- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #12.261
evet cnm inşallah üzmesinlerde en kötüsü kıskançlık yapmasınlar bn o tarz şeylerden çok korkuyrm eyvahedigeldismile
sanırım bnde senin gbi olcam caspersy
aaahhhh ahhhh ya bende mi bir anormallik var diye düşünüyorum artık,benim de abisi evli büyük eltim var geçen gün bir düğünde karşılaştık,hani bahsetmiştim ya arkadaşının nişanına gideceğiz ama görümcem de gelecek vs. diye neyse abisi ve eşi de gelmişlerdi,çocuk abisini de tanıyormuş onuda davet etmiş.Ananmmmm eltim geldi tam bizim masanın arkasında ki masaya oturdu kocası da yanına,biz de benimkinin arkadaşları ve eşleri topluca oturuyoruz herkes bir afalladı.Tabi ben ve nişanlım biliyor olayı çünkü nişanımıza da gelmemişti abisi ve eşi.Neyse öyle geçti akşam benimki söylemiş kayınvalideme,kayınvalide ertesi gün gelinini aramış demiş kızım ortada birşey yokken nişanına gitmediniz eltinin peki insanların içinde niye böyle fırsat veriyorsunuz.( kayınvalide bazen böyle iyi yönleri de oluyor yani doğru da söyler canı isteyin ce) eltimin verdiği cevaba bakın siz ;
asla eltim olamaz o benim,elti falan değiliz biz demiş,kayınvalidem de aaa o ne demek kız öyle değince
ona nişan yaptınız bana yapmadınız,ona ev aldınız beni kendi evinize oturttunuz demesin mi
kadın da kızım nişanı kız tarafı yapar onların kini de Adanın ailesi yaptı,sen de o kadar çok istiyordun madem niye ailene yaptırtmadın :)
ya kızlar ben ne edeyim nerelere gideyim,yahu lafım sözüm yok yine geliyo olay beni buluyor bir de kıza bak hazır borçsuz harçsız eve geldi,kiracı çıkarıldı oturdu eve,bizim şimdiki evi nişanlımla biz kredi çekip aldık her ay kredi taksitini ödüyoruz.Onlara ev aldınız oluyor.Bu ne fesatlık insanlarda ki ne çekememezlik ben anlayamadım.Rabbim herkesi güzel düşünenlerle karşılaştırsın
aaahhhh ahhhh ya bende mi bir anormallik var diye düşünüyorum artık,benim de abisi evli büyük eltim var geçen gün bir düğünde karşılaştık,hani bahsetmiştim ya arkadaşının nişanına gideceğiz ama görümcem de gelecek vs. diye neyse abisi ve eşi de gelmişlerdi,çocuk abisini de tanıyormuş onuda davet etmiş.Ananmmmm eltim geldi tam bizim masanın arkasında ki masaya oturdu kocası da yanına,biz de benimkinin arkadaşları ve eşleri topluca oturuyoruz herkes bir afalladı.Tabi ben ve nişanlım biliyor olayı çünkü nişanımıza da gelmemişti abisi ve eşi.Neyse öyle geçti akşam benimki söylemiş kayınvalideme,kayınvalide ertesi gün gelinini aramış demiş kızım ortada birşey yokken nişanına gitmediniz eltinin peki insanların içinde niye böyle fırsat veriyorsunuz.( kayınvalide bazen böyle iyi yönleri de oluyor yani doğru da söyler canı isteyin ce) eltimin verdiği cevaba bakın siz ;
asla eltim olamaz o benim,elti falan değiliz biz demiş,kayınvalidem de aaa o ne demek kız öyle değince
ona nişan yaptınız bana yapmadınız,ona ev aldınız beni kendi evinize oturttunuz demesin mi
kadın da kızım nişanı kız tarafı yapar onların kini de Adanın ailesi yaptı,sen de o kadar çok istiyordun madem niye ailene yaptırtmadın :)
ya kızlar ben ne edeyim nerelere gideyim,yahu lafım sözüm yok yine geliyo olay beni buluyor bir de kıza bak hazır borçsuz harçsız eve geldi,kiracı çıkarıldı oturdu eve,bizim şimdiki evi nişanlımla biz kredi çekip aldık her ay kredi taksitini ödüyoruz.Onlara ev aldınız oluyor.Bu ne fesatlık insanlarda ki ne çekememezlik ben anlayamadım.Rabbim herkesi güzel düşünenlerle karşılaştırsın
aaahhhh ahhhh ya bende mi bir anormallik var diye düşünüyorum artık...
