A
asgd
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #12.441
ya git be delüü :roflol::roflol: sonra bu delü napıyo desinleer:roflol:asgd canım sen gözlerini imza atınca yum ve düşün. Bassam mı basmasam mı die:)
canım evının yorumlarında gördüm adını :kedi:anam asgd de adımı biliiiiakannehir
canım imzaları atıosun işte nikah memuru konusuo bişiler sölo sonra basıosun :kedi:
adacım kesinlikle bu fırsat daha ele geçmez biz basmalıyız :)yok yok kesin ben basmalıyım ayağına,her şeyin bir adeti var canım gelin basar bir kere
[/B][/COLOR]
aaaa sabahtan beri kasıyorum dileğim demiyeyim diye anacım herkesler bilirmiş adını be yaw ben de hani söylemek istemezsin falan diye afişe etmeyeyim diyordumasgd rahatladım sayen de anacım bir de uzun geliyor you_know yazması alt tire falan yapıyosun ya kaydirigubbakcemile3
aaaa sabahtan beri kasıyorum dileğim demiyeyim diye anacım herkesler bilirmiş adını be yaw ben de hani söylemek istemezsin falan diye afişe etmeyeyim diyordumasgd rahatladım sayen de anacım bir de uzun geliyor you_know yazması alt tire falan yapıyosun ya kaydirigubbakcemile3
kız ada çok mu kısa çocuk da hücre dion benimki de selvi boylu değil fazla ben den uzun ama çünkü ben de kısayım :roflol:
Youcum öncekilerin boyu harbi selvi gibiydi benim dedim ki yuppi kesin evleneceğim adamında böyle olur ama nerrrrrrde parmaklarımın üzerinde esneyemiyorum bile çocuğun yanında:d Benim boyda öyle çok uzun değil 170 falan
Abartıyor muyum yaw
Dilek kim yawwwwwww kaydirigubbakcemile3 You sen misin annem:)
Bende her kafamı eseni diyorum bu aralar genelde çocuk diye çağırıyorum geçen o bana milletin içinde müdür diye çağırdı Allah'ım çok güldüm:) Genelde aşkım maşkım derdi.
benimde boyum1.70 ama kociş her ne kadar aynı boydayız desede görünüo belli yani kısa kaydirigubbakcemile3
benimde yaw eskilerden hiç kısa olan yoktu hele biri vardı masallah 1.98 tırmanıodum cocugu öpim die kaydirigubbakcemile3:kedi:
şimdide kociş tırmanıokaydirigubbakcemile3
bende kocişe müdür derim hep gerçi mesleginden alıskın ama benimde dilime takıldı insan romantik olur kocacım der dio ama müdür diom hemen dönüp bakıokaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?