- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #12.501
bir de kizlar bir sey soracagim balayina giderken ozellikle yanimiza almamiz gereken bir sey var mi??? aman bizim bayan tecrubelerimiz nerede yaaaa,gelseler de bir cevap verseler
adacım benim provam 27 martta.. eğer bir problem yoksa o gün dediğin gibi teslim alıcam.. provanın geç olmasının sebebi belki birazcık daha zayıflarım diye düşündüler... son gidişimde baya daraltıldıda:)))canim ekliyecegim insallah ta senin nasil provana cok var,son prova olmali o zaman
canım ben öncelikle bakım ve temizlik malzemelrini koyucam.. şampuan, temizleme jeli, tonik, kremlerim, diş fırçam.vb.ayrıca ne olur ne olmaz.. ped....bir de kizlar bir sey soracagim balayina giderken ozellikle yanimiza almamiz gereken bir sey var mi??? aman bizim bayan tecrubelerimiz nerede yaaaa,gelseler de bir cevap verseler
aman kızlar bosverın hiç takmayın kendiler kaybediyo onlar hayatınızda olsa molur olmasa nolur ALLAH aşkına tabiki herkez eltisiyle görücesiyle iyi anlaşmak ister ama böylelerinede hiç yüz vermiyceksin .terbiyesizlik başka biey değil yaptıklarıklava:
evettt gerçi biçok eltinin yaptığı şey bu sana yapıldı bana yapılmadı sana alındı bana alınmadı. ben nie böle diyemiyrm duygusuzmuyum acaba kim ne alırsa alsın ben mutlu olayım da gerisini hiç takmıomm vallazeynepcim senin elti benim eltiyle yarisiyor sanirsam kaydirigubbakcemile3
bosverdim ben canim,Allah goruyor olanlari
annem bugun bana meyve bicagi seti,nihale,gunluk yemek-kasik-catal takimi-sogan vs gibi seyler icin kesme tahtasi almis
Kuşum
güneş kremi, t shirt, çamaşır, şapka, bikini ve aksesuarları, şarj aleti, birde bunları koymak için çanta:d Havlu mavlu yok otelde vardır Aaaartı banka kartı en mühimide bu:) diye düşünüyorum tabii bizim gelinlerimiz daha iyi bilirler hadi çağıralım
you-you-you-you !!! :roflol:
casperrrrrr- casperrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :d
canım ben provalara başladığımdan beri 7.5 kilo verdim ve egzersizlerden dolayıda toparlanma oldu vücudumda... aslında 5 kilo daha vermek istiyorum ama 2 haftadır aç gezmeme rağmen gr oynamıyorGulsun wışşşşşşşşşşşşşşş ne güzelnasıl daraldı banada de:)
Kuş kaç gündür bende aç geziyorum ama bu akşam bende dayanamadım walla acayip vicdan azabı çekiyorum bende.Elma diyetide ne yaw. Hh ben sabahları elma sirkesi içiyorum bi haftadır bi yemek kaşığı iştahım hafifler gibi oldu birazŞu zayıflama aklıma geldikçe üfleyip püfleyesim geliyor ya da çığlık atasım bi insanda bu kadarda iştah olur mu ya klava: nazar değsede kapansa şu iştahım keşke tövbe ya:)
slm cnm hg nasılsınselm kızlarrr
slm canım...selm kızlarrr
sendemi bizdensin esra:))bende diyet namına bişey yok diyete fazlasıyla ihtiyacım var ama yapıcak adam yok:)
söle söleeeee:)))o hanımın çiftliği bizim ay yok sölemicimkaydirigubbakcemile3
canim evet marttan sonra fiyatlar artacakmis,aslinda bir yandan baksaniz cunku cogu gelinlikci parayi gelinligi teslim ederken aliyor yani onden bir 100-150 veriyorsun sonra alirken tamamini veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?