-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

cnm bnm hala görümcen sorun çıkartıo mu aman tanrım hadi nişanlılık dönemi neysede artık evleniosn 1 ay var şurda akannehir

hoşgeldin canım. sensiz olmaz zaten. inşallah cnm. kaydirigubbakcemile5

hb güzelim çok teşkkr edrim sizizde olmuo :1hug:

bilmiyorum bakalım bizimkiyle bu konuyu bir konuşurum ne düşünüyor

çöp kovasına gelince,yaw benim zaten mutfağım küçük eee doğal olarak tezgahım da küçük bir de ben öyle tezgahın üstünü çok kalabalık sevmiyorum,lavobanın hemen alt tarafında dolap oluyor ya işte oraya bir çöp kovası koymayı düşünüyorum :)

ben de biraz titizimdir. alsan hoş olabilir. ben alırım en azından.

Deniz cim işin aslı ben görümcemi kendi haline bıraktım o da tıpkı ailesi gibi ama en azından daha genç diye beni anlar,biraz yardımcı olmaya çalışır diye düşünüyordum ama çok yanılmışım.Şu ana kadar bir ihtiyacın var mı diye sormadı son 1 ay kaldı bilemem bundan sonra da sorsa ne kadar önemi olur.Onda şöyle bir şey var sürekli büyütüleyim,sayılayım gerçi hepi topu 3 yaş büyük benden ama şu lafı bile kendini nasıl bir yerde gördüğünü anlamama yetti.Sen bana bağıramazsın ama ben sana bağırırım kaydirigubbakcemile3,dedim ya pek muhattap olmuyorum,ama huy çıkmıyor hala aynı anlayacağın

hah işte bu hoşgeldinnnnn
şimdi söyle bakalım arkadaşlar da bilsin ben de son olanları bileyim,aile tanışacaktı isteme-söz vs. bunlar tarih?

ay utandım şimdi cnm bnm yaa hani küçükken hadi şarkı sölede görsünler derlerdi yaa onun gbi hissettm kendimi :kedi:

adacım 27 mart isteme ve söz gnüm Allahın iznyle bi aksilik çıkmazsa :lepi:

hb gulsunn teşkkr edrim opuyorumnanaktan

ooooooo görünmezim,canım,balım çileğim de burdalar mış ( burada piyanist şekli koyacaktım ama baktım yokmuş kaydirigubbakcemile3 ) kız sen artık görünüyorsun

yaa adacım arabayı nişanlın kullansa, sen de yanına kurulsan ve de kimse olmasa arabada olmaz mı canım ya???

Allah yardımcın olsun güzelim zor öle insanlarla uğraşmak yani hep ben ön planda olayım istyr sempatiksalakcinni
boşver hç muhattap olma o zmn dha da sinir olr takmıosn die ama neyse adacım mesafe iyidir :jeyyar:

Denizzz aaa 27 martttt dur bakimmm tabi ya bizim pınarpinin düğün tarihi yanlış hatırlamıyorsam,desenize o gün 2 tane hayırlı işimiz var.Rabbim ikinize de o günü çok güzel geçirmenizi nasip etsin inşallah

caspersy hoşgeldin canım...
ee artık evli olan bir danışmanımız var burda:))))zemuszemus

ay danşman olmaya tecrübem yeter mi bilmiyorm ama elimden geldiğince yardmcı olaym canmm

caspersy hoş geldin tatlımm :))

hoşbuldm canmm

ayy bol bol tahta kepçe alın bana yetmiyo ya :))

ayy saol canmm ama kitabı eşimde çook beğendii 108 sayfa yazdm çok güzel olduu

ayy benm de 4 tane görmcem var aman aman seninki kabus gibi canm ya bnmkiler melek valla

gulsunnn canım işte bir konuşmamız lazım tam birşey de diyemiyorum ama gelin arabası için de sorun çıkarsa artık yeter diye feryat edebilirim yani.Gerçi gelin arabamız benimkinin eniştesinin arabası olacak,şimdi arabayı erkek kardeşi kullansa bir tanede kız tarafından biri olur o zaman da kızkardeşimi oturturum.Yani bizimkilerden birini de alırım yanıma eğer arabada sadece ikimiz olmayacak ve erkek tarafından biri de olacaksa di mi ama

amin cnm bnm inşallah hepimizin her anı unutulmaz olur :1hug:

ya ada 3 yaş büyük demişsin ya benimkide 3 yaş büyük sen abla diyo musun?

caspersy balım ben de 2 tane tahta kaşık var yetmez mi yaaaa,4 görümce ve melekler vallahi ya benimki uzaylı ya da seninkiler kaydirigubbakcemile3
hatige cim ben de öyle istiyorum ne güzel olur ya kocam yanımda oturur arabayı sürer,biz düğünden sonra vınnnn kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…