-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

[/B]
asgd canım sen gözlerini imza atınca yum ve düşün. Bassam mı basmasam mı die:)
ya git be delüü :roflol::roflol: sonra bu delü napıyo desinleer:roflol:
anam asgd de adımı biliiiiakannehir
canım imzaları atıosun işte nikah memuru konusuo bişiler sölo sonra basıosun
:kedi:
canım evının yorumlarında gördüm adını :kedi:
hee okk anladım sagol canım

yok yok kesin ben basmalıyım ayağına,her şeyin bir adeti var canım gelin basar bir kere

[/B][/COLOR]
adacım kesinlikle bu fırsat daha ele geçmez biz basmalıyız :)

ay ada güldürdün beni ya kaydirigubbakcemile3 valla hangi topiğe girsem dilek geldi fln diolar nıckımıde değiştircem o olacak yani kaydirigubbakcemile3

:sm_cool:
adacım benımkıde karısık bıraz istersen adımla hitap edebılırsınız kızlar bende Esra'yımkaydirigubbakcemile2

kız ada çok mu kısa çocuk da hücre dion benimki de selvi boylu değil fazla ben den uzun ama çünkü ben de kısayım :roflol:

yok canım ya ben 165 o da 175 falan yani öyle benden kısa falan değil çok ta selvi boylu da değil işte.Hücre lafı geçen gün muhabbet arasında çıkınca ben de kızgındım ya bir ara söyledim sonra kaldı adı bay hücre ama kızınca söylicem tamam mı yoksa ben ona genel de Bedi diyorum.Nedim adı ama ben Bedi diyorum nan bazen bizimkilerin yanında falan Bedi bir baksan diyorum çocuk kıpkırmızı kesiliyor kaydirigubbakcemile3

benimde boyum1.70 ama kociş her ne kadar aynı boydayız desede görünüo belli yani kısa kaydirigubbakcemile3
benimde yaw eskilerden hiç kısa olan yoktu hele biri vardı masallah 1.98 tırmanıodum cocugu öpim die kaydirigubbakcemile3:kedi:
şimdide kociş tırmanıokaydirigubbakcemile3

Bende her kafamı eseni diyorum bu aralar genelde çocuk diye çağırıyorum geçen o bana milletin içinde müdür diye çağırdı Allah'ım çok güldüm:) Genelde aşkım maşkım derdi.

Bende her kafamı eseni diyorum bu aralar genelde çocuk diye çağırıyorum geçen o bana milletin içinde müdür diye çağırdı Allah'ım çok güldüm:) Genelde aşkım maşkım derdi.

bende kocişe müdür derim hep gerçi mesleginden alıskın ama benimde dilime takıldı insan romantik olur kocacım der dio ama müdür diom hemen dönüp bakıokaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benimkide öyle Allah'ım bide demez mi aynı bile değiliz ben senden 2 santim uzunum:roflol:

casperım görüşürüz kuşum

ereğlim he annem you_know dilek ohh çok şükür sen de öğrendin

bak o gün diyordun asgd diye o da şimcik söyledi esraymış

bende kocişe müdür derim hep gerçi mesleginden alıskın ama benimde dilime takıldı insan romantik olur kocacım der dio ama müdür diom hemen dönüp bakıokaydirigubbakcemile3

:roflol:
Benimki daha müdür olamadı ablası yardımcı henüz:) Hhh aradada tırtıl derim ascık romantik oluyo.
Bi evleniim neler neler dicem bey aşağı bey yukarıkaydirigubbakcemile3

Adammmm anca dank etti bana you-dilek olayı
Nisan görüşürüz bebem.
Pınar,biricik hoşgeldiniz efenimmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…