- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #12.281
olsun kuzummm 6-0 öndesin :roflol: biz daha 1 günlük bile değiliz :kedi:
o da olcak adacmm az bişi kaldı bee
ya zaten kına günü düğün günü bi tuhaflık çökmüştü bana hiç ağlamadm kendimi tuttum annmle babamla vedalaşırken bile sadece gözlerim doldu ağlamıcam die inat ettm ama öyle sinirliymişim ki tüm kızları sıradan haşlamışım :)))
hadi ya çok merak ettim nedn haşladın cnm kaydirigubbakcemile3
nisanım ya bayılıyorum senin böyle kayınvalidenle sürekli güzel zaman geçirmelerine ya maşallah canım
bebiş de hayırlı uğurlu olur inşallah,Allah analı babalı büyütsün
gzelim senle bi alaksı yok bnce bunlar kaprisli insanlar doğal yani sanki çok acayip bişey araba kullanıp işe gtmek CADIARZU
çok güzel bi noktaya parmak bastın bnm eltilerde çalışmıo ve ehliyetleri yok korkmam gerekio mu sence cnm akannehir
yaa ne biliym önyargı yapmıym diorm ama herkesin bi şekilde ya eltisi ya kayınvalidesi ya görümcesi sorun çıkartıo hepsi ii olan hç yok malesef eyvahedigeldismile
çnkü bnde çalışcam ve ehliyetm var eyvahedigeldismile
inşallh çok güzel bi gün olr çilek bebkte sağlıklı,uzun ömürlü olr inşallh opuyorumnanaktan
ayy inş canmm o zaman kocacıma yıl sonu karnesi hazırlıcam :))))süprizzzzz
ya siz onu bunu bırakın da ben şimdiden düşünmeye başladım hani kuaför sonra fotoğrafçı sonra tekrar kız evine gelcez ya işte biraz durup beni çıkarmaya gelecekler.İşte ben herşeyim hazır saç baş yapılı makyaj desen o biçim çıkacağım ya evden ee anacım ben tv.de şirinler çıksa ağlıyorum son zamanlar da o gün eminim iski borular patladı diye eve baskın yapacak peki benim makyajım ne olacak yaaaaa??? mafoldumben bayan tecrübemiz buna da bir cevap ver bakimmmm
saol canımopuyorumnanaktan
ya siz onu bunu bırakın da ben şimdiden düşünmeye başladım hani kuaför sonra fotoğrafçı sonra tekrar kız evine gelcez ya işte biraz durup beni çıkarmaya gelecekler.İşte ben herşeyim hazır saç baş yapılı makyaj desen o biçim çıkacağım ya evden ee anacım ben tv.de şirinler çıksa ağlıyorum son zamanlar da o gün eminim iski borular patladı diye eve baskın yapacak peki benim makyajım ne olacak yaaaaa??? mafoldumben bayan tecrübemiz buna da bir cevap ver bakimmmm
hadi ya çok merak ettim nedn haşladın cnm kaydirigubbakcemile3
canm gelinliğimin eteğini evde giyecektm kuaförden çıktm eve kızlara giydirin dedim bi odayı boşaltmşlar yok inat ettm diğer odada giycem ben diye :)
sonra çabuk olsanıza diye bağırmışım ayakkabıyı giydirsenize diye bi cırlama daha güzel olmşssn diyeni terslemişim :)))) ayy çok komik yaa
bizlede paylaşırsın tatlım inşş :))
porselen makyaj ağlasanda çıkmıomuş gene evli olanlar dha iyi bilr tabi cnm bayanssulusmile
:1no2:senağlamabi sulugöz de benim yaaa.. isteme de ağladım- sözde ağladım.. eşya bakıyoruz geçen hafta ağladım ibo diyo noluyo sana yapma böyle falan..çok düşkünüm evdekilere bide çok babacıyım amannnnn amannnnn(((((
canm gelinliğimin eteğini evde giyecektm kuaförden çıktm eve kızlara giydirin dedim bi odayı boşaltmşlar yok inat ettm diğer odada giycem ben diye :)
sonra çabuk olsanıza diye bağırmışım ayakkabıyı giydirsenize diye bi cırlama daha güzel olmşssn diyeni terslemişim :)))) ayy çok komik yaa
:roflol:
aman kızlar bu konu nasıl varya içimi yiyo benimmm... annem zaten sulugöz, babam benim söz akşamı yüzükler takıldı ağladı bakmadım onaa.. ya yazarkende ağlıyorum şimdii iş yerinde olcak işmii...senağlama
:roflol: ilahi tatlım. nereleri düşünüyor.
şaka maka bende fena olurum yaaa. şimdiden dolap yerleştirirken falan ağlamaya başlıyorum, seneye bunları bu evde giyemicem,kullanamicam diye. annem aklıma geliyo bi daa ağlıyom. iyice suluğöz oldum zaten.
oo herkes buluşuyor desene. iki gelin siz arada gitmeyin de kaydirigubbakcemile3
ay ne güzel yaaa. ay ne tatlı olur minik minik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?