaa çok gzll buda benim istediğim renk. çok gzl cnm bende yataşın beyaz köşe tak. çok beğeniyrm hadi yaa bi ara uygundu onlar die hatırlıom

em bu yemek odası tak. aynaları oluo ya konsol üstünde onları almasak oluo dimi ya da bitişik monteli olanlar oluo çıkarmı onlar

Son düzenleme:
evett çok güzel ama pahallı biraz bende yatak odasını açık renk düşünüom çok hoş duruolar ama renkten çok fiyat önemli tabii
kilime baktım şimdi çok hoş bi koltuk takımı var beyaz çok hoşuma gitti

Son düzenleme:
istanbulda ölee. bizim burda hiç problem yok istediğin gün istediin saat veriolar. önceden almaya gerekte olmuo lepimm foto işi yarım saatlik bişiy şu hemen verenlerden çekilirsin .

zeynep bak orda vardı peşin 2200 e bıraktı benim hoşuma gitti o life modeli galiba

dolmuştur lepicim. artık hafta içi falan bakmıcan alcan gün halledersin yarın foto çektir başvur hemmen

hmmm evet iyimiş fiyatı kuşum sevindim bu kilim mobilya işine yatak odalarıda yemek odalarıda iyi aklımda bulunsun elbet birgün bana da lazım olucaakkk

kızlar iyi geceler hepinize ben çıkıyrm gzl rüyalarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…