-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

işten çıkış saati ya burası yavaş yavaş boşalır ama gece yine kızlar toplaşır kaydirigubbakcemile3

bayan tecrübeler siz de gelirsiniz artık buraya tamam mı,bakın şu 1 saatin içinde neler kaptık sizden kaydirigubbakcemile5

biriciğim hoşgeldinnnn

canım vallahi kızlar duvağın ne zaman açılacağından,damadın ayağına basmaya kadar bir sürü şey anlattılar geçmişe bir bak derim :)

Kızlar görüşrüzzzzzzzz ben az kaçtım
evett çiçeği burnundaki gelinlerimiz şereflendiriniz topiğimizi ara ara

ya cnm biz ekim başı diyoruz ama bilmiyorum ki yetişir mi
onda çok tereddütteyim :sinifsinif:

yaa bizde öle istioz ama bakalım olmazsa bu kış geçsin istiyrm belkide kış gelini olurum.
hayırlısı artık cnm bakalım inş. istediğiniz tarihe ayarlarsınız herşeyinizi

ben evde yapcam ama kınayı kızlar

en gzli bende öle düşünüom kaynanamı ve kankalarını çağırıcam :)

cnm ben bazı topiclerde yaşıyrm bunu bişiy soruosun kimsleer cvp vermio
görmezden gelio ama bizim topicin öle olduğunu düşünmüyrm
herkese kapımız açık ...

şekerim kiralık 1000 Tl benim duvağı,tacı,kesesi,el çiçeği dahil.Kendi oturduğum semtte bir gelinlikçide dikiliyor

]

canımm bana adresini yollarmısın aldığın yerin satılıklar ne kadardı bilgin var mı

adacım, reyhancm çok teşkkr edrim evet topikte muh çok güzel ,inşallh güzel paylaşımlar yaparz hep beraber kaydirigubbakcemile5

adacım 27 mart isteme ve söz gnüm Allahın iznyle bi aksilik çıkmazsa :lepi:

hb gulsunn teşkkr edrim opuyorumnanaktan
hoşgeldin cnm aramıza. hayırlı olsunn

ay danşman olmaya tecrübem yeter mi bilmiyorm ama elimden geldiğince yardmcı olaym canmm

ayy bol bol tahta kepçe alın bana yetmiyo ya :))

ben 4 tane aldım yetermi acep kaydirigubbakcemile3 daha alsammı
cnm sende hoşgeldin

Son düzenleme:

annem der allah kardeşi kardeş yaratmış kesesini ayrı yaratmış.
sen paranı biriktirir ev araba alırsın o bişiy yapmaz ona yapıldı bana yapılmadı derler.
sonra kayınvalden gzl demiş nişanı kız tarafı yapar die.
benim eltimde ben ondan önce nişanlanınca sinir yaptı kadın apar topar aiesi ile tanıştırmaya çağırdı
.sonra bizde de mesela ona pırlanta kolye yüzük küpe takıldı bana takılmadı iyi de aileler yapmadı herkes kendi bütçesinden yaptı napim şimdi oturup ağlayımmı yani ne saçma şey bu eltiler nie böyle. nişanına da kıskandığı için gelmemiştir benimkide gelmedi ama bahanesi vardı ben ne sıfatla gelicem ki dedi.
ama böle uzak olun daha iyi çok baş ağrır sonra fesat insan çook.

nisan bebiş olmuş allah analı babalı büyütsün cnm

Son düzenleme:

aman kızlar bosverın hiç takmayın kendiler kaybediyo onlar hayatınızda olsa molur olmasa nolur ALLAH aşkına tabiki herkez eltisiyle görücesiyle iyi anlaşmak ister ama böylelerinede hiç yüz vermiyceksin .terbiyesizlik başka biey değil yaptıklarıklava:

Anam arızalıymış meğersem bu elti milleti :roflol: Neyse canlarım inş bi gün arkadaş kadar yakın olurlar umarım sizlere pürüze sonnn denmeli yaww.
Kızlar napiyosunuz yeni birileri geldi galibam hoşgeldiler sefalar getirdilerrrrrr:)

Aşağıdakiler iyi akşamlar anaa you gelmiş kaydirigubbakcemile3 Görüşrük bebemmmmmmmm ben hanımın çiftliğine gidiyorum.

kizlarrrrr ben geldim :) napiyorsunuz bakimmmm

esracim ve diger esracim ( asgd esra'ydi dimi balim?) ve derya slm kizlar

deryacim noldu senin durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…