-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

zeynepcim senin elti benim eltiyle yarisiyor sanirsam kaydirigubbakcemile3

bosverdim ben canim,Allah goruyor olanlari

iyi akşamlar kıslar nasılsınız geçmişi okuyamadımya çok sayfa vardı allah muabbetinizi artırrsın sayfalar dolmuş taşmış ne güzel tecrübeli hatunlar neler anlattnız acep merak ettim
you_know senin stüdyo resimlerine bayıldım çok güzeller hele çiçeğin başka bi harika evini yeni gördüm cnm allah iyi günlerde mutlulukla oturmayı nasip etsin inş

saolasın canım ama onlar stüdyo deil dıs mekan fotoları kaydirigubbakcemile2

ay zaten küçük parmağımın tırnağı hassas
nikahta bnm basmam lazım herifin ayağına-tatlicadiarzu-

Esra naber kuş?j
Es-es fragmanındaki şarkıya bayıldım dinlediniz mi yaw. Böyle rapli bişey çalsa benim nikahta ne güzel olurdu ama bulamıyorummmm

Kim tuttar seni gülllüm ay pardon serapcım Muzo nasıl aldı geldi hatununu yaww. Bu bölüm güzelllllll:d

annem bugun bana meyve bicagi seti,nihale,gunluk yemek-kasik-catal takimi-sogan vs gibi seyler icin kesme tahtasi almis

O da olabiler ama kemale gıcığım bi rahat vermedi güllüye
Cicilerin hayırlı olsun kuş

yarin gelinlik provam var ve bu sefer kesin fotograf makinesi goturecegim ve cektirecegim sonra da buraya ekleyecegim

slm kıslar iyim nasıl olsun nişanlımla konuşuyodum yazamadım biz daha bakmadık gelinlik evin işi bitmek üzre onu bekliyoruz nişanlıma söylemiştim marttan sonra fiyatlar yükseliyomuş erken bakalım diye evin tadilatının bitmesini bekliyoruz dedi

bir de kizlar bir sey soracagim balayina giderken ozellikle yanimiza almamiz gereken bir sey var mi??? aman bizim bayan tecrubelerimiz nerede yaaaa,gelseler de bir cevap verseler

canim evet marttan sonra fiyatlar artacakmis,aslinda bir yandan baksaniz cunku cogu gelinlikci parayi gelinligi teslim ederken aliyor yani onden bir 100-150 veriyorsun sonra alirken tamamini veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…