-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ada bence 10 temmuzdan sonra start gibi :jeyyar::jeyyar:

ben duvagımın üzerine 2.bir duvak örtmüştüm yüzümü kapatmak için oturunca pat düştü zaten kaydirigubbakcemile3 kociş örttü geride nikahtan sonra actı öptü:kedi:

canım ya normalde ortuluyo ımzadan sonra adam acıp alnını opuyo ıste ama benım bır aklımda dıyokı acık bı sekılde cıkılsın adam acmasın nıye dersen nıkah masasındakı fotolarda hep yuzun kapalı olcak o yuzden ben acık sekılde cıkarım dıye dusunuyorum

evimizin eşyalar geldiği günkü hali kızlar daha halılar bile gelmemişti şimdi halılarm var delikafadulden
çiçeklerimm bol bol fotoğraflarımm bakn bakalım bu hali nasıl gelecek size
burda yatak odamın fotoğrafı da yokmuş ya neyse yeni evimize taşınalm o zaman çeker koyarım tam yerleşmiş haliyle :asigim:

Eklentiler

• $evimizz.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 33
sağoll canım
sorma ya bi başladık hazırlıklara pir başladık yani
yapılcak bi dünya şey var
nasıl çıkcaz işin içinden hiç bilmiyorum

canım hiç strese girme var ya o gün bir geliyor herkes çevrende zaten sana yapacak bir şey kalmıyor,tabi o gün gelene kadar sizin canınız çıkıyor ama tatlı telaşlar oluyor bunlar

ayy bi saatte zor ekledi o da minicik çıktı yaa adaa yapabilirsen büyük halini ekler misin fotoğrafınn 10 dk işim var onu halledem gelem bendee
sohbete de yetişemiyorum maşallh maşallahh :))

ince tul zaten kapalı cık bişi olmaz daha guzel oluo valla ben o fotolarımı daaa cok seviomkaydirigubbakcemile3

ama çok ufak bu fotolar

ereğli ada bak gelceniz yavaş yavaş millet alkışlıcak. sonra oturcağınız yerine memur kıycak nikahınızı. sonra tebrik edicek sonra sizin adamlar duvağını açıp öpcekler sizi sonra start :lepi:

asgd, caspersy, nnisanyagmuruu+, eregli+, adaer+, you_know, mglove, em4561+, gulsunn, dkb, ayla45, calicice, Ece
maşallah maşallah :)))

hııı bir de hazır soracaklar buradayken tecrübeler dinleyin beni fıstıklarım ayağa basmayı da bir anlatın hele,kocişler bu konuda uyanık oluyorlar mı???

Allah'ım kat kat arttırsın daha mutluluğunuzu caspery seninde:) Senin evi görmedim emme o da güzeldir eminim..

saol canmm benmm ya evimin sadece toplu bi fotosu var tam yerleşmemişti bile istersen koyaym ereğlimm
Canım gördüm gördümm.....mmmmmmmmm güle güle otur çok güzel
eregli canım avatarındaki ayakkabıyı aldım ben gelinligin altına giymek için fotolardada görundugu gibi kociş bende kısa oldugu için babet giydim geri kaydirigubbakcemile3
Al beni vur sana hayatım geçende yaptık aynı muhabbeti topuklu giysem benimki yanımda pire kadar kalır hele ki platin topuk, yüksek topuzla tamamen hücreleşir çocuk:roflol:
Gerçi artık hücre adanındıkaydirigubbakcemile3

kızlar şimdi bizim otelde olcek nikah. bizden bi giriş bi de çıkış müziği istediler. kadın giriş için ağır bi müzik çıkışa da hareketli müzik güzel olur dedi. fikriniz var mı
Em onu bunu bilmemde eve gelince hadise- deli oğlanı dinletmeli çocuklara :roflol:

kızlarrr bu sohbete doyum olmaz ama ben çıkıyorum
tecrübeler... sizlerde sık sık uğrayın... bekliyossss....
hepinize iyi akşamlar ve iyi hafta sonları...

biz tayin için nikah yaptık ya hiç aklıma gelmedi ayağa basmak o da basmadı. ama ben çok fena oldum imzayı atarken ağladım yaaa.. ellerim titredi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…