-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

caspersy canımmmm gelinliğimin modelini sen görmedin mi kuşum albümüm de var oraya bakarsın.Yarın nasipse 2. provasına gideceğim.Anannnmmmm kına kıyafetine ise hiç bakmadım,gelinliği bile biliyorsun son ana bıraktım artık onda ne yaparım bilmiyorum

ayy adacmm utandm yaa hoşbldm canm benmm

casperr bizi tecrübelerinle aydınlat kuşummn kaydirigubbakcemile3

he he tamam canmcmm

hoşgeldinn canım. sen de fikir verirsin. ev eksiği biter mi, sen yanımızda ol yeter.
nasılsın ??

hoşbuldm tatlımm ayy bitmiyo canm bitmiyoo :)

aa hayır görmedim ada yaa bakcam hemenn ama acil bi iş geldi onu halledeyim döncem size :)))

hımmmm bir arkadaş daha geliyor şimdi kızlar emma10 o da caspersycim gibi bu topiğin kaynaşmış olduğunu ve başka yerlerde olduğu gibi yabancı kalıcağını düşünüyor ama ben bizlerin buranın öyle olmadığını söyledim kendisine
deniz'cim sen de gel canım,hepimiz aynı süreçten geçiyoruz aşağı yukarı,yani aynı yolun yolcusuyuz kaydirigubbakcemile3 çok güzel arkadaşlar var burada haberin ola

kızlarrrrr mevcut artıyor gördünüz mü huuu huuuu

ada sen kaça anlaştın gelinlik için canım

şekerim kiralık 1000 Tl benim duvağı,tacı,kesesi,el çiçeği dahil.Kendi oturduğum semtte bir gelinlikçide dikiliyor

caspersy hoşgeldin canım...
ee artık evli olan bir danışmanımız var burda:))))zemuszemus

evettt kuşum,şimdi hepimiz bekar olunca bazen tecrübeli birinin bize şunu da alın ya da şuna hiç gerek yok diye yönlendirmesi iyi olacak kaydirigubbakcemile3

oh ya ne güzel oldu. deniz bekliyoruz seni canımm. ayy yeniden birarada olmak çok güzel. kaydirigubbakcemile5

mesela caspersy sevgililer gününde hiç üşenmedi netten edindiği bir fikirle eşine bayağı da bol sayfalı bir kitap yazdı,şimdi ilk yıldönümümüzde bu tecrübesinden faydalanacağım,nasıl başladı,neler yazdı,ne gibi örnekler verdi,şunu da koysaydım kitaba daha iyi olurdu falan,çünkü acayip güzel fikirleri var hatunun ya :)

oh ya ne güzel oldu. deniz bekliyoruz seni canımm. ayy yeniden birarada olmak çok güzel. kaydirigubbakcemile5

adacım, reyhancm çok teşkkr edrim evet topikte muh çok güzel ,inşallh güzel paylaşımlar yaparz hep beraber kaydirigubbakcemile5

kızlarrrr bir topicte gördüm şimdi gelin arabanıza kim oturacak diye yemin ederim daha başlığı görünce ateş bastı bana,ben ne yaparım hiç düşünemiyorum yani benim görümce hayatta bırakmak istemeyecektir o ön koltuğu kaydirigubbakcemile3

adacım, reyhancm çok teşkkr edrim evet topikte muh çok güzel ,inşallh güzel paylaşımlar yaparz hep beraber kaydirigubbakcemile5

hah işte bu hoşgeldinnnnn
şimdi söyle bakalım arkadaşlar da bilsin ben de son olanları bileyim,aile tanışacaktı isteme-söz vs. bunlar tarih?

adacım o varsın ön koltuğa otursun.. araya senin yanına da kızkardeşin oturur:))

bu arada birşey sormak istiyorum... yaa mutfak tezganın üzerine küçük çöp kovalarından alsammı, kararsızım... siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??

emma10, hoşgeldin aramıza:))

benim bir sürü görümce var ama seninki beter cnım ya. zaten en büyük ablasının kızı sürcekmiş arabayı bizde de o muhabbet var.

selam kızlarrr, az önce okuldan geldim, nasıl yorulmuşum, haftayı bitirdik şükür ama resmen şu haldeyim mirmirmirmirsempatiksalakcinni

geçmişi okuyorum deminden beri, bu eyüpsabrituncel den haberim yoktu, ahanda şimdik hemen üye olucam :lepi:

ayrıca adacım senin için de çok mtlu oldum, düzelmiş herşey :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…