-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

he he baya bereket getirdik canmm daha da artsın inşş :))
ama sohbette kaçırıyorum geleni gideni kusura bakmayın güzellerr

nisan eklersin yavrum

19 temmuz nikah bizim ne alakaysa 10 temmuz düğün 19 temmuz nikah ama formalite :)

kızlar şimdi bizim otelde olcek nikah. bizden bi giriş bi de çıkış müziği istediler. kadın giriş için ağır bi müzik çıkışa da hareketli müzik güzel olur dedi. fikriniz var mı

Şarkı seçeneği kıraç: Bulamazsın benim gibi seveni

yok yok bu olacak bende süper anısı varrr
hypnogaja - here comes the rain again

Ya da tam emre aydın bu ara ihtiyacım var sana nakaratı
ya da Enrique Eglesias - Hero
aklıma daha gelirse yazarımmmmmmm

Son düzenleme:

girişi hareketli çıkışı ağır seçin ne yaptık biz yandık duygularının dısarı vurulması için kaydirigubbakcemile3

Allah'ım kat kat arttırsın daha mutluluğunuzu caspery seninde:) Senin evi görmedim emme o da güzeldir eminim..

saol canmm benmm ya evimin sadece toplu bi fotosu var tam yerleşmemişti bile istersen koyaym ereğlimm

eregli canım avatarındaki ayakkabıyı aldım ben gelinligin altına giymek için fotolardada görundugu gibi kociş bende kısa oldugu için babet giydim geri kaydirigubbakcemile3

kızlar you_knowcuğumun ev resimlerinden 2. resim de olan duvardaki fotoyu gördünüz mü işte ben ona bayılıyorum,kısmetse ben de böyle büyükkkk kocaman resmimizi çerçeveletip asacağım

yok canım ya 24 haziranda inşş :asigim: :asigim:

aaa o zaman hayırlısı olsun canım.. sende de nişan hazrılıkları var yani..

şarkıyı ben ilk dinlediğimde kesinlikle bu dedim... nişanlıma dinlettim oda beğendi... o zaten herşeyi beğenir:))))

kızlar you_knowcuğumun ev resimlerinden 2. resim de olan duvardaki fotoyu gördünüz mü işte ben ona bayılıyorum,kısmetse ben de böyle büyükkkk kocaman resmimizi çerçeveletip asacağım

o kocişin sürprizi küçük görünüo ama 1 metreden uzun nasıl ama ben bayılıom o fotomuza boshayallersmileimzamızdaki nasıl şımarık kocaya çiçekli dayak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ay kızlar ben bu tül olayını karıştırırım kesin hopppp sandalyeye oturur oturmaz tülümü açarım diye korkuyorum.
Nikah memuru sizin ilan ediyorum diyince damat mı açıyodu yaww. Doğru düzgün nikahada gitmedim gitsem iyice inceleyeceğim

bence de giriş hareketli böyle efektli falan olsa,çıkışta ayvayı yedik modunda kaydirigubbakcemile3

casperımmm canım eklesene kız

em şimdi anlamadım 10 temmuz da düğün olacak sizin 19 temmuz da nikah yani .... hangisi sizin için start diyecek :kedi:

:roflol: o da olur yav. ama kadın dedi zaten 5 dk lık olay yavaş yavaş gelin salona dedi. be zıplaya zıplaya gelirsem olmaz :roflol:

girişte sözsüz bir müzik secebilirsiniz hoş olur slow bişi boshayallersmilebizimki neydi unuttum yaw dans sarkımız zuhal olcay pervaneydi ama nikahta neydi aman yaslandım he yas 26 iş bitti kaydirigubbakcemile3

aaa o zaman hayırlısı olsun canım.. sende de nişan hazrılıkları var yani..

şarkıyı ben ilk dinlediğimde kesinlikle bu dedim... nişanlıma dinlettim oda beğendi... o zaten herşeyi beğenir:))))

sağoll canım
sorma ya bi başladık hazırlıklara pir başladık yani
yapılcak bi dünya şey var
nasıl çıkcaz işin içinden hiç bilmiyorum

eregli doğru dedin he tecrübeler söyleyin bakimmm sizin nasıl oldu,benim nikah salonda kıyılacak
gircez müstakbel kocişle sonra oturcaz masaya nikah kıyılacak bu süre zarfında duvağım kapalı olacak değil mi? nikah kıyıldıktan sonra mı açacak kociş duvağı sonra da dans edeceğiz değil mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…