-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Kuşum
güneş kremi, t shirt, çamaşır, şapka, bikini ve aksesuarları, şarj aleti, birde bunları koymak için çanta:d Havlu mavlu yok otelde vardır Aaaartı banka kartı en mühimide bu:) diye düşünüyorum tabii bizim gelinlerimiz daha iyi bilirler hadi çağıralım
you-you-you-you !!! :roflol:
casperrrrrr- casperrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :d

Son düzenleme:
bir de kizlar bir sey soracagim balayina giderken ozellikle yanimiza almamiz gereken bir sey var mi??? aman bizim bayan tecrubelerimiz nerede yaaaa,gelseler de bir cevap verseler

cnm ben ablama sordum geçen gün neler almam lazım yanıma diye
şort mayo elbise pijama takımı iç çamaşırı ince bi hırka akşamları serin olabilir diye bi 2 çift terlik biri odada biri dışarda giymek içinmiş çift spor ayakkabı bi çift açık ayakkabı bi çiftte abiye ayakkabı onun dışında akşam yemeklerinde giymek için kumaş pant etek elbise gibi abiye tarzı klasik kıyafetler gerekiyomuş odalarda havlu şampuan terlik oluyomuş ama ablam plastik banyo terliği almış duş alırken giymek için küçük şişelerede şampuan ve duş jeli koymuş fotoğraf makinası şarzlı pil kullanıyosan makinası ve yedek pilleri tel şarz aletleri kimlik hotel için verilen kağıt sağlık bilgileri kan grubu kartı gibi şeyler başka neler lazım bilmiyorum baya uzun bi liste oldu

canim ekliyecegim insallah ta senin nasil provana cok var,son prova olmali o zaman
adacım benim provam 27 martta.. eğer bir problem yoksa o gün dediğin gibi teslim alıcam.. provanın geç olmasının sebebi belki birazcık daha zayıflarım diye düşündüler... son gidişimde baya daraltıldıda:)))

bir de kizlar bir sey soracagim balayina giderken ozellikle yanimiza almamiz gereken bir sey var mi??? aman bizim bayan tecrubelerimiz nerede yaaaa,gelseler de bir cevap verseler
canım ben öncelikle bakım ve temizlik malzemelrini koyucam.. şampuan, temizleme jeli, tonik, kremlerim, diş fırçam.vb.ayrıca ne olur ne olmaz.. ped....
bol miktarda iç çamaşırı... geceleri serin olur sanırım.. kalın bir şeyler almayıda düşünüyorum..

[

cnm bende öle diyrm zaten hayatımda olsa da olur olmasa da gerçi olmasa daha iyi olurdu sürekli gölge gibi beni takip eden birileri olmazdı hayatımda ama ne yapalım kader

zeynepcim senin elti benim eltiyle yarisiyor sanirsam kaydirigubbakcemile3

bosverdim ben canim,Allah goruyor olanlari
evettt gerçi biçok eltinin yaptığı şey bu sana yapıldı bana yapılmadı sana alındı bana alınmadı. ben nie böle diyemiyrm duygusuzmuyum acaba kim ne alırsa alsın ben mutlu olayım da gerisini hiç takmıomm valla

annem bugun bana meyve bicagi seti,nihale,gunluk yemek-kasik-catal takimi-sogan vs gibi seyler icin kesme tahtasi almis

güle güle kullan cnm yeni çeyizlerini provada resimleri bekliouz birde bana adres yazmayı unutma kuşum.

kızlar geldimm ve gidiyrm iyi geceler hepinize bye byee

tişörtler kollu kolsuz olmak üzere değişiyo kapri falan diye biliyorum kırmızı işaretli olanları yazmayı unutmuşum

Gulsun wışşşşşşşşşşşşşşş ne güzel nasıl daraldı banada de:)
canım ben provalara başladığımdan beri 7.5 kilo verdim ve egzersizlerden dolayıda toparlanma oldu vücudumda... aslında 5 kilo daha vermek istiyorum ama 2 haftadır aç gezmeme rağmen gr oynamıyor(( bende bu gün bozdum valla diyeti..cokacimcoook. şimdide vicdan azabı duyuyorum....klava:
he bu arada yptığım diyette elma diyeti...

Kuş kaç gündür bende aç geziyorum ama bu akşam bende dayanamadım walla acayip vicdan azabı çekiyorum bende.Elma diyetide ne yaw. Hh ben sabahları elma sirkesi içiyorum bi haftadır bi yemek kaşığı iştahım hafifler gibi oldu biraz Şu zayıflama aklıma geldikçe üfleyip püfleyesim geliyor ya da çığlık atasım bi insanda bu kadarda iştah olur mu ya klava: nazar değsede kapansa şu iştahım keşke tövbe ya:)

canım senin kaç kilo fazlan var??elma sirkesine başlamakla çok iyi etmişsin.. devam et.. elma diyeti topiği var.. gir bak istersen.... kaçamak yapmadığın zaman çok iyi verdiyor....

canim evet marttan sonra fiyatlar artacakmis,aslinda bir yandan baksaniz cunku cogu gelinlikci parayi gelinligi teslim ederken aliyor yani onden bir 100-150 veriyorsun sonra alirken tamamini veriyorsun

bende öyle dedim cnm ama 2 hafta içinde bakarız artık evin 1 haftalık işi var gibi

canım balayına gidecegin yere baglı voyage diye hatırlıorum ve nisan ayında hımm dusunelim deniz zor gibi yani ben üşürüm soguk ama yinede mayo bikini ne giyiyosan al yanına güneş gözlüğün,havlu al otelde var ama ben onları kullanmıyorum deterjanlardan dolayı,otelde şampuan krem dus jeli fln var kullanırım diosan alma yanına,terlik mutlaka ,hırka fln al akşamları soguk olur,gecelik alaklinialirimsmile,krem al dudakların büyük ihtimal kuruyacaktır havalar garip oluo o aylarda,bol iç çamasırı al ,birde gece giyebilecegin elbise al cunku o tarz otellerin balayı çiftlerine sürprizleri olabiliyor,tabi ona uygun sık bir ayakkabı,spor ayakkabıyla gidersin rahat olur,işte bakım eşyaları diş fırcan taragın vs şeyler bide şişme kolluklarını al kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…