-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ya siz onu bunu bırakın da ben şimdiden düşünmeye başladım hani kuaför sonra fotoğrafçı sonra tekrar kız evine gelcez ya işte biraz durup beni çıkarmaya gelecekler.ışte ben herşeyim hazır saç baş yapılı makyaj desen o biçim çıkacağım ya evden ee anacım ben tv.de şirinler çıksa ağlıyorum son zamanlar da o gün eminim iski borular patladı diye eve baskın yapacak peki benim makyajım ne olacak yaaaaa??? mafoldumben bayan tecrübemiz buna da bir cevap ver bakimmmm

nisanım ya bayılıyorum senin böyle kayınvalidenle sürekli güzel zaman geçirmelerine ya maşallah canım

bebiş de hayırlı uğurlu olur inşallah,Allah analı babalı büyütsün

amin cnm saol
aslında annem knd gün akdşlarıyla toplanıp gidecekti
k.validemde knd arkdşlarıyla
ama bende görmek istiyorum haftasonu gidelim dedim anneme
o arada k.validemde bende gelirim dedi
öle hepberaber sözleştik kaydirigubbakcemile2

saol canımopuyorumnanaktan

porselen makyaj ağlasanda çıkmıomuş gene evli olanlar dha iyi bilr tabi cnm bayanssulusmile

:1no2:senağlamabi sulugöz de benim yaaa.. isteme de ağladım- sözde ağladım..nişanda eve gelince hem çok mutluydum hem çok duygulu.. eşya bakıyoruz geçen hafta ağladım ibo diyo noluyo sana yapma böyle falan..çok düşkünüm evdekilere bide çok babacıyım amannnnn amannnnn (((((

adacmm sen şimdiden onları düşünmee düğün öncesi her düşünme de hıçkıra hıçkıra ağlarken buluyordm kendimi ama o an başka bişi oluyo ya ben evde ağlamayım diye hemen çıkmak istemiştm kimseye göz göze gelmedim :) çünkü evden çıktıktan sonra fotoğrafçıya gittik biz makyajıma bişi olmasn aman die tuttm gözleri :)))

kuaförüm belli bnm,herzmnki kuaförüme gidicem
ayrıca buranın en pahalı kuaförü ama maalesef başka bi yere gidemiyorum buna rağmen
500-600 müş şuan gelin başı

fotoğrafçımda hazır eğer salonun fotoğrafçısı olmazsa
olursa gerek yok

asıl nokta evden ayrılma kısmı
normalde bi vara yoğa gözleri dolan bi insanım
ozmn ne olur bilemem
sanırım salona giderken makyaj tazelemk için bi kuaörre tekrar giderim :roflol:

porselen makyaj hiç düşünmedim bir araştırayım ben ya bunu,caspersy tatlım gerçi sen o gün ağlamadım dedin kızlar peki yakın çevrenizden gelin çıkarken çok ağlayanlar ne yaptılar

bizlede paylaşırsın tatlım inşş :))

canm ada sevgililer gününde yapmıştı ya ondan yapcam inşş

porselen makyaj ağlasanda çıkmıomuş gene evli olanlar dha iyi bilr tabi cnm bayanssulusmile

o konuda bilgm yok güzelim ya normal makyajdı çünkü bnmkii

ayy canm benmm ben de söz de ağlamştm kahveyi verdiler elime ay gözümün önü puslu puslu göremiyorum bide :)
ayy eşyalarımı toplarken çok ağlamştm ya ne zoruma gitmişti o kolileri doldurmak

:roflol:

aman kızlar bu konu nasıl varya içimi yiyo benimmm... annem zaten sulugöz, babam benim söz akşamı yüzükler takıldı ağladı bakmadım onaa.. ya yazarkende ağlıyorum şimdii iş yerinde olcak işmii...senağlama

:roflol: ilahi tatlım. nereleri düşünüyor.
şaka maka bende fena olurum yaaa. şimdiden dolap yerleştirirken falan ağlamaya başlıyorum, seneye bunları bu evde giyemicem,kullanamicam diye. annem aklıma geliyo bi daa ağlıyom. iyice suluğöz oldum zaten.

ayyy nereden dedim ağlarım ben diye topiğin gözyaşları sel olacak şimdi yapmayın kızlar,anacım herkes aynı dertten muzdaripmiş :sinifsinif:

yaf kızlar olmadı valla evlendm 6 ay geçti yine zırlıyom burda :gitme:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…