- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #12.421
you knw ama çok güzel bu foto çok masum
Em onu bunu bilmemde eve gelince hadise- deli oğlanı dinletmeli çocuklara :roflol:
hııı bir de hazır soracaklar buradayken tecrübeler dinleyin beni fıstıklarım ayağa basmayı da bir anlatın hele,kocişler bu konuda uyanık oluyorlar mı???
kızlarrr bu sohbete doyum olmaz ama ben çıkıyorum
tecrübeler... sizlerde sık sık uğrayın... bekliyossss....
hepinize iyi akşamlar ve iyi hafta sonları...
geçende yaptık aynı muhabbeti topuklu giysem benimki yanımda pire kadar kalır hele ki platin topuk, yüksek topuzla tamamen hücreleşir çocuk:roflol:
Gerçi artık hücre adanındıkaydirigubbakcemile3
valla benim kociş heyecandan titriodu ama nasıl sesi bile titredi millet güldükaydirigubbakcemile3 bende o arada caktırmadan bastım ama hala ben bastım die iddia eder
ereeğli çok hızlı gördüm seni :jeyyar:
you knw ama çok güzel bu foto çok masum
Tül olayı için aydınlatan fıstıklarım sağ olun ayrıca youcum foto çok hoşşşş
A kızlar şey dicem burada takıldığınız sevgilileriniz biliyor mu? Benimki bilmiyorda ay desem arar bulur tek tek okurSonrada beni gıcık eder. Napiim halka açık olmasaymış burasıda:) Ama iyi ki varsınız sizler ve fikirleriniz muhteşemsiniz yawwwwa.s.
dilek canım imzadan hemen sonramı basılıyo ne zman ıstersen mı basılıyo hangı ara bascaz yaa
Tül olayı için aydınlatan fıstıklarım sağ olun ayrıca youcum foto çok hoşşşş
A kızlar şey dicem burada takıldığınız sevgilileriniz biliyor mu? Benimki bilmiyorda ay desem arar bulur tek tek okurSonrada beni gıcık eder. Napiim halka açık olmasaymış burasıda:) Ama iyi ki varsınız sizler ve fikirleriniz muhteşemsiniz yawwwwa.s.
caspersy canım yapamadım ya çok ufak ya
hııı bir de hazır soracaklar buradayken tecrübeler dinleyin beni fıstıklarım ayağa basmayı da bir anlatın hele,kocişler bu konuda uyanık oluyorlar mı???
Canım gördüm gördümm.....mmmmmmmmm güle güle otur çok güzel
saol canm benmm
güzeller alıntılarda atladıklarım varsa kusura bakmasn yetişemiyorm ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?