- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #12.461
ya cnm biz ekim başı diyoruz ama bilmiyorum ki yetişir mi
onda çok tereddütteyim :sinifsinif:
ben evde yapcam ama kınayı kızlar
hımmmm bir arkadaş daha geliyor şimdi kızlar emma10 o da caspersycim gibi bu topiğin kaynaşmış olduğunu ve başka yerlerde olduğu gibi yabancı kalıcağını düşünüyor ama ben bizlerin buranın öyle olmadığını söyledim kendisine
deniz'cim sen de gel canım,hepimiz aynı süreçten geçiyoruz aşağı yukarı,yani aynı yolun yolcusuyuz kaydirigubbakcemile3 çok güzel arkadaşlar var burada haberin ola
kızlarrrrr mevcut artıyor gördünüz mü huuu huuuu
şekerim kiralık 1000 Tl benim duvağı,tacı,kesesi,el çiçeği dahil.Kendi oturduğum semtte bir gelinlikçide dikiliyor
]
adacım, reyhancm çok teşkkr edrim evet topikte muh çok güzel ,inşallh güzel paylaşımlar yaparz hep beraber kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin cnm aramıza. hayırlı olsunnadacım 27 mart isteme ve söz gnüm Allahın iznyle bi aksilik çıkmazsa :lepi:
hb gulsunn teşkkr edrim opuyorumnanaktan
ay danşman olmaya tecrübem yeter mi bilmiyorm ama elimden geldiğince yardmcı olaym canmm
ayy bol bol tahta kepçe alın bana yetmiyo ya :))
asla eltim olamaz o benim,elti falan değiliz biz demiş,kayınvalidem de aaa o ne demek kız öyle değince
ona nişan yaptınız bana yapmadınız,ona ev aldınız beni kendi evinize oturttunuz demesin mi
kadın da kızım nişanı kız tarafı yapar onların kini de Adanın ailesi yaptı,sen de o kadar çok istiyordun madem niye ailene yaptırtmadın :)
ya kızlar ben ne edeyim nerelere gideyim,yahu lafım sözüm yok yine geliyo olay beni buluyor bir de kıza bak hazır borçsuz harçsız eve geldi,kiracı çıkarıldı oturdu eve,bizim şimdiki evi nişanlımla biz kredi çekip aldık her ay kredi taksitini ödüyoruz.Onlara ev aldınız oluyor.Bu ne fesatlık insanlarda ki ne çekememezlik ben anlayamadım.Rabbim herkesi güzel düşünenlerle karşılaştırsın
annem der allah kardeşi kardeş yaratmış kesesini ayrı yaratmış.
sen paranı biriktirir ev araba alırsın o bişiy yapmaz ona yapıldı bana yapılmadı derler.
sonra kayınvalden gzl demiş nişanı kız tarafı yapar die.
benim eltimde ben ondan önce nişanlanınca sinir yaptı kadın apar topar aiesi ile tanıştırmaya çağırdı
.sonra bizde de mesela ona pırlanta kolye yüzük küpe takıldı bana takılmadı iyi de aileler yapmadı herkes kendi bütçesinden yaptı napim şimdi oturup ağlayımmı yani ne saçma şey bu eltiler nie böyle. nişanına da kıskandığı için gelmemiştir benimkide gelmedi ama bahanesi vardı ben ne sıfatla gelicem ki dedi.
ama böle uzak olun daha iyi çok baş ağrır sonra fesat insan çook.
nisan bebiş olmuş allah analı babalı büyütsün cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?