- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #12.241
gulsunnn canım işte bir konuşmamız lazım tam birşey de diyemiyorum ama gelin arabası için de sorun çıkarsa artık yeter diye feryat edebilirim yani.Gerçi gelin arabamız benimkinin eniştesinin arabası olacak,şimdi arabayı erkek kardeşi kullansa bir tanede kız tarafından biri olur o zaman da kızkardeşimi oturturum.Yani bizimkilerden birini de alırım yanıma eğer arabada sadece ikimiz olmayacak ve erkek tarafından biri de olacaksa di mi ama
ya ada 3 yaş büyük demişsin ya benimkide 3 yaş büyük sen abla diyo musun?
aynen caspersy.benimde 5 tane görümce de. Allah için hepsi birbirinden iyi. şimdiden reyhan deyip kalıyollar peşimde.
caspersy balım ben de 2 tane tahta kaşık var yetmez mi yaaaa,4 görümce ve melekler vallahi ya benimki uzaylı ya da seninkiler kaydirigubbakcemile3
canm bende çeyiz olarak 2 tane almştm düğünden sonra 2 daha aldm makinaya atınca yetmiyo ya da benm tembelliğimden az geldi 2 tane :))
ayy bilmiyorm hangisi uzaylı :)))
hatige cim ben de öyle istiyorum ne güzel olur ya kocam yanımda oturur arabayı sürer,biz düğünden sonra vınnnn kaydirigubbakcemile3
aynen caspersy.benimde 5 tane görümce de. Allah için hepsi birbirinden iyi. şimdiden reyhan deyip kalıyollar peşimde.
hımmmm ben bu söylediklerinizi bir konuşayım benimkiyle dediğiniz gibi hazır huyuma suyuma da gidiyorken benim ki hem tabi ya sağdıç diye bir şey var,görümcem kusura bakmasın artık o da evlenince kendi oturur gelin arabasına
şanslısın cnm bnm hep böle gider inşallah hihoyyyt
bnde görümce yok ama 2 tane bnden büyük eltim var bn küçük gelin olcam kaydirigubbakcemile3
caspersy hehehe heyecanlı olurlar haklısın ama en güzeli beee :))
ayy bilmiyorum canm eşim beni saknleştirmeye çalışıyordu direksiyondayken yapamazdı onu :)))
hımmmm ben bu söylediklerinizi bir konuşayım benimkiyle dediğiniz gibi hazır huyuma suyuma da gidiyorken benim ki hem tabi ya sağdıç diye bir şey var,görümcem kusura bakmasın artık o da evlenince kendi oturur gelin arabasına
ilk başta ben de korkmuştum. dile kolay 5 görümce akannehir ama tanıdıkça çok iyi oldukarını gördüm. inşallah böle devam ederler.
hayırlısı olsun canım. bizi üzmesinler de....
ayy bilmiyorum canm eşim beni saknleştirmeye çalışıyordu direksiyondayken yapamazdı onu :)))
ay tecrübelileri dinlemekte bi başka oluyomuş bee hihoyyyt
ay tecrübelileri dinlemekte bi başka oluyomuş bee hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?