-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

sendemi bizdensin esra:))

evet cnm ne yazıkki ama icraat yok bende kaldı şurda 3 ay sen vermeden önce kaç kiloydun şimdi kaç kilosun

sendemi bizdensin esra:))

evet cnm ne yazıkki ama icraat yok bende kaldı şurda 3 ay sen vermeden önce kaç kiloydun şimdi kaç kilosun

canım ben cortizonla aldım bütün kilolarıı.. nişandan önce 83 idim.. nişanda 80 idim.. geçen aya kadar boşlamıştım..son bir ayda verdim bu 7.5 kiloyu.. şu anda 72.5 ila 73 arası gidip gelioyorum.. ama sporun özelliklede mekiğin etkisi ile vücudum toparladı ve daha ince görünüyorum..
senin kilon ve boyun??

benim kilom 86 nişan sitresinde 3 kilo gitmiş anlamadım nasıl gitttiğini şimdi 82.5 83 arası değişiyo boyumda 165 allahtan orantılı duruyo kilomda çok abes durmuyo

hımm hanımın çiftliği bizim ayy yok yok sölmiiiim benkaydirigubbakcemile3

De de de deeeeee kuş !!!!!!!!!!!!!

canım senin kaç kilo fazlan var??elma sirkesine başlamakla çok iyi etmişsin.. devam et.. elma diyeti topiği var.. gir bak istersen.... kaçamak yapmadığın zaman çok iyi verdiyor....
Kuşum 3-4-5 :d kilo verirsem süper olacak.
Elma sirkesini her öğün yutsak olur mu sence? Elma diyetine bi bakınayım sağ ol canım

Son düzenleme:
benim kilom 86 nişan sitresinde 3 kilo gitmiş anlamadım nasıl gitttiğini şimdi 82.5 83 arası değişiyo boyumda 165 allahtan orantılı duruyo kilomda çok abes durmuyo
valla esracım çok şanslısın.. bende kol bacak incecik... kalınca bir bel ve kötü görünen bir karın var maalsef.. bütün kilolar bir yerde toplandığı içinde çok abartılı duruyordu.. ama şimdi daha iyi hissediyorum kendimi.. canım bir elma diyeti topiğine bak istersen.. ilk günler zorlanırsın ama sonrasında verdikçe moral oluyor...

Gülsüncüm 6-7 aydır 5 kilo vericem diye anam ağladı hala tık yok ya :gitme: Nişanlımın boyu benden uzun olsa(aynı boydayız) hiç sorun etmeyeceğim bide normal kiloda olsa çok zayıf çocuğun yanında toparlak kalmamam lazım :gitme::gitme:

gülsümcüm benim çalıştığım bölüm ağır biraz ağır bi diyet yapamam o yüzden son 1 ay evde olucam yapabilirsem anca o zaman

ereğlim benim nişanlımla aramda boy farkı baya var ben 165 nişanlım 192 nerdeyse 30 cm fark var albümlerde duruyo nişan resimlerim ayağımda hafif topuklu var yüksek topuklu giyemem ben
gülsümcüm sana ark isteği gönderdim resimlerime bakabilirsin ordan

hmm haklısın tabi.. canım o zaman 6 dan sonra yemeyi, ekmek ve şekeri kes.. bence farkeder... sirkeyi sakın aksatmaa...

gülsümcüm benim çalıştığım bölüm ağır biraz ağır bi diyet yapamam o yüzden son 1 ay evde olucam yapabilirsem anca o zaman
anladım esracım.. o zaman sende sirkeli suya başla... bir yerden başlamak lazım ama...birde biraz biraz egzersiz yap.. mesela mekik çek gece yatağa girmeden.. 5 dakkanı ayırsan yeter canım.. karın bölgende yanma hissedene kadar yap.. her gece de arttır sayıyı.. ben 20 ile başladım şimdi 250 oldu valla.. keisnlikle tavsiye derim canım..

anladım esracım.. o zaman sende sirkeli suya başla... bir yerden başlamak lazım ama...birde biraz biraz egzersiz yap.. mesela mekik çek gece yatağa girmeden.. 5 dakkanı ayırsan yeter canım.. karın bölgende yanma hissedene kadar yap.. her gece de arttır sayıyı.. ben 20 ile başladım şimdi 250 oldu valla.. keisnlikle tavsiye derim canım..[/QUOTE]

artık cidi ciddi biyerden başlamam lazım son 3 ay düğüne

Esra'm boy farkınız süperrr şimdi bi daha baktım fotoya. Senin fizikte düzgün duruyor.

canım kabul ettim ve baktım resimlere... anacım bumudur yani 80 küsür kiloluk halin... hele nişanda... kesinlikle gayet iyisin... hiç kasmana gerek yok.. yavaş yavaş azar azar verebilriisn bence canım:)))

kızlar benimde şöyle bi 5 6 kilo vermem gerekio banada yardım edin be tosunum valla tosun şu elma sirkeli diyet nasıl sabahlarımı içioz

Esra'm boy farkınız süperrr şimdi bi daha baktım fotoya. Senin fizikte düzgün duruyor.
saol ereğlim
canım kabul ettim ve baktım resimlere... anacım bumudur yani 80 küsür kiloluk halin... hele nişanda... kesinlikle gayet iyisin... hiç kasmana gerek yok.. yavaş yavaş azar azar verebilriisn bence canım:)))

saol gülsümcüm nişanda içime bütün çamaşır giymiştim artı olarak kilodan dolayı bacaklarımın arası pişiyo tayt giymeden duramıyorum dize kadar korse giymiştim iyice toplasın diye

kızlar benimde şöyle bi 5 6 kilo vermem gerekio banada yardım edin be tosunum valla tosun şu elma sirkeli diyet nasıl sabahlarımı içioz

canım sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1 tatlı kaşığı elma sirkesini bir çay bardağı ılık suyla karıştır ve iç...hem yağları yakıyori hemde tokluk hissi veriyor...
canım sen tosunsan biz neyiz beeeee:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…