- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #12.321
:kedi: şimdi bende gülüyorum nasıl bi canavar olmuşum o zaman ben diye ama genelde sinirli oluyomuş gelinler bakalm siz nelr yapcanız
eeee bak onu da yapabilirim eee nişanda ilk provamızı yapıcaz
İsteme+Söz+bohça bunlarda yengem yaptı ama nişan yada düğünde fena bi stres olucak
Hiç belli olmaz bana da guclubacismileguclubacismile
haklısın valla hatige...
ben evden çıkarken değilde snaırım düğün salonunda vedalaşırken ağlarım..
ama şimdiden bunları düşünerek üzmek istemiyorum kendimi..
yapılması gereken o kadar çok şey varki.. düşünmeye fırsat olsun istemiyorum..
haklısın valla hatige...
ben evden çıkarken değilde snaırım düğün salonunda vedalaşırken ağlarım..
ama şimdiden bunları düşünerek üzmek istemiyorum kendimi..
yapılması gereken o kadar çok şey varki.. düşünmeye fırsat olsun istemiyorum..
anacımm burayı seller sular götürmüş....
aa hadi toparlanın bakimm....
daha bunun düğün salonundan ayrılış ve dolayısı ile ailelerinizle vedalaşma kısmı var...
:çok üzgünüm:
az müsade güzeller biraz işleri yapaym gelirim yinee
ben nereden açtım bu konuyu ayy benim saf kafam bu arada mola veremedim bir işim çıktı birazdan veririm bir de kızlar hadi havanız dağılsın
artık netleşti bilmeyenlere yazayım balayı otelimiz Voyage Belek Özgürlüğün yaşı yok... 26 nisan- 02 mayıs
ben nereden açtım bu konuyu ayy benim saf kafam bu arada mola veremedim bir işim çıktı birazdan veririm bir de kızlar hadi havanız dağılsın
artık netleşti bilmeyenlere yazayım balayı otelimiz Voyage Belek Özgürlüğün yaşı yok... 26 nisan- 02 mayıs
ben nişanda kuaförümle kavga edip gitmiştim eve o zaman da çok sinirliydim ertesi gün gitmiştm ama ya sinirlydm ondan bağırdm diye o da alıştık dmeişti yazık çocuğa ya :))))
ohhh bayılazammmm geçmişi okıycam diye canım çıktı ..kızlar nerelere dalmışsınız yine.ahh ahh
sakaryadeniz
seni önceden hatırlıyorum ama tekrar hoşgeldin canım bu arada hayırlı olsun bakalım demek seninde 27 martta ilk adım atılıyo darısı bizlere
casperycanım sende tekrar hoşgeldin deneyimlerinden yararlanalım :)
emmacanım merhaba topiğimizi renklendirmişsiniz sende hoşgeldin canım
nisanım arkadaşının bebişi olmuş hayırlı bir evlat olur inşallah RABBİM vakti geldiğinde bizlerede nasip etsin
adaaaaacanımm ne kadar sevindim anlatamam canım bak herşey yoluna girdi biz dedik dimi sana sıkma kendini bi daha bu kadar inşallah böyle şeyler tekrar yaşanmaz canımm
ohhh bayılazammmm geçmişi okıycam diye canım çıktı ..kızlar nerelere dalmışsınız yine.ahh ahh
sakaryadeniz
seni önceden hatırlıyorum ama tekrar hoşgeldin canım bu arada hayırlı olsun bakalım demek seninde 27 martta ilk adım atılıyo darısı bizlere
casperycanım sende tekrar hoşgeldin deneyimlerinden yararlanalım :)
emmacanım merhaba topiğimizi renklendirmişsiniz sende hoşgeldin canım
nisanım arkadaşının bebişi olmuş hayırlı bir evlat olur inşallah RABBİM vakti geldiğinde bizlerede nasip etsin
adaaaaacanımm ne kadar sevindim anlatamam canım bak herşey yoluna girdi biz dedik dimi sana sıkma kendini bi daha bu kadar inşallah böyle şeyler tekrar yaşanmaz canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?