-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hııı bir de hazır soracaklar buradayken tecrübeler dinleyin beni fıstıklarım ayağa basmayı da bir anlatın hele,kocişler bu konuda uyanık oluyorlar mı???

valla benim kociş heyecandan titriodu ama nasıl sesi bile titredi millet güldükaydirigubbakcemile3 bende o arada caktırmadan bastım ama hala ben bastım die iddia eder

Tül olayı için aydınlatan fıstıklarım sağ olun ayrıca youcum foto çok hoşşşş
A kızlar şey dicem burada takıldığınız sevgilileriniz biliyor mu? Benimki bilmiyorda ay desem arar bulur tek tek okur Sonrada beni gıcık eder. Napiim halka açık olmasaymış burasıda:) Ama iyi ki varsınız sizler ve fikirleriniz muhteşemsiniz yawwwwa.s.

geçende yaptık aynı muhabbeti topuklu giysem benimki yanımda pire kadar kalır hele ki platin topuk, yüksek topuzla tamamen hücreleşir çocuk:roflol:
Gerçi artık hücre adanındıkaydirigubbakcemile3

kız hücre kızınca diyorum,bak bugün söylemedim mesela kaydirigubbakcemile3
böyle zamanlarda Bedi diyorum sizde anlarsınız hücre dedim mi bilin benim şaşkoloz yine bir haltlar yedi kaydirigubbakcemile3

valla benim kociş heyecandan titriodu ama nasıl sesi bile titredi millet güldükaydirigubbakcemile3 bende o arada caktırmadan bastım ama hala ben bastım die iddia eder

dilek canım imzadan hemen sonramı basılıyo ne zman ıstersen mı basılıyo hangı ara bascaz yaa

cık benimkide bilmiyo canım ..bencede iyiki varsınızz

yok yok kesin ben basmalıyım ayağına,her şeyin bir adeti var canım gelin basar bir kere

gulsunn görüşürüz tatlımmmm

kız ada çok mu kısa çocuk da hücre dion benimki de selvi boylu değil fazla ben den uzun ama çünkü ben de kısayım :roflol:

benim kociş bilio bende üye olcam ne konusuosun ne yazıosun dio kaydirigubbakcemile3

caspersy canım yapamadım ya çok ufak ya

canm ekleynce minicik kalıo orası da bizim evimiz işte :))

hııı bir de hazır soracaklar buradayken tecrübeler dinleyin beni fıstıklarım ayağa basmayı da bir anlatın hele,kocişler bu konuda uyanık oluyorlar mı???

ayy heycan yaptm ben unuttum ama kocacm akıllılık yapıp toplamş zaten ayaklarını :)

Canım gördüm gördümm.....mmmmmmmmm güle güle otur çok güzel

saol canm benmm

güzeller alıntılarda atladıklarım varsa kusura bakmasn yetişemiyorm ki :)

aaaa sabahtan beri kasıyorum dileğim demiyeyim diye anacım herkesler bilirmiş adını be yaw ben de hani söylemek istemezsin falan diye afişe etmeyeyim diyordum asgd rahatladım sayen de anacım bir de uzun geliyor you_know yazması alt tire falan yapıyosun ya kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Youcum öncekilerin boyu harbi selvi gibiydi benim dedim ki yuppi kesin evleneceğim adamında böyle olur ama nerrrrrrde parmaklarımın üzerinde esneyemiyorum bile çocuğun yanında:d Benim boyda öyle çok uzun değil 170 falan
Abartıyor muyum yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…