-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

evet ya ben de çok istiyorum öyle doğal ki fotoğrafları,gerçi kendisi de öyle canım benim allah'ım mutluluğunu devam ettirsin,çok tatlı ve samimi biri resimlere de öyle doğal yansımış ki bu

Selam kızzzzzlar:)
Adacım o otele bizde bakmıştık ama napcaz bilmiyorum seçeneklerimizdeeeeeee. Çok güzel görünüyor inş çok güzel tatil yaparsınız.

kızlar bundan sonra bana oynak panda diosunuz ok

gülsuuuunnn sen düğün müzikleri koymuştun bi ara eklermisin yine girş pasta falan

kızlar bundan sonra bana oynak panda diosunuz ok

gülsuuuunnn sen düğün müzikleri koymuştun bi ara eklermisin yine girş pasta falan

emmmcim yeminli ahanda şimdi kendi kendime diyordum ki ya em e söyleyeyim bu panda benim başımı döndürüyor diye,oynak panda adını da tescillemişsin sen bile kaydirigubbakcemile3

you know, hoşgeldin canım sende:)) ada sayensinde bugün pek bir kalabalık olduk valla...

bende evine ve düğün resimlerine çok beğenmiştim. .. gerçekten çok güzel ve çok doğal pozlardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…