-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

eeee bak onu da yapabilirim eee nişanda ilk provamızı yapıcaz
İsteme+Söz+bohça bunlarda yengem yaptı ama nişan yada düğünde fena bi stres olucak
Hiç belli olmaz bana da guclubacismileguclubacismile

ben nişanda kuaförümle kavga edip gitmiştim eve o zaman da çok sinirliydim ertesi gün gitmiştm ama ya sinirlydm ondan bağırdm diye o da alıştık dmeişti yazık çocuğa ya :))))

oyy canım haklısınnn..olumunekankayizsmile

en iyisi düşünmemek canm düşündükçe ağlıyorsun düğünde kınada ağlamıyorsun ama benm gibi düğünden sonra kınayı düğünü düşündükçe ağlarsın belkm ben aynen böyle yaptım :))) önce düşündm ağladm sonra kına düğün geçti ağlamadm sonra 2 ay boyunca o iki günü düşünüp ağladm ayy ayy

adacmm ii tatiller şimdidenn çok güzel görünüyoo inş harika bi tatil olur
bende iş yapam diyorum ama cıık gelmiyo içimden

ben nişanda kuaförümle kavga edip gitmiştim eve o zaman da çok sinirliydim ertesi gün gitmiştm ama ya sinirlydm ondan bağırdm diye o da alıştık dmeişti yazık çocuğa ya :))))

amann herşey sorunsuz geçsin yaa.
hiç istemiyorummm tartışmak eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ohhh bayılazammmm geçmişi okıycam diye canım çıktı ..kızlar nerelere dalmışsınız yine.ahh ahh
sakaryadeniz
seni önceden hatırlıyorum ama tekrar hoşgeldin canım bu arada hayırlı olsun bakalım demek seninde 27 martta ilk adım atılıyo darısı bizlere
casperycanım sende tekrar hoşgeldin deneyimlerinden yararlanalım :)
emmacanım merhaba topiğimizi renklendirmişsiniz sende hoşgeldin canım
nisanım arkadaşının bebişi olmuş hayırlı bir evlat olur inşallah RABBıM vakti geldiğinde bizlerede nasip etsin
adaaaaacanımm ne kadar sevindim anlatamam canım bak herşey yoluna girdi biz dedik dimi sana sıkma kendini bi daha bu kadar inşallah böyle şeyler tekrar yaşanmaz canımm

mglovecanım sende hosgeldın bende kızlar gibi düşünüyorum eğer erkek tarafındaki akrabaların hepsi düğüne gelemiycekse nikahınız orada kıyılsın canım
ikram konusundada bişey diyemiycem canım ama pastan olsun mutlaka şimdiden mutluluklar

amin canım teşkkür ederim

asgd hoşgeldn canmm

k.k da ilk tanıdığım günden beri çok sevdiğim,samimi bulduğum ve tarzını çok beğendiğim bir arkadaş var belki çoğunuz bilirsiniz you_know,albümler de bir düğün gördüm,bir ev gördüm diye konuları da açmıştı ve dış çekimleri ile düğün fotolarına bayılmıştım.Tatlım bu topiği açmış kızlar şu an işimize yarayabilir diye ekliyorum http://www.kadinlarkulubu.com/gelinbasi-gelin-taci/334737-sade-sik-olmak-isteyen-gelinlere.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…