- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #12.201
adaaa sakardenizz davetinize dayanamdm geldm :)))
ayy ben çeyiz faslını geçtm darısı sizee
balım hoşgeldin
kızlar caspersy arkadaşımız yeni evlidir ve süper muhabbeti vardır,bize tecrübeleriyle çok mantıklı paylaşımlar yapmıştır diğer topicte de,şimdi buradan konuşalım istedim ama o yabancılık çekti bir ara,ben de dedim buradaki arkadaşlar da süper canım tanıyınca anlayacaksın.Kızlar aman beni mahcup etmeyin,gerçi etmezsiniz de kaydirigubbakcemile3
casperr bizi tecrübelerinle aydınlat kuşummn kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinn canım. sen de fikir verirsin. ev eksiği biter mi, sen yanımızda ol yeter.
nasılsın ??
caspersy canımmmm gelinliğimin modelini sen görmedin mi kuşum albümüm de var oraya bakarsın.Yarın nasipse 2. provasına gideceğim.Anannnmmmm kına kıyafetine ise hiç bakmadım,gelinliği bile biliyorsun son ana bıraktım artık onda ne yaparım bilmiyorum
ada sen kaça anlaştın gelinlik için canım
caspersy hoşgeldin canım...
ee artık evli olan bir danışmanımız var burda:))))zemuszemus
hımmmm bir arkadaş daha geliyor şimdi kızlar emma10 o da caspersycim gibi bu topiğin kaynaşmış olduğunu ve başka yerlerde olduğu gibi yabancı kalıcağını düşünüyor ama ben bizlerin buranın öyle olmadığını söyledim kendisine
deniz'cim sen de gel canım,hepimiz aynı süreçten geçiyoruz aşağı yukarı,yani aynı yolun yolcusuyuz kaydirigubbakcemile3 çok güzel arkadaşlar var burada haberin ola
kızlarrrrr mevcut artıyor gördünüz mü huuu huuuu
hımmmm bir arkadaş daha geliyor şimdi kızlar emma10 o da caspersycim gibi bu topiğin kaynaşmış olduğunu ve başka yerlerde olduğu gibi yabancı kalıcağını düşünüyor ama ben bizlerin buranın öyle olmadığını söyledim kendisine
deniz'cim sen de gel canım,hepimiz aynı süreçten geçiyoruz aşağı yukarı,yani aynı yolun yolcusuyuz kaydirigubbakcemile3 çok güzel arkadaşlar var burada haberin ola
kızlarrrrr mevcut artıyor gördünüz mü huuu huuuu
oh ya ne güzel oldu. deniz bekliyoruz seni canımm. ayy yeniden birarada olmak çok güzel. kaydirigubbakcemile5
adacım, reyhancm çok teşkkr edrim evet topikte muh çok güzel ,inşallh güzel paylaşımlar yaparz hep beraber kaydirigubbakcemile5
adacım, reyhancm çok teşkkr edrim evet topikte muh çok güzel ,inşallh güzel paylaşımlar yaparz hep beraber kaydirigubbakcemile5
kızlarrrr bir topicte gördüm şimdi gelin arabanıza kim oturacak diye yemin ederim daha başlığı görünce ateş bastı bana,ben ne yaparım hiç düşünemiyorum yani benim görümce hayatta bırakmak istemeyecektir o ön koltuğu kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?