-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

NASIL OLMALI

Her gelin düğün günü kendini en güzel görmek ve hissetmek ister. Cildinizle, saçlarınızla ve gelinliğinizin modeliyle uyumlu bir makyaj ise size bu fırsatı sağlarken, düğün fotoğraflarınıza baktığınızda size bu özel günü anımsatarak yüzünüzde tatlı bir tebessüm oluşmasını sağlayacaktır.

ışte size bu özel gününüzde en güzel olmak için bazı tavsiyeler:

Makyajınızı bir profesyonele yaptırmanızı öneriyoruz. Gelinliğinizi giyerek makyaj yaptırmalısınız ki dekolte makyajınız da yapılarak bütünlük sağlanmış olsun.
Kullanılan malzemeler kaliteli olmalı, terden akmamalı ve kalıcı olmalıdır.
Cilt tipinize, saç renginize en uygun renkler tercih edilmeli abartıya kaçılmamalıdır. Çok parlak renkler resimlerde ışığı yansıtacağından parlamanıza neden olabilir.
Makyajdan önce dişlerinizi fırçalamayı unutmayın.
Makyajınızı 1 gün önceden denemeniz uygun olacaktır.
Gelin makyajını belirleyen en önemli şeylerden biri de düğünün nerede ve nasıl bir mekanda yapılacağıdır.
Kirpikleriniz için doğal görünen takma kirpikleri tercih edebilirsiniz.
Parfüm kullanırken de düğün gecenizde daha önceden kullanmadığınız bir parfümü denemeyin

Alıntıdır

cnm ya çok duygusalsın demk ki bnde herşeye ağlayan bi tipim ama inşallah tutcam kendimi bide porselen makyaj düşünüorm ağlasam bile akmasın die yerimseniben

cnm bnm çevremde yaptrn olduğu için az çok biliorm o makyaj ii oluo akmadığı için özel makyaj malzemeleri kullanıolar boshayallersmile

porselen makyaj hiç düşünmedim bir araştırayım ben ya bunu,caspersy tatlım gerçi sen o gün ağlamadım dedin kızlar peki yakın çevrenizden gelin çıkarken çok ağlayanlar ne yaptılar

adacım bnmkiler porselen makyajlıydı akmdı dedğim gbi sende düşüneblirsn istersn nettede araştr bayanssulusmile

ayyy nereden dedim ağlarım ben diye topiğin gözyaşları sel olacak şimdi yapmayın kızlar,anacım herkes aynı dertten muzdaripmiş :sinifsinif:

valla aynen öyle adacmm bide bayramn ilk günü çok zoruma gitmişti annemden önce kayınvalidemlerle bayramlaşmaksenağlama

TEN MAKYAJI ıÇıN PRATıK BıLGı

Ten makyajı

Teniniz solgunsa, kapatıcı kullanmanız, fondöten kullanmanızı da kolaylaştıracaktır. Cildinizin eski canlı görünümünü almasını istiyorsanız onu homojenleştirmeye çalışmalısınız. Bunu yaparken hangi rengin nasıl bir etki yarattığını bilmenizde fayda var.

Yeşil: Kızarıklıkları gizlemek için
Mor: Işıltı yakalamak için
Beyaz: Teni açmak ve porselen havası vermek için
Bronz: Hafif sedefli bir hava vermek için

1. Avucunuza tercihinize göre biraz kapatıcı veya fondöten alarak önce parmak uçlarınızla teninize uyguladıktan sonra bir pamuk veya ponpon yardımıyla yayın.

2. Hassas bölgelerde yani burnun kenarları, alın, çene bölgelerinizde ısrarcı olun

3. Canlı bir etki kazanmak için fazla pembe olmayan bir allık kullanın.

4. Kalın bir fırçayla hafif hafif dokunarak güneş pudrasıyla sürün. Böylece makyajınızı hafifletmiş ve yerleştirmiş olursunuz.

porselen makyaj hiç düşünmedim bir araştırayım ben ya bunu,caspersy tatlım gerçi sen o gün ağlamadım dedin kızlar peki yakın çevrenizden gelin çıkarken çok ağlayanlar ne yaptılar

Canım sende makyajıı yaptırdığın yere söyle ona göre sağlam bişey yapsın.
Bide mesela yanında birisi olsun devamlı tazelesin ben o konu da rahat olucam makyajımı yengem yapıcak eee bozulsa bile düzeltir herhalde :lepi:

bide şöyle bişi var kızlar ağlayınca tamam üzüntüden ağlıyorsun ama ya annem babam ağladığımı görünce üzülürse diye ağlamamaya çalışıyorsun yaşamadan bilemezsinizz evinizden ağlamadan çıkın ya o an çekilen fotoğraflarda çikin olmayın :)

anacımm burayı seller sular götürmüş....
aa hadi toparlanın bakimm....
daha bunun düğün salonundan ayrılış ve dolayısı ile ailelerinizle vedalaşma kısmı var...
:çok üzgünüm:

haklısın tatlım...söz fotolarımın birkaçında burnu kızarık bi hatice sonradan güldürdü benii :))

speedy şanslısın canm benm gibi cadı olursan o gün bağırırsın yengeee bu nasll bi makyajjj yaaaa diye delikafadulden

ben bir mola veriyorum kızlar gelirimmm

tamam canmcmm

anacımm burayı seller sular götürmüş....
aa hadi toparlanın bakimm....
daha bunun düğün salonundan ayrılış ve dolayısı ile ailelerinizle vedalaşma kısmı var...
:çok üzgünüm:

ay o daha rahat geçiyo canm biz herkesle vedalaştık sırayla en son annemlerle vedalaştık bi konudan dolayı annem hiç ağlamıcam kızımın düğününde demişti evdeki bayılması dışında da ağlamadı salonda falan şükürler olsn..

haklısın tatlım...söz fotolarımın birkaçında burnu kızarık bi hatice sonradan güldürdü benii :))

laelaelaelaelaedelikafadulden

ayyy nereden dedim ağlarım ben diye topiğin gözyaşları sel olacak şimdi yapmayın kızlar,anacım herkes aynı dertten muzdaripmiş :sinifsinif:

aynen canım. normalde duygulansam bile ağlamayan biriydim. şimdi aman Allah ımmm. neyse ki biraz önce aşkımcım aradı, anlamış gibi takma kafana herşeyi halledicez dedi. sevindim, bi daha ağladım kaydirigubbakcemile3

speedy şanslısın canm benm gibi cadı olursan o gün bağırırsın yengeee bu nasll bi makyajjj yaaaa diye delikafadulden

eniştem ve teyzem kuaför hiç gitmem biliyomusunuz.. giderim ziyaret amaçlı o kadar... :)) nişan da gitmedim kızdılar mesela.. ama bende de var cadılık beğenmezsem sölerim tanıdığa sölemek zor bide aa oldu falan diycekler.. ama kendi kuaförüme gidiyorum olmadı abla be baştan yappp diyorummm.. düğün de de öyle olurrr :lepi:

eeee bak onu da yapabilirim eee nişanda ilk provamızı yapıcaz
İsteme+Söz+bohça bunlarda yengem yaptı ama nişan yada düğünde fena bi stres olucak
Hiç belli olmaz bana da guclubacismileguclubacismile

haklısın valla hatige...
ben evden çıkarken değilde snaırım düğün salonunda vedalaşırken ağlarım..
ama şimdiden bunları düşünerek üzmek istemiyorum kendimi..
yapılması gereken o kadar çok şey varki.. düşünmeye fırsat olsun istemiyorum..

ben rahatça söylerim vallahi.
Zaten oda benim suratımdan anlar sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…