-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

evet cnm inşallah üzmesinlerde en kötüsü kıskançlık yapmasınlar bn o tarz şeylerden çok korkuyrm eyvahedigeldismile

sanırım bnde senin gbi olcam caspersy

o zaman biraz ağlar zırlarsın geçer canm benmm

ada yaa siziniklerin hepsi bi anormal yaa benm eltiler anormal sadece gerisi şükür normal davranış sergiliyorlardelikafadulden

evetttt aynen demk istediğim olay buydu cnm işte bn bu tarz olaylardan ve insanlardan korkuyrm malesef herkes iyi düşncelere sahip olmuo ve kıskançlık, fesatlık en kötüsü şimdi eltin senin evine gelmcek mi hç güzelim yada her geldiğinde böle triplere mi gricek:umursamaz:
bn önyargılı olmak istemem ama korkularım var görümcem yok ama 2 eltim olcak yaş farkıda var umarım ezilmem alsanaalsanasmile

çilek seninki de ne şiş yansın ne kebap yapmış sanki önce demiyorum diyor sonra da sırf sen söyle diye arada diyorum diyor ayyy bu erkeklerin saygı anlayışı yok mu zatennnn

aaahhhh ahhhh ya bende mi bir anormallik var diye düşünüyorum artık...

Rabbim herkesi güzel düşünenlerle karşılaştırsın

aminn:Saruboceq:

cidden çokşaşırdım adacım böle sölemesine
bilmiyo sanki nişanı kıs tarafının yaptığını
ailesine laf sölesin çok istiyoduysa
k.validende iyi sölemiş

arkdşm doğum yaptı geçen ay :ecrin_bebek:
yarın k.valdem ve annemle birlikte ona gidiyoruz
arkdşımın annesi annemle 24 yıllık arkdş
k.valideside k.validemle arkdş kaydirigubbakcemile3
yarın inş güsel bigün olacak :Saruboceq:

bebiş hayrlı olsn nisancmm
gelin kaynana dünür.. güzel bi gün geçer inş..

sadece 6 aylık evli olduğumu tecrübelerimin daha yeni olduğunu belirteyim kızlar :)))

olsun kuzummm 6-0 öndesin :roflol: biz daha 1 günlük bile değiliz :kedi:

yok canım sanmıyorum görüşüleceğini,gelmem gitmem diyormuş,anam kendimden işgillenmeye başladım virüs falan mı var bende bu kız benden böyle kaçıyor diye.Sonra derdini anlar gibi oldum ama nişanlımın teyzesi söyledi,senin çalışıyor olmanı çekemiyor dedi.Birde araba kullandığını da biliyor ya iyice nefret etti senden diyor :) ayyy dedim ne olur benden uzaklaşmasın ben emniyete teslim ederim ehliyetimi kaydirigubbakcemile3

yok cnm sorun asla sende değil. gerçekten ne olacağı belli olmuyor.kıskançlığın ne anlamı var,bazen insanları anlayamıyorum. herkes vicdanını azcık dinlese çözülür herşey zaten. takmamak en iyi olanı.

evet benim düğüne 6 ay bana göre 1 yıllık evli olcan tatlım

aman adacım şşaırdım valla demin elti ile ilgili yazdıklarınaaa ....

geçmişi okumadım neler kaynattınız bakalım
bana fikir verin kına gecesini nasıl organize edeyim yaa
düğün ctesi
çarşamba yapsam kınayı olar mı ?
ne müzikler çalınır kınada

pınarım ister carsamba yap ister persembe ama mutlaka dugunle kına arasında en az bırgun bıraz sakın ha sakın cuma ya bırakayım deme cunku cok yorulursun dugunden bısey anlamazsın canımm hemde ıkı ayagın bır pabuca girer

nisanım ya bayılıyorum senin böyle kayınvalidenle sürekli güzel zaman geçirmelerine ya maşallah canım

bebiş de hayırlı uğurlu olur inşallah,Allah analı babalı büyütsün

gzelim senle bi alaksı yok bnce bunlar kaprisli insanlar doğal yani sanki çok acayip bişey araba kullanıp işe gtmek CADIARZU
çok güzel bi noktaya parmak bastın bnm eltilerde çalışmıo ve ehliyetleri yok korkmam gerekio mu sence cnm akannehir
yaa ne biliym önyargı yapmıym diorm ama herkesin bi şekilde ya eltisi ya kayınvalidesi ya görümcesi sorun çıkartıo hepsi ii olan hç yok malesef eyvahedigeldismile
çnkü bnde çalışcam ve ehliyetm var eyvahedigeldismile

inşallh çok güzel bi gün olr çilek bebkte sağlıklı,uzun ömürlü olr inşallh opuyorumnanaktan

canm benm kına cuma düğün c.tesi olmuştu hatta cuma sabah 5 de uyuyup 9 da geri kalkmştm ama yorgunluk falan olmuyo kınayla düğün arası boşluk olunca bana reklamlara girmiş gibi gelio kaydirigubbakcemile3

oo herkes buluşuyor desene. iki gelin siz arada gitmeyin de kaydirigubbakcemile3
ay ne güzel yaaa. ay ne tatlı olur minik minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…