- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #12.301
aman kızlar bu konu nasıl varya içimi yiyo benimmm... annem zaten sulugöz, babam benim söz akşamı yüzükler takıldı ağladı bakmadım onaa.. ya yazarkende ağlıyorum şimdii iş yerinde olcak işmii...senağlama
canm ada sevgililer gününde yapmıştı ya ondan yapcam inşş
o konuda bilgm yok güzelim ya normal makyajdı çünkü bnmkii
ayy canm benmm ben de söz de ağlamştm kahveyi verdiler elime ay gözümün önü puslu puslu göremiyorum bide :)
ayy eşyalarımı toplarken çok ağlamştm ya ne zoruma gitmişti o kolileri doldurmak
porselen makyaj hiç düşünmedim bir araştırayım ben ya bunu,caspersy tatlım gerçi sen o gün ağlamadım dedin kızlar peki yakın çevrenizden gelin çıkarken çok ağlayanlar ne yaptılar
ayyy nereden dedim ağlarım ben diye topiğin gözyaşları sel olacak şimdi yapmayın kızlar,anacım herkes aynı dertten muzdaripmiş :sinifsinif:
pardon cnm sana çilek demişm karıştırdm :kedi:
ya siz onu bunu bırakın da ben şimdiden düşünmeye başladım hani kuaför sonra fotoğrafçı sonra tekrar kız evine gelcez ya işte biraz durup beni çıkarmaya gelecekler.İşte ben herşeyim hazır saç baş yapılı makyaj desen o biçim çıkacağım ya evden ee anacım ben tv.de şirinler çıksa ağlıyorum son zamanlar da o gün eminim iski borular patladı diye eve baskın yapacak peki benim makyajım ne olacak yaaaaa??? mafoldumben bayan tecrübemiz buna da bir cevap ver bakimmmm
porselen makyaj hiç düşünmedim bir araştırayım ben ya bunu,caspersy tatlım gerçi sen o gün ağlamadım dedin kızlar peki yakın çevrenizden gelin çıkarken çok ağlayanlar ne yaptılar
bide şöyle bişi var kızlar ağlayınca tamam üzüntüden ağlıyorsun ama ya annem babam ağladığımı görünce üzülürse diye ağlamamaya çalışıyorsun yaşamadan bilemezsinizz evinizden ağlamadan çıkın ya o an çekilen fotoğraflarda çikin olmayın :)
Canım sende makyajıı yaptırdığın yere söyle ona göre sağlam bişey yapsın.
Bide mesela yanında birisi olsun devamlı tazelesin ben o konu da rahat olucam makyajımı yengem yapıcak eee bozulsa bile düzeltir herhalde :lepi:
anacımm burayı seller sular götürmüş....
aa hadi toparlanın bakimm....
daha bunun düğün salonundan ayrılış ve dolayısı ile ailelerinizle vedalaşma kısmı var...
:çok üzgünüm:
ben bir mola veriyorum kızlar gelirimmm
anacımm burayı seller sular götürmüş....
aa hadi toparlanın bakimm....
daha bunun düğün salonundan ayrılış ve dolayısı ile ailelerinizle vedalaşma kısmı var...
:çok üzgünüm:
haklısın tatlım...söz fotolarımın birkaçında burnu kızarık bi hatice sonradan güldürdü benii :))
ayyy nereden dedim ağlarım ben diye topiğin gözyaşları sel olacak şimdi yapmayın kızlar,anacım herkes aynı dertten muzdaripmiş :sinifsinif:
speedy şanslısın canm benm gibi cadı olursan o gün bağırırsın yengeee bu nasll bi makyajjj yaaaa diye delikafadulden
speedy şanslısın canm benm gibi cadı olursan o gün bağırırsın yengeee bu nasll bi makyajjj yaaaa diye delikafadulden
eniştem ve teyzem kuaför hiç gitmem biliyomusunuz.. giderim ziyaret amaçlı o kadar... :)) nişan da gitmedim kızdılar mesela.. ama bende de var cadılık beğenmezsem sölerim tanıdığa sölemek zor bide aa oldu falan diycekler.. ama kendi kuaförüme gidiyorum olmadı abla be baştan yappp diyorummm.. düğün de de öyle olurrr :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?