-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar bundan sonra bana oynak panda diosunuz ok

gülsuuuunnn sen düğün müzikleri koymuştun bi ara eklermisin yine girş pasta falan

emcim, liste aşağıda yalnız slayt müziğini değiştiridim.. öncekinde kenan doğulu - sen benim en kıymetlimsin

slayt müziği - rafet el roman, evlenir misin benimle
giriş - ajda pekkan, nikah masasının nakaratı
nikahtan sonra tebrikler sırasında - kayahan , seninle herşeye varım ben
vee dans - müziğimiz selami şahin ve burcu güneş düeti , ben bir tek adam - kadın sevdim.

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
eregli, calicice, hatige, nnisanyagmuruu+, you_know, em4561+, asgd+, caspersy, gulsunn, ayla45, perimsin, ameliee

Aga noluyosssssss :roflol:

kızz ben nişanda dans için aynı şarkıyı seçtimm kaydirigubbakcemile3

bayılıom su duete bugun indirdim dinliom kaydirigubbakcemile3korsona hayır:kedi: bizim dans sarkımız zuhal olcay pervaneydi:asigim:

adaer, Ece+, asgd+, ayla45, you_know+, tc_butterfly, eregli+, caspersy+, gulsunn+, hatige+, nnisanyagmuruu+, calicice, em4561+, perimsin, ameliee

kuşum bu oluyoz kaydirigubbakcemile3 topik topik olalı böyle kullanıcı görmedi bizim tecrübeler bereketleriyle geldiler

Merhaba
soruma cevap verenler eçok teşekkürler iş yoğunluğundan tek tek yazamadım. ama teşekkür ederim. insan kararsızlık yaşıyor sürekli ve sürekli iyi ki bu siteyi sizleri buldum artık sorarda sorarım.
ben you know'un evini göremedim bana link veren olsa ne güzel olur.
ama düğün fotoğrafları hakikaten çok güzel. kutlarım allah birbirnizden ayırmasın inşallah.

Ev çok güzel huzur kokuyor. Allah'ım kat kat arttırsın daha mutluluğunuzu caspery seninde:) Senin evi görmedim emme o da güzeldir eminim.

zuhal olcay....pervane bayılıyorum bu şarkıya,tatlım ben de bunu kullanacağım sanırım

giriş müziğimiz enya - only time olacak

bir de pasta için eğlenceli bir şarkı buldum mu oohhhhh mis olacak mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…