Rabbim herkesi güzel düşünenlerle karşılaştırsın
aminn:Saruboceq:
cidden çokşaşırdım adacım böle sölemesine
bilmiyo sanki nişanı kıs tarafının yaptığını
ailesine laf sölesin çok istiyoduysa
k.validende iyi sölemiş
arkdşm doğum yaptı geçen ay :ecrin_bebek:
yarın k.valdem ve annemle birlikte ona gidiyoruz
arkdşımın annesi annemle 24 yıllık arkdş
k.valideside k.validemle arkdş kaydirigubbakcemile3
yarın inş güsel bigün olacak :Saruboceq:
sadece 6 aylık evli olduğumu tecrübelerimin daha yeni olduğunu belirteyim kızlar :)))
evetttt aynen demk istediğim olay buydu cnm işte bn bu tarz olaylardan ve insanlardan korkuyrm malesef herkes iyi düşncelere sahip olmuo ve kıskançlık, fesatlık en kötüsü şimdi eltin senin evine gelmcek mi hç güzelim yada her geldiğinde böle triplere mi gricek:umursamaz:
bn önyargılı olmak istemem ama korkularım var görümcem yok ama 2 eltim olcak yaş farkıda var umarım ezilmem alsanaalsanasmile
o zaman biraz ağlar zırlarsın geçer canm benmm
bebiş hayrlı olsn nisancmm
gelin kaynana dünür.. güzel bi gün geçer inş..
olsun kuzummm 6-0 öndesin :roflol: biz daha 1 günlük bile değiliz :kedi:
o da olcak adacmm az bişi kaldı bee
cnm bnm ağlamakta istemiorm yaa ne bileym bnde bi tuhafım işte kafamçokkarıştı
6 ay evlisin maşallh nice senelere inşallah
bize göre yinede tecrübelisin cnm bnm hihoyyyt
ya zaten kına günü düğün günü bi tuhaflık çökmüştü bana hiç ağlamadm kendimi tuttum annmle babamla vedalaşırken bile sadece gözlerim doldu ağlamıcam die inat ettm ama öyle sinirliymişim ki tüm kızları sıradan haşlamışım :)))
geçmişi okumadım neler kaynattınız bakalım
bana fikir verin kına gecesini nasıl organize edeyim yaa
düğün ctesi
çarşamba yapsam kınayı olar mı ?
ne müzikler çalınır kınada
evet benim düğüne 6 ay bana göre 1 yıllık evli olcan tatlım
aman adacım şşaırdım valla demin elti ile ilgili yazdıklarınaaa ....
olsun kuzummm 6-0 öndesin :roflol: biz daha 1 günlük bile değiliz :kedi:
yok canım sanmıyorum görüşüleceğini,gelmem gitmem diyormuş,anam kendimden işgillenmeye başladım virüs falan mı var bende bu kız benden böyle kaçıyor diye.Sonra derdini anlar gibi oldum ama nişanlımın teyzesi söyledi,senin çalışıyor olmanı çekemiyor dedi.Birde araba kullandığını da biliyor ya iyice nefret etti senden diyor :) ayyy dedim ne olur benden uzaklaşmasın ben emniyete teslim ederim ehliyetimi kaydirigubbakcemile3
k.validende iyi sölemiş
pınarım ister carsamba yap ister persembe ama mutlaka dugunle kına arasında en az bırgun bıraz sakın ha sakın cuma ya bırakayım deme cunku cok yorulursun dugunden bısey anlamazsın canımm hemde ıkı ayagın bır pabuca girer
k.validende iyi sölemiş
çilek seninki de ne şiş yansın ne kebap yapmış sanki önce demiyorum diyor sonra da sırf sen söyle diye arada diyorum diyor ayyy bu erkeklerin saygı anlayışı yok mu zatennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?