- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #12.381
adaer, Ece+, asgd+, ayla45, you_know+, tc_butterfly, eregli+, caspersy+, gulsunn+, hatige+, nnisanyagmuruu+, calicice, em4561+, perimsin, ameliee
kuşum bu oluyoz kaydirigubbakcemile3 topik topik olalı böyle kullanıcı görmedi bizim tecrübeler bereketleriyle geldiler
aaa selami şahini mi... ama o yeni daha... senin nişan yenimi olduu kıssss:)))
Ev çok güzel huzur kokuyor. Allah'ım kat kat arttırsın daha mutluluğunuzu caspery seninde:) Senin evi görmedim emme o da güzeldir eminim.
nisan eklersin yavrum
19 temmuz nikah bizim ne alakaysa 10 temmuz düğün 19 temmuz nikah ama formalite :)
kızlar şimdi bizim otelde olcek nikah. bizden bi giriş bi de çıkış müziği istediler. kadın giriş için ağır bi müzik çıkışa da hareketli müzik güzel olur dedi. fikriniz var mı
you know her şeyinle çok güzelsin. ama en çok da fotolarına hastayım
girişi hareketli çıkışı ağır seçin ne yaptık biz yandık duygularının dısarı vurulması için kaydirigubbakcemile3
yok canım ya 24 haziranda inşş :asigim: :asigim:
kızlar you_knowcuğumun ev resimlerinden 2. resim de olan duvardaki fotoyu gördünüz mü işte ben ona bayılıyorum,kısmetse ben de böyle büyükkkk kocaman resmimizi çerçeveletip asacağım
:roflol: o da olur yav. ama kadın dedi zaten 5 dk lık olay yavaş yavaş gelin salona dedi. be zıplaya zıplaya gelirsem olmaz :roflol:
aaa o zaman hayırlısı olsun canım.. sende de nişan hazrılıkları var yani..
şarkıyı ben ilk dinlediğimde kesinlikle bu dedim... nişanlıma dinlettim oda beğendi... o zaten herşeyi beğenir:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?