-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

pardon cnm ama bn şöle biliorm şimdi düğün arabsında damadın sağdıç die tabir edilen en yakın arkadaşı kullanır arabayı eger evliyse eşi önde otrur, eğer bekarsa kız tarafından gelinin kız kardeşi başta olmak üzere diğer akrablarıda oturblr yani görümcene yer yok adacım :roflol:

adaer cim tabiki öyle olmalı.. eğer onlardan bri varsa, sizden de biri olmalı... adet budur.. aslında hazıre seninki suyuna gidiyorken, gelin arabasını onun kullanmasını söylesene:)))alkisalkisalkis

aynen caspersy.benimde 5 tane görümce de. Allah için hepsi birbirinden iyi. şimdiden reyhan deyip kalıyollar peşimde.

ya ada 3 yaş büyük demişsin ya benimkide 3 yaş büyük sen abla diyo musun?

tatlım biz arkadaştık yani benimkiyle sonradan tanıştım ben,önceden okuldan öğretmen arkadaşımdı o yüzden abla falan demedim adıyla hitab ettim eee baştan öyle olunca da öyle kaldı ama ilk başta olsaydı yani benimki abla derken ben adıyla hitab etmezdim sanırım.

hımmmm ben bu söylediklerinizi bir konuşayım benimkiyle dediğiniz gibi hazır huyuma suyuma da gidiyorken benim ki hem tabi ya sağdıç diye bir şey var,görümcem kusura bakmasın artık o da evlenince kendi oturur gelin arabasına

flamenko sen neden hiç katılmıyorsun muhabbete,bir de ben sanki seni hatırlıyor gibiyim ama nereden diye düşünüyorum yaaa

ayy o heycanla damat geçmesn bence direksiyona :))))

aynen caspersy.benimde 5 tane görümce de. Allah için hepsi birbirinden iyi. şimdiden reyhan deyip kalıyollar peşimde.

aman aman sonuna kadr öyle olurlar inş canmm

adacım önceden arkadaşın ismiyle hitab etmişsin sonradanda diyemezdin tabi.. ben abla diyorum yaş farkımız var bizim çünküü :))

evet cnm bnm sağdıç die bişey var yani illa biri otrcaksa o damadın en yakın arkadaşı olr seninde kız kardeşin oturur görümcende malesef arkadaki arbada oturur :roflol:

şanslısın cnm bnm hep böle gider inşallah hihoyyyt
bnde görümce yok ama 2 tane bnden büyük eltim var bn küçük gelin olcam kaydirigubbakcemile3

ilk başta ben de korkmuştum. dile kolay 5 görümce akannehir ama tanıdıkça çok iyi oldukarını gördüm. inşallah böle devam ederler.

hayırlısı olsun canım. bizi üzmesinler de....

ya aslında bende insanlara abla abi demesini sevmiyorum
2 yaş byk abim var abi demem ona öyle alışmış ağzım yengemede demiyorum abla diye

görümcemlede tanışmıyoduk mesela k.validemle konuşurken ablangille sana gelicez diyo :)) ee bende doğal olarak abla die kaldı
bi kez nişanlıma dedim sen abla diyo musun diye yok demiyrm dedi tamam bende demiyim dedim fazla yaş farkı yok dedim aramızda
yok ben ara sıra diyorum sende abla de dedi :roflol::roflol::roflol:

ilk başta ben de korkmuştum. dile kolay 5 görümce akannehir ama tanıdıkça çok iyi oldukarını gördüm. inşallah böle devam ederler.

hayırlısı olsun canım. bizi üzmesinler de....

evet cnm inşallah üzmesinlerde en kötüsü kıskançlık yapmasınlar bn o tarz şeylerden çok korkuyrm eyvahedigeldismile

ayy bilmiyorum canm eşim beni saknleştirmeye çalışıyordu direksiyondayken yapamazdı onu :)))

sanırım bnde senin gbi olcam caspersy

aaahhhh ahhhh ya bende mi bir anormallik var diye düşünüyorum artık,benim de abisi evli büyük eltim var geçen gün bir düğünde karşılaştık,hani bahsetmiştim ya arkadaşının nişanına gideceğiz ama görümcem de gelecek vs. diye neyse abisi ve eşi de gelmişlerdi,çocuk abisini de tanıyormuş onuda davet etmiş.Ananmmmm eltim geldi tam bizim masanın arkasında ki masaya oturdu kocası da yanına,biz de benimkinin arkadaşları ve eşleri topluca oturuyoruz herkes bir afalladı.Tabi ben ve nişanlım biliyor olayı çünkü nişanımıza da gelmemişti abisi ve eşi.Neyse öyle geçti akşam benimki söylemiş kayınvalideme,kayınvalide ertesi gün gelinini aramış demiş kızım ortada birşey yokken nişanına gitmediniz eltinin peki insanların içinde niye böyle fırsat veriyorsunuz.( kayınvalide bazen böyle iyi yönleri de oluyor yani doğru da söyler canı isteyin ce) eltimin verdiği cevaba bakın siz ;

asla eltim olamaz o benim,elti falan değiliz biz demiş,kayınvalidem de aaa o ne demek kız öyle değince
ona nişan yaptınız bana yapmadınız,ona ev aldınız beni kendi evinize oturttunuz demesin mi
kadın da kızım nişanı kız tarafı yapar onların kini de Adanın ailesi yaptı,sen de o kadar çok istiyordun madem niye ailene yaptırtmadın :)

ya kızlar ben ne edeyim nerelere gideyim,yahu lafım sözüm yok yine geliyo olay beni buluyor bir de kıza bak hazır borçsuz harçsız eve geldi,kiracı çıkarıldı oturdu eve,bizim şimdiki evi nişanlımla biz kredi çekip aldık her ay kredi taksitini ödüyoruz.Onlara ev aldınız oluyor.Bu ne fesatlık insanlarda ki ne çekememezlik ben anlayamadım.Rabbim herkesi güzel düşünenlerle karşılaştırsın

ay tecrübelileri dinlemekte bi başka oluyomuş bee hihoyyyt

canm nişanlıyken hayaller kuruluyor ama hiç evden ayrılıyorm diye üzülcem falan düşünülmüyo yeter ki aşkımın yanında olayım diyorsun ama yaşayınca amanınn başka şeyler de çıkıyo ortaya hergün gittiğin eve gitmez oluyorsun evinde uyumayı özlüyorsun oyy oyy:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…