- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #12.401
bence de giriş hareketli böyle efektli falan olsa,çıkışta ayvayı yedik modunda kaydirigubbakcemile3
casperımmm canım eklesene kız
em şimdi anlamadım 10 temmuz da düğün olacak sizin 19 temmuz da nikah yani .... hangisi sizin için start diyecek :kedi:
Ay kızlar ben bu tül olayını karıştırırım kesin hopppp sandalyeye oturur oturmaz tülümü açarım diye korkuyorum.
Nikah memuru sizin ilan ediyorum diyince damat mı açıyodu yaww. Doğru düzgün nikahada gitmedim gitsem iyice inceleyeceğim
Ay kızlar ben bu tül olayını karıştırırım kesin hopppp sandalyeye oturur oturmaz tülümü açarım diye korkuyorum.
Nikah memuru sizin ilan ediyorum diyince damat mı açıyodu yaww. Doğru düzgün nikahada gitmedim gitsem iyice inceleyeceğim
sağoll canım
sorma ya bi başladık hazırlıklara pir başladık yani
yapılcak bi dünya şey var
nasıl çıkcaz işin içinden hiç bilmiyorum
canım ya normalde ortuluyo ımzadan sonra adam acıp alnını opuyo ıste ama benım bır aklımda dıyokı acık bı sekılde cıkılsın adam acmasın nıye dersen nıkah masasındakı fotolarda hep yuzun kapalı olcak o yuzden ben acık sekılde cıkarım dıye dusunuyorum
ince tul zaten kapalı cık bişi olmaz daha guzel oluo valla ben o fotolarımı daaa cok seviomkaydirigubbakcemile3
yalnız bi de okuyup da bişi yazmayanlar var yavvvv bak çık ortaya
dkp
ayla45
calicice
ece
Canım gördüm gördümm.....mmmmmmmmm güle güle otur çok güzelAllah'ım kat kat arttırsın daha mutluluğunuzu caspery seninde:) Senin evi görmedim emme o da güzeldir eminim..
saol canmm benmm ya evimin sadece toplu bi fotosu var tam yerleşmemişti bile istersen koyaym ereğlimm
Al beni vur sana hayatım geçende yaptık aynı muhabbeti topuklu giysem benimki yanımda pire kadar kalır hele ki platin topuk, yüksek topuzla tamamen hücreleşir çocuk:roflol:eregli canım avatarındaki ayakkabıyı aldım ben gelinligin altına giymek için fotolardada görundugu gibi kociş bende kısa oldugu için babet giydim geri kaydirigubbakcemile3
Em onu bunu bilmemde eve gelince hadise- deli oğlanı dinletmeli çocuklara :roflol:kızlar şimdi bizim otelde olcek nikah. bizden bi giriş bi de çıkış müziği istediler. kadın giriş için ağır bi müzik çıkışa da hareketli müzik güzel olur dedi. fikriniz var mı
hııı bir de hazır soracaklar buradayken tecrübeler dinleyin beni fıstıklarım ayağa basmayı da bir anlatın hele,kocişler bu konuda uyanık oluyorlar mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?