- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #12.221
kızlarrrr bir topicte gördüm şimdi gelin arabanıza kim oturacak diye yemin ederim daha başlığı görünce ateş bastı bana,ben ne yaparım hiç düşünemiyorum yani benim görümce hayatta bırakmak istemeyecektir o ön koltuğu kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım. sensiz olmaz zaten. inşallah cnm. kaydirigubbakcemile5
adacım o varsın ön koltuğa otursun.. araya senin yanına da kızkardeşin oturur:))
bu arada birşey sormak istiyorum... yaa mutfak tezganın üzerine küçük çöp kovalarından alsammı, kararsızım... siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
emma10, hoşgeldin aramıza:))
adacım o varsın ön koltuğa otursun.. araya senin yanına da kızkardeşin oturur:))
bu arada birşey sormak istiyorum... yaa mutfak tezganın üzerine küçük çöp kovalarından alsammı, kararsızım... siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
hah işte bu hoşgeldinnnnn
şimdi söyle bakalım arkadaşlar da bilsin ben de son olanları bileyim,aile tanışacaktı isteme-söz vs. bunlar tarih?
Deniz cim işin aslı ben görümcemi kendi haline bıraktım o da tıpkı ailesi gibi ama en azından daha genç diye beni anlar,biraz yardımcı olmaya çalışır diye düşünüyordum ama çok yanılmışım.Şu ana kadar bir ihtiyacın var mı diye sormadı son 1 ay kaldı bilemem bundan sonra da sorsa ne kadar önemi olur.Onda şöyle bir şey var sürekli büyütüleyim,sayılayım gerçi hepi topu 3 yaş büyük benden ama şu lafı bile kendini nasıl bir yerde gördüğünü anlamama yetti.Sen bana bağıramazsın ama ben sana bağırırım kaydirigubbakcemile3,dedim ya pek muhattap olmuyorum,ama huy çıkmıyor hala aynı anlayacağın
caspersy hoşgeldin canım...
ee artık evli olan bir danışmanımız var burda:))))zemuszemus
caspersy hoş geldin tatlımm :))
şekerim kiralık 1000 Tl benim duvağı,tacı,kesesi,el çiçeği dahil.Kendi oturduğum semtte bir gelinlikçide dikiliyor
adaaa gördm gelinliğii ama seninle görmek istiyorum benn
evettt kuşum,şimdi hepimiz bekar olunca bazen tecrübeli birinin bize şunu da alın ya da şuna hiç gerek yok diye yönlendirmesi iyi olacak kaydirigubbakcemile3
mesela caspersy sevgililer gününde hiç üşenmedi netten edindiği bir fikirle eşine bayağı da bol sayfalı bir kitap yazdı,şimdi ilk yıldönümümüzde bu tecrübesinden faydalanacağım,nasıl başladı,neler yazdı,ne gibi örnekler verdi,şunu da koysaydım kitaba daha iyi olurdu falan,çünkü acayip güzel fikirleri var hatunun ya :)
Deniz cim işin aslı ben görümcemi kendi haline bıraktım o da tıpkı ailesi gibi ama en azından daha genç diye beni anlar,biraz yardımcı olmaya çalışır diye düşünüyordum ama çok yanılmışım.Şu ana kadar bir ihtiyacın var mı diye sormadı son 1 ay kaldı bilemem bundan sonra da sorsa ne kadar önemi olur.Onda şöyle bir şey var sürekli büyütüleyim,sayılayım gerçi hepi topu 3 yaş büyük benden ama şu lafı bile kendini nasıl bir yerde gördüğünü anlamama yetti.Sen bana bağıramazsın ama ben sana bağırırım kaydirigubbakcemile3,dedim ya pek muhattap olmuyorum,ama huy çıkmıyor hala aynı anlayacağın
Denizzz aaa 27 martttt dur bakimmm tabi ya bizim pınarpinin düğün tarihi yanlış hatırlamıyorsam,desenize o gün 2 tane hayırlı işimiz var.Rabbim ikinize de o günü çok güzel geçirmenizi nasip etsin inşallah
nişanda ibo kullandı ben oturdum yanına ...düğünde de öyl eistiyorumm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